Keep calm and leave Arsenalarsengunner je napisao/la:Ko Bear Grylls Amazonsku prašumu, namučio se al izašao kao pobjednik.
Ta će BuyThem Minhen.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Keep calm and leave Arsenalarsengunner je napisao/la:Ko Bear Grylls Amazonsku prašumu, namučio se al izašao kao pobjednik.
Ta će BuyThem Minhen.
Ko dobije bitku na sredini taj će na kraju i slaviti.AllGunsBlazing je napisao/la:Drago mi je sto Pep vodi Bayern jer ce onda oni imati posjed, sto je po meni bolje za Arsenal. Ako Arsenal pocne gnjaviti nista od toga, ako se pocne vrsiti brza transformacija ja se ne brinem.
Daj neko ovaj novi raspored Arsenala.anell je napisao/la:The time and date for Arsenal’s FA Cup quarter-final with Everton has been confirmed for 12:45pm on Saturday, 8 March.
Tesko da bi mogo izborit mjesto pored Gibsa i Monreala.Greivis je napisao/la:Onaj Alaba opet prica kako mu je Arsenal najdrazi klub. Moli momak da ga izvucemo iz selendre.
Gunner4 je napisao/la:Po meni najbolje bi bilo da pustimo loptu Bayi kao na AA i da ih lomimo iz kontri.
Ima OX! Mogao bi i Gnabry da dobije svoju sansu nebi prvi puta bilo da neko jako mlad dobije sansu i zablista.PEP je napisao/la:Gunner4 je napisao/la:Po meni najbolje bi bilo da pustimo loptu Bayi kao na AA i da ih lomimo iz kontri.
cime care nema tea,nema razmiza.
Ma nemogu oni meda,ramiz i teo 20% slabiji.Nedostoje zamjene ne lose ali nedostojne.Gunner4 je napisao/la:Ima OX! Mogao bi i Gnabry da dobije svoju sansu nebi prvi puta bilo da neko jako mlad dobije sansu i zablista.PEP je napisao/la:Gunner4 je napisao/la:Po meni najbolje bi bilo da pustimo loptu Bayi kao na AA i da ih lomimo iz kontri.
cime care nema tea,nema razmiza.
Monreala ? Stvarno ? Pa bolji bi bio Fidel Castro na toj pozicijibega_afc je napisao/la:Tesko da bi mogo izborit mjesto pored Gibsa i Monreala.Greivis je napisao/la:Onaj Alaba opet prica kako mu je Arsenal najdrazi klub. Moli momak da ga izvucemo iz selendre.
a sve bi dali da ga vidite u vašem dresu, mojne sad neke lažne lafine, ofirnost je prozirnabega_afc je napisao/la:Tesko da bi mogo izborit mjesto pored Gibsa i Monreala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.