Baez visok 1.70
Damie visok 1.75
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Al to je negdje prosjek za Argentince dok je kod nas malo.
Bas sam to pomislio. Borni bi to možda trebao biti posljednji turnir da ugrabi RG. Pao je Borna mnogo. Negdje je oko 140-og mjesta. Ali vraćao se već 2,3 puta iz ovakvih situacija..Samozdravlje je napisao/la: ↑27 feb 2025, 22:00Sad je ozbiljno odskrinuo vrata da bude MD Mastersa u Madridu. Nazalost malo tenisera ispred njega gubi bodove do 24.03.
Samo Kokkinaikis(45 b.), ali on ima PR, dakle mora do bodova u kvalama IW i CH. u Zadru( Borna na turniru).
A i ovdje nijesve zavrseno, pajah. Mojne meni to....![]()
Bilo bi lijepo, ali tesko do polovine aprila.Cwirek je napisao/la: ↑27 feb 2025, 22:03Bas sam to pomislio. Borni bi to možda trebao biti posljednji turnir da ugrabi RG. Pao je Borna mnogo. Negdje je oko 140-og mjesta. Ali vraćao se već 2,3 puta iz ovakvih situacija..Samozdravlje je napisao/la: ↑27 feb 2025, 22:00Sad je ozbiljno odskrinuo vrata da bude MD Mastersa u Madridu. Nazalost malo tenisera ispred njega gubi bodove do 24.03.
Samo Kokkinaikis(45 b.), ali on ima PR, dakle mora do bodova u kvalama IW i CH. u Zadru( Borna na turniru).
A i ovdje nijesve zavrseno, pajah. Mojne meni to....![]()
A baš se na zemlji ovo igra?
Vozdra, generacijo
kakav mec su odigrali ovi ljudiuzdam se u to da se dobro poznaju i da je upravo comesana mogao igrat finale u riu protiv baeza da nije izgubio u polufinalu, taman nek ga danas mlatne u 3 duga seta i sutra zbog umora nek preda damiru
Plus Baez brani titulu ovdje.Odbranio je Rio.Pritisak je na njemu.Damir nema šta izgubiti.QUARTERBACK je napisao/la: ↑27 feb 2025, 23:43kakav mec su odigrali ovi ljudiuzdam se u to da se dobro poznaju i da je upravo comesana mogao igrat finale u riu protiv baeza da nije izgubio u polufinalu, taman nek ga danas mlatne u 3 duga seta i sutra zbog umora nek preda damiru![]()
![]()
steta malo je falilo na kraju da ga uzme comesana, malo comesana sam sebe kostao a malo i majstorluk baeza u par navrata nerealno sta je izvlacio
to je to, ima generalno izmorenog protivnika koji dolazi iz titule u riu, ovdje danas preko 2.30h tenisa..
pa ako dobije baeza dobija 50 odmah jer polufinale nosi 100Samozdravlje je napisao/la: ↑28 feb 2025, 12:58Da bi igrao kao MD Masters u Madridu, Damiru je potrebno da iz meceva: Baez + kvale IW + Ch. Zadar, osvoji priblizno 60 bodova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.