Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

EBSCO
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la EBSCO » 04 jan 2013, 18:20

Kakav crni Balloteli :mrgreen:

slika

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 jan 2013, 18:21

Rodgers je rekao da je ovo prilika za Flanagana i Robinsona da ulete u prvi tim....za sada Johnson i Wisdom u prvih 11 sigurno....

Blackpool odbio ponudu,pregovori se nastavljaju....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 jan 2013, 18:25

slika

U maloj pauzi izmedju ligaskih utakmica ocekuje nas jedna laksa utakmica FA kupa. Na megdan idemo ekipi Mansfield Town-a. Nema se bas toga puno za reci o ekipi koja se takmici u najnizem rangu u Engleskoj ili u ''poznatijoj'' Konferenciji. Njihov stadion Field Mill (takodje poznat i pod imenom One Call), kapaciteta 7-8 hiljada, ovih dana malo podsjeca na nase BiH stadione. Izrovan vec nakon 15-20 minuta igre sigurno nasim momcima nece odgovarati te ce domacini noseni podrskom svojih navijaca sigurno pokusati da iskoriste historijsku priliku i plasiraju se u 4. kolo ovog takmicenja. Pred domacom publikom igraju jako dobro ali ce se, vjerujemo, ipak morati dobro pomuciti da nas makar malo razigraju. U statistikama dostupnim na internetu, nema podatak da smo se ikada sastajali sa njima te u tom segmentu nemam sta dodati.
BR ce skoro pa sigurno odmoriti sve bitnije prvotimce pred veliki derbi sljedeceg vikenda ali mislim da ce ipak u igri biti nekoliko provjerenih igraca kako bismo ipak ovu utakmicu priveli kraju kako treba. Moguce je da ce ostaviti nekoliko starijih igraca, jer nam ipak treba neko ko ce nositi igru i uputiti omladince na pravi smjer. Ujedno je ovo i dobra prilika da neki igraci koji skoro cijeli dio sezone sjede na klupi ili cak nisu ni tamo, dobiju priliku. Licno, ocekujem i ulazak naseg novog pojacanja Sturidge-a jer je ovo prava utakmica da i on malo osjeti kako je biti dio tima i kako je nositi sveti crveni dres. Mozda cak Daniel i gol zabije u svom debiju sto bi bilo izvrsno pred tekmu sa Unitedom.
Sve u svemu, trebao bi ovo biti jedan jaci trening, na kojem naravno nema opustanja. Nadajmo se da na ovom gostovanju niko nece zaraditi neku glupu povredu i da cemo ovo privesti kraju sa nekim rezultatom od 1-5 a ''Clean sheet'' bi jos bio ljepsi

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 04 jan 2013, 18:28

EBSCO je napisao/la:Kakav crni Balloteli :mrgreen:

slika
Sad ćete kazniti FA zbog rasizma.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 04 jan 2013, 18:33

Desmond je napisao/la:
EBSCO je napisao/la:Kakav crni Balloteli :mrgreen:

slika
Sad ćete kazniti FA zbog rasizma.
:lol: :lol: :lol: :lol:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 04 jan 2013, 18:35

Ma vidim ja da mi je Mansfield nekako poznato ime. :mrgreen:

slika

http://sportsport.ba/ino_fudbal/ljepoti ... owna/64330

Treba ovo razvalit', mislim Mansfield, rezultatski dakako. :mrgreen:

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 04 jan 2013, 18:39

Je li ovaj Rodgers senilan???

Svaki 7 dana drugačija izjava vezano za transfer budžet. Prije 3-4 dana rekao je da će ga uprava dobro podržati
sa parama za transfere. Malo prije toga bio je skeptičan što se tiče finansija, a još prije toga najavljivao je da će sigurno doći dva ofanzivca. A evo danas izjava da će Sturridge možda biti jedino pojačanje u januaru. E svašta...
Baš se igra sa živcima navijača.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 jan 2013, 18:42

Imamo oko 20 miliona za ovaj prelazni rok ( Bar smo tako svi pročitali, nadam se ). Sturidge je doveden za 12, šta očekivati sa preostalom sumom? Možda uspijemo skontati neku posudbu, ili eventualno dovesti Sneidera ili Incea. :roll: ( Ovaj prvi, samo i ako pristaje na dosta nižu platu nego onu koju ima u Interu )

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 04 jan 2013, 18:44

Rodgers izgleda kao da voli pojesti ono sto je pokakio...Baš u smislu tih izjava, mijenja ih sedmično :shock:
Trener jednog od najvećih engleskih klubova ne bi smio to sebi dopuštati !

Katastrofa će biti ako se ne dovede još jedno POJAČANJE.Ne treba dovoditi pod svaku cijenu, čak niti na posudbu.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 jan 2013, 18:45

Ljudi moji, ograničeni smo ko balkon što se tiče pojačanja. Kao da Rodgers ne bi volio da se obezbjede pare za Iscoa ili Cavania.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 04 jan 2013, 18:46

Daj ba smirite se mozda covjek zeza i medije i sve nas sa transferima.Liverpool way,nema se pojma sta se radi na Melwoodu.Naviknite se na to :D
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 04 jan 2013, 18:49

Dobar promo :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 04 jan 2013, 18:54

Rodgers je su'ak, sve nesto necemo nikoga dovoditi, kad odjenom Snaider novi br. 10 Liverpoola. :lol:
Nad nama nebo ima da gori!

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 04 jan 2013, 18:55

Meni nije jasno zasto Pacheco nikad ne dobija priliku, makar na klupi da se pojavi s vremena na vrijeme.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 04 jan 2013, 19:07

Ovo može biti neka varka za ostale klubove pogotvo Tottenham znate kako je Assaidi dosao...
Ali oficijalna Liverpoolova stranica jedina zna sta se radi na Melwoodu i ne bi pisala gluposti kao ostali portali....
A ovo što se tiče Pacheca, lik je talentiran može igrat samo nisam ni ja ni skonto sto ne igra...

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 04 jan 2013, 19:41

Zašto nismo mi doveli Pata?

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 04 jan 2013, 19:51

Desmond je napisao/la:Zašto nismo mi doveli Pata?
pa da nam se ozlijedi dok potpisuje ugovor :?:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 04 jan 2013, 19:58

ma pustite te price sto nismo doveli ovog sto nismo doveli onog to ne vodi nikuda, ja sam nekako ubijedjen da nam Rodgers sprema iznenadjenje i da ce biti jos transfera samo ne zeli o tome govoriti ( ocigledno se opametio od ljeta kada je na sva usta pricao o Sigurdsonu i Dempseyu a znamo sta se na kraju desilo) pa skoro kada su ga pitali o transferu Sturridgea i da li je bio na pregledima rekao je da ne zna nista o tome samo suti i muti a to mi se najvise svidja :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 04 jan 2013, 19:59

reds je napisao/la:
EBSCO je napisao/la:Kako god da obrneš od Downinga nemože biti gori :mrgreen:
I sad je kao uspijeh dovesti igrača koji ne može biti gori od njega? De molim vas.

Wenger je poznat kao neko ko izvlači maksimum iz mladih fudbalera. Theo skoro pa da stagnira u zadnje vrijeme. K'o što rekoh, popravio je realizaciju, ali ostali segmenti igre su manje - više isti. Naravno, nije ni on čudotvorac (mislim na Wengera). Može se desiti da jednostavno Walcottu ne odgovara Arsenal (mada to nije tako, al' haj) i da će prelaskom u drugi klub se početi razvijati onako kako su mnogi priželjkivali.

Ja definitivno nisam za njegov dolazak. Ako će već pokušati kupiti nekoga, neka to bude Sturridge. Ako počnu nagomilavati krila onda će to biti loše za Sterlinga. Samo još fali da Walcott dođe i na taj način makne Sterlinga u drugi plan.
Nađoh post od 29. avgusta. Ipak sam i ja nekad bio za dolazak Staridža. :mrgreen:
Desmond je napisao/la:Zašto nismo mi doveli Pata?
Čemu? Lik je više povrijeđen nego što igra. Nije klasični golgeter kakav treba Liverpulu. A i on sam je vapio za odlaskom u svoj rodni Brazil. Tamo će najlakše ući u formu za SP.
FK Pjetlovi

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 04 jan 2013, 22:35

Billy Liddell ‏@Liddellpool
Nicolas Isimat Mirin close to LFC according to Gary Jacobs - Times

LFC Transfer Spec ‏@LFCTS
The Times says #LFC are believed to be close to completing a move for Nicolas Isimat-Mirin, the Valenciennes' Centre Back.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.