Ja mislim da je cijeli svijet do sad vidio da Ozil i Cazorla ne mogu zajedno, odnosno da Cazorla igra ko **** na krilu, ali ga Wenger i dalje forsira tamo.rambo16 je napisao/la:Arsène Wenger prepares to make 7 changes v Bayern. Wilshere, Cazorla, Gibbs, Rosicky, Sagna, Giroud, Szczesny set to start. Telegraphanell je napisao/la:Arteta nema ni na klupi jer je suspendovanbega_afc je napisao/la:Ako Ezil, Kazorla i Roza budu igrali od pocetka, ima opet da guse jedan drugog u 10 metara prostora...Vilsir je presjedio utakmicu takodjer, mislim da je on siguran u prvih 11...Cemba je sacuvo zadnjih 15ak minuta i volio bih njega gledat na krilu....Dilema je vjerovatno bas to krilo, Roza ili Cembo, ostalo je poznato. Arteta je sigurno klupa jer je odigro 4 utakmice zaredom po 90 min, Flamini je s druge strane puno svjeziji tako da tu njemu ide prednost...
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Treba brzaner na krilu, ne Roza. Nije mi jasno kako Cemba moze ostavit na klupi nakon onakvih zadnjih utakmica. Momak je u daleko najboljoj formi od svih igraca Arsenala. Podolski i Mocart su igraci s klupe, tamo negdje od 60-70 min i tada odigraju daleko najbolje partije. Ne svidja mi se ovo.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
---------------------Sczcezny--------------------
------Sagna ------Per-------Boss --------Gibbs
---------------- Flamini--- Rosicky--------------
----OX-----------------Ozil...............Podolski
........................Giroud....................
Rosicky prošle godine uzvratu bio dobar,dobio hrpu dvoboja na sredini,ne bi bilo loše probat s njim u prvoj
---------------- Flamini--- Rosicky--------------
----OX-----------------Ozil...............Podolski
Rosicky prošle godine uzvratu bio dobar,dobio hrpu dvoboja na sredini,ne bi bilo loše probat s njim u prvoj
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Mogu ti i nacrtati opet neces skontati, al dobro to je razumljivo s obzirom da se tek u 5. razredu dobija likovno.schweinsteiger je napisao/la:QUARTERBACK je napisao/la:ahahaha pa oni su još tu, i dalje pišu o gay goonerima![]()
![]()
![]()
Kakav mozak moraš biti da to radiš na forumu a i u životu uopćeno jbt.QUARTERBACK je napisao/la:Oni dolaze...
Predvođeni Ilijasom Gadžom.
Ne znam,ti nam reci.
---------------------Sczcezny--------------------
---------------- Flamini--------Jack--------------
----Rozza-----------------Ozil...............Santi
poznavajući Wengera, on će ovo izvest u srijedu

A.F.C. Bournemouth!
Mora jedna brzica po krilu ići tipa Oxa, inače smo sjebani. Rossa, Ozil, Cazorla je truba.
100% predvidivo.rambo16 je napisao/la:---------------------Sczcezny--------------------
@ Vedo, samo laganica.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Vidjet cete kad Monreala stavi u prvu. 

- Rockefeller
- Kontakt:
Jesu l' otišli ovi latentni homoseksualci...ovaj... Bavarci?
Meni je svejedno ko će igrati. Znam da Arsenal neće izgubiti obje utakmice. Nisu gubili od Barcelone koja je za ovaj Bayern svemirski brod pa neće ni od Bayerna. Uz malo sreće može se proći.

Ne znam zašto tako misliš ali ja mislim baš suprotno, Rosicky je jako brz igrač. Čak i u ovim godinama.bega_afc je napisao/la:Treba brzaner na krilu, ne Roza.
Meni je svejedno ko će igrati. Znam da Arsenal neće izgubiti obje utakmice. Nisu gubili od Barcelone koja je za ovaj Bayern svemirski brod pa neće ni od Bayerna. Uz malo sreće može se proći.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Dobar ti hepek Arnele. 

- Rockefeller
- Kontakt:
Ja to kad se ovi Bavarci natakare na nas.QUARTERBACK je napisao/la:Dobar ti hepek Arnele.

Bas mi zao sirotih kobaja...

Naravno da su otisli... Otjerali ih roditelji na spavanje, 1 sat, moraju sutra u skolu da porane...

Naravno da su otisli... Otjerali ih roditelji na spavanje, 1 sat, moraju sutra u skolu da porane...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Nije on taj tip igraca koji ce da sutne loptu i trci za njom kako to znaju uradit Tio i Ox i na taj nacin otvorit prostor. Roza ima dobru motoriku, daleko od tog da je spor...al se javlja jedan drugi problem, previse ide na lijevu stranu kod Santija, a tu se cesto nadje i Ezil i onda utusise loptu isto lokum, nesto meljaju, a desno krilo ostane prazno, Sanja se ubaci ponekad ali s centarsutom gdje lopta leti 40 metara i onda nema nista od tog...Najbolji primjer onog sto ja zamisljam bila je akcija kod gola Poldija, to Arsenalu fali otkako je Volkot u bolnici, a i Ezil je pokazo onom loptom u cemu je daleko najbolji. Roza te stvari ne radi, vise je dribler nego brzaner. Valjda si uspio skontat o cemu pricam.Rockefeller je napisao/la:Jesu l' otišli ovi latentni homoseksualci...ovaj... Bavarci?![]()
Ne znam zašto tako misliš ali ja mislim baš suprotno, Rosicky je jako brz igrač. Čak i u ovim godinama.bega_afc je napisao/la:Treba brzaner na krilu, ne Roza.
Ma ljudi opusteno. Kraj onih truba Boatenga i Dantea i Giroud izgleda kao Henry. Sjecate se valjda prosle godine na AAu?

Dajte ljudi izguglajte negdje kontakt andresu ove gaygooner organizacije da prosljedite ovima kobasicarima... Ljudi ih stalno spominju,hoce toplo druzenje sa njima...

Die Welt prenosi kako citav tim bayerna cine homoseksualci.
Evo uvjerite se.
http://www.welt.de/satire/article124412 ... xuell.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo uvjerite se.
http://www.welt.de/satire/article124412 ... xuell.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa pročitaj zadnju rečenicu u članku. 

- anelbavarac
- Kontakt:
Da zna Njemacki ne bi nikada objavio ovaj clanak.
Ovako se prosuo k'o riza.
Mogu te ucit drug njemackim, kad god pozelis dodji na casoveanelbavarac je napisao/la:Da zna Njemacki ne bi nikada objavio ovaj clanak.

To sto vi ne shvatate zayebanciju na bayern zaboli me kuro.