Na dogovor idemo ,LAW je napisao/la:Pa kupite utakmicuBLU SKY je napisao/la:Uzimamo Rudar u Prijedoru 100%

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Na dogovor idemo ,LAW je napisao/la:Pa kupite utakmicuBLU SKY je napisao/la:Uzimamo Rudar u Prijedoru 100%
Bit ce neprocjenjivo u srijedu gledati robijase kako placu.neroazzurni je napisao/la:wooow, pa ti si neki matematicarElegant je napisao/la:Mi zadnje kolo moramo obavezno pobjediti, jer ako izgubimo a Sarajevo uzme Veleza a hoce 110% - onda smo treci !idi to reci "krivim ustima" mozda ne zna
![]()
![]()
Isti onakav kao kad smo vas izbacili iz kupaVAM je napisao/la:i kakav je osjećaj gledati da vas sporedni konkurent zigu na sred vaseg pašnjaka, još pri tom slavi izlazak za lš i otvara šampanjac?bas me interesuje,nije provokacija
Naša reakcija pokazala je kakav je osjećaj.VAM je napisao/la:i kakav je osjećaj gledati da vas sporedni konkurent zigu na sred vaseg pašnjaka, još pri tom slavi izlazak za lš i otvara šampanjac?bas me interesuje,nije provokacija
daj drug, pa taj tvoj klub ne igra nešto posebno to i ptice na grani znaju.Utakmica juče je bila qrac.Vaš fazon je što igrate čvrsto u odbrani, a preko Maletića brzo prelazite u napad.VAM je napisao/la:ne mogu da vjerujem da niste shvatili pitanje.nema veze,idemo dalje,malo se pojačajte,trenirajte pa da nastavimo...
Pazi ovog lika hahahah, sta su oni ocekivali da ce se desit na Grbavici?? Da cemo spalit stadion ili tako nesto??VAM je napisao/la:i kakav je osjećaj gledati da vas sporedni konkurent zigu na sred vaseg pašnjaka, još pri tom slavi izlazak za lš i otvara šampanjac?bas me interesuje,nije provokacija
to si sigurno pitao zato sto su mnogi ovdje prije pocetka polusezone govorili kako je siroki najveci konkurent i to...VAM je napisao/la:ne mogu da vjerujem da niste shvatili pitanje.nema veze,idemo dalje,malo se pojačajte,trenirajte pa da nastavimo...
pa nismo Čelik da kupujemo dolazak do finalaLAW je napisao/la:Pa kupite utakmicuBLU SKY je napisao/la:Uzimamo Rudar u Prijedoru 100%
molio sam vas da mi odgovorite na pitanje,a ne da prosipate neku demagogijuzeljocity je napisao/la:Pazi ovog lika hahahah, sta su oni ocekivali da ce se desit na Grbavici?? Da cemo spalit stadion ili tako nesto??VAM je napisao/la:i kakav je osjećaj gledati da vas sporedni konkurent zigu na sred vaseg pašnjaka, još pri tom slavi izlazak za lš i otvara šampanjac?bas me interesuje,nije provokacija![]()
Necu da spadam na tvoj nivo, uzivaj
NE IGRA ĆULUMtwisttm87 je napisao/la:
mislim da ce ovaj sastav biti protiv celika,jednostavno sad nemamo bolje...