kako god bude nije loš igrač,potpuno van forme zadnju polusezonu.Vidjet cemo ko ima bolje papire,ako on ima onda ide dzaba,mada ja znam da je drugacije i da dzaba moze samo u junu.Husićevo usmeno obećanje se ne pika ni na jednom sudu ni arbitrazi!On je nezadovoljan statusom,nije mu sve isplaćeno(kaznjen po pravilniku kluba) a pored Skahića i Mehmedagića sigurna mu je klupa u nastavku-ne znam hoćel kod vas biti prvi izbor ako dođe!Procter je napisao/la:Čovjek se gospodski pokusao nagoditi... ali jok ne ide sa olosem... sad ide slucaj na arbitrazu... vjerojatno će malo otpisati dugovanja za papire ali on ih dobija do kraja januara i tada momcina putuje u antaliju sa novom ekipom...NjonjoVam je napisao/la:Procter je napisao/la:Hahahha bas ce Zeljo platiti obestecenje za igraca kojeg mogu dobiti dzaba nakon arbitraze.... pa makar se oduzilo do kraja januara... a budala covjece...
Nekide....
ako imas mozga malo uključi ga!Logika je da Kole da ima sanse za arbitrazu davno bi bio tamo ako mu je to Zelja.On ima samo usmeni dogovor sa Azmirom sto na arbitrazi ne pije vode.I plus je kaznjen dijelom plate za loše igre i namjerni crveni karton,sve legalno ...Nije ni Sloboda tolika taraba,vjeruj.Uostalom samo prokontaj koliko tekmi vas je **** u zadnje vrijeme![]()
![]()
![]()
Kole je vas ako uplatiti 75000km,do tada je vasa zelja bar do juna!
Kakav samar sebi opalise... a mislili da ce ga ucjenama zadrzati... pravnici u Zelji ce mu pomoci da dobije raskid ugovora... jbg ne valja se sa rogatim bosti... cuj 75000km...
Mism zelje su jedno stvarnost drugo