Ok je to sto pises. Sad hoces da kazes da Selimovic izade u javnost i kaze navijaci u Listici su super ?? Tebi bi to bilo ok ???sekac je napisao/la:Jarane ne ljuti se ali stat če u Širokom onog dana kad se bude uhapsio ubica o tom se ne treba pričati a zašto sad da se mrzimo je li?Fidelis je moj drugar realan momak pa i Kevin ali to ne znaći da sam zaboravio Vedrana,e baš zato kojima Vedran služi kao reklama i paravan ne želim više nasilja na stadionima i neriješenih ubistava i uplakanih majki.očeva,braće i sestara. Mi ni u Širokom nismo imali problema ali su nas kaznili (savez zbog navijanja) a da nisu isto bi mogao pročitati bar sa moje strane napisano od moje malenkosti.Uvredljivo navijanje navodno i onda kazna i onda da kažem bilo je sve OK a bilo je na stadionu ništa nije bilo toliko ružno osim Vukasovića mamu mu smrdljivu. Nadam se da sam tio dogovorio jer ovo je iz duše i nikad nisam bio za osvetu da se svetimo bilo kome a i za nasilje nisam jer vidio sam ja hrabre huligane kako bježe a murija mene razvali od batina (ni luk jeo ni luk mirisao) baš protiv Širokog.Oxidenks je napisao/la:Ma bas si divan. Nema dalje. To je isto da ja tebi napisem da je u Listici super navijaci, divnu su. Ne trebamo osvete kao sto ti kazes, jelde ?? Super je Dino, a vi navijaci ste jos bolji, super ste.sekac je napisao/la:Nije Željko nego Željo (tako se navodno zove momak kojeg su pregazili kombijem)objasnili su ljudi. Ta je poruka namjenjena manijacima koliko sam mogao skontati ali eto ako če vam biti lakše nisam uopšte za nasilje ni za osvete bilo kakve sa bilo čije strane.Hilmo dobro kaže ne interesuju me sukobi i odnos sa drugim grupama moj klub me zanima a naravno imam mnogo prijatelja manijaka ali to ne znači da podržavam ono što je bilo neki dan ili da sad mi tzreba da se bijemo u B. Luci ne kontam šta treba? Jesmo li sad mi izdajnici što se zahvaljujemo nekom na dobro organizovanom meču bez ijednog incidenta ne kontam pa ljudi rat je završen gledajmo fudbal dosta je ovog sranja i mangupa i tuča nekih gadi mi se više to a mnogi bi da se sad svete i da se i dalje produbljuje jaz među navijačima i narodima.
To sto se Borac i Sarajevo dogovorilo da podjeli bodove je drugi par carapa, ali ne treba da bude futa prema svim sarajlijama i navijacima Sarajeva. Uvlacenje u dupe. FUJ..smetljar.