Yucca je napisao/la:tuzlak1987@ taj isti strucnjak Allegri je sa Ibrom i Silvom u ekipi uspio izgubiti 7 bodova prednosti i mi osvojimo titulu te godine od ekipe koja se tek pravila (JUVE) i sa relativno neiskusnim trenerom tj Conteom to je taj strucnjak Allegri

To mu je jedina mrlja karijeri. U LP ih je sasvim dobro vodio..
A o Conteu da ne pricam, ove zadnje dvije titule su bile servirane. Znate vi dobro kakav smo mi odron od fudbala igrali ove godine..
A u Evropi blamaze, ispadanje u grupi od Galate, ono sramocenje u gostima protiv Skandinavaca, kasnije ambicije da se osvoji Evropa Liga na domacem stadionu gdje se opet blamiramo i ispadamo.. Sezonu prije sreca pa izvukosmo Celtica. Znate svi dobro kakvi smo bili nemocni u Evropi.
Tri godine u kup takmicenjima nismo mogli ni ITA kup da osvojimo. Zadnje dvije Serije A su bile kao narucene, jednostavno priznali ili ne to su bile dvije dobre godine za prespavat.
Nit je Conte ispao nas Ferguson niti je pokazao potencijal koji se ocekivao vec je ostao tvrtoglav i pokazao da je jedan od Italijana u nizu, prvu sezonu napredovao, kasnije stagnirao zbog svoje tvrdoglavosti.
Ne znam zasto se pljuje Marotta, ovaj klub je finansijski kostao manje od Contea. Prvo sto je Pogba njegova i Patricijeva ideja, kao i Vidal, Tevez. Pirlo Marottin projekat.. Svi najbolji transferi su odradjeni od njihove strane.
Conte i njegove zelje? Sve redom igraci iz Serie A koji nam se nikad nisu isplatili..
Znate dobro koliko je Conte sputavao Pogbu na pocetku, dok nije postalo ocito da Marchisio nikako ne moze biti ispred njega. Znate isto ko je Conteova prva izmjena, ebeni Padoin. Dosta je i toga bilo vise