Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dubrovnik
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la dubrovnik » 06 feb 2015, 18:42

Virtu4l je napisao/la:Pa razočarani su što je Tino malo po malo prihvaćen od strane navijača, saigrača, trenera, pojedinci prosto ne mogu da se pomire sa tim. Nedavno su se radovali njegovoj povredi, sad mu priželjkuju da ne ostvari transfer, a u dubini znaju da je to neizbježno.
Pa Virtual jesi li ti slijep? Tko ga je prihvatio molim te?
Osjecam se lagodno kao svinja u Teheranu sto bi rekli Nadrealisti dok pokusavam reci koju pozitivnu o Tinu.
Nazalost duboko sam svjestan cinjenice da je mrznja prema ovom igracu kreirana ponajmanje radi njega samoga. Ljudi ga vide kao ostatak od Safeta pa da momak i bude nas najbolji igrac uvjek ce biti dio navijaca koji ga nece prihvacati. Da se razumijemo Tino je daleko od toga, nije jos ni za prvih 11.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 06 feb 2015, 18:42

DevilsAdvocate je napisao/la:Realno niste objektivni, predstavljate Tinu Svena kao nekog antitalenta dok i hrvatski i domaci mediji pisu o pohvalama na njegov racun... Mrzite ga samo zato sto je Safet Susic bio arogantan dok ga je pozivao i nije se htio pravdat hijenama novinarskim nego ih provocirao i tako navukao gnjev i na sebe i na Tina Svna. Dalje, ja ne znam sta serete koji k vi kao nesto '' gledali ste utakmice Bosne uzivo Tino bio najlosiji''. I ja sam gledao te iste utakmice u Zenici i Tino je bio jedan od najborbenijih na terenu i najpozrtvovanijih... I Tino Sven ce kad tad otici u bolji klub od Hajduka i bice standardan reprezentativac jer to i zasluzuje s obzirom da nemamo boljih igraca od njega. Samo serete i serete i serete i uopste niste realni... A vi jadni forumasi koji samo znate pljuvat NAĐITE SEBI ŽIVOT !
Pa forum je nas zivot ! :lol:
Je li mislis da je kulturno upadati u tudje zivote i arogantno dijeliti lekcije ? Vrati se u svoj zivot, pa tamo vrijedjaj!
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 06 feb 2015, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 06 feb 2015, 18:42

DevilsAdvocate je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la: Ova tema je najveći dokaz za to. Ako izuzmeš makedonca i još par njih, ostaju ljudi koje zanima šta će se desiti sa njegovom karijerom i koji mu žele da uspije.
Kada sam rekao "navijaci", mislio sam na navijace na tribinama, jer Susic vjerovatno niti zna niti moze pohvatati sva ova pljuvanja po raznim forumima, ali ako mu navijaci na utakmici budu recimo zvizdali (sto nije nemoguce da se desi, pogotovo jer ce se vjerovatno cekati i njegova najmanja greska na terenu), onda mu nece biti svejedno, a to ce biti odgovor na pitanje da li je on prihvacen od strane navijaca ;)

Forum je nebitna stvar u tom kontekstu, vjerovatno najbolji primjer koji mozes naci u univerzumu je Edin Dzeko i njegov klub...na Bluemon-u od stotinu komentara na njegovoj temi, otprilike 90 ih je pljuvanje po Edinu, a na utakmici covjek provuce ruku kroz kosu i eto pjesme..
U Zenici protiv Belgije je par puta sa tribina cak bilo i pozitivno skandiranje za TS a ni u jednom trenutku negativno, pa cak i ovacije za safeta a opet na forumima samo pljuvanje i sl. Tako da je teren definitvno mjerilo, a koliko pljuvanja na forumu ima dokazuje samo to da ih vecina i nije vidilo Bosnu uzivo...
To skandiranje Safetu nikako nisam podrzao, dok je imao rezultate to je moglo i trebalo prolaziti, ali covjek nam je bukvalno unistio reprezentaciju svojom tvrdoglavoscu i neznanjem, tako da, mislim da ne postoji osoba koja se nije uhvatila za glavu nakon tog skandiranja Safetu (osim tih ljudi koji su to i radili, to su vjerovatno Virtual i Calcio poveli svoju rodbinu na tekmu i dali im upute kako i sta :mrgreen: )
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 feb 2015, 18:44

dubrovnik je napisao/la:Pa Virtual jesi li ti slijep? Tko ga je prihvatio molim te?
Osjecam se lagodno kao svinja u Teheranu sto bi rekli Nadrealisti dok pokusavam reci koju pozitivnu o Tinu.
Nisam slijep, raspravljaš se sa 4-5 likova.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 feb 2015, 18:45

Tincek je igrac sa najmanje podrske kod navijaca u istoriji reprezentacije. To pokazuje i ova tema i atmosfera na utakmicama.

Meni licno su jedino Supic i ostali izdajnici odvratniji od njega. Bez problema priznajem da mi je trenutno muka od njega. Gledat cu Hadzica i Avdiju 100 puta prije njega. Ovako ofiran nepotizam i bezobrazluk u zivotu nisam vidio.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 06 feb 2015, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 06 feb 2015, 18:46

PapeSusic je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Pa razočarani su što je Tino malo po malo prihvaćen od strane navijača, saigrača, trenera, pojedinci prosto ne mogu da se pomire sa tim. Nedavno su se radovali njegovoj povredi, sad mu priželjkuju da ne ostvari transfer, a u dubini znaju da je to neizbježno.
TINO-SVEN, po hiljaditi put. Tino Susic se zove mladju brat Tina-Svena.
Jeste Tino Sven, ali se koristi samo prvim imenom. Dok je njegov brat samo Sven.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 feb 2015, 18:48

Vec sam ranije pisao njegova zvanicna imena:
Cartman je napisao/la:Tino-Panj Pusic
Tinky-Winky Pusic
Tino-Slino Pusic
Tino-**** Pusic
Tincek-Pimpek Pusic
Smrad Nepotisticki Pusic.
:kafa:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 06 feb 2015, 18:49

Cartman je napisao/la:Vec sam ranije pisao njegova zvanicna imena:
Cartman je napisao/la:Tino-Panj Pusic
Tinky-Winky Pusic
Tino-Slino Pusic
Tino-**** Pusic
Tincek-Pimpek Pusic
Smrad Nepotisticki Pusic.
:kafa:

Timske Atmosfere Gušić

Fakat treba zaključat temu, on ionako više neće bit reprezentativac.
#Salihović

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 06 feb 2015, 18:55

BozePetra je napisao/la:
Fakat treba zaključat temu, on ionako više neće bit reprezentativac.
Ma naravno, neka ga Mesa kurtoazno pozove na prvo okupljanje, kao i sve iz teletove ere, i onda noga iz reprezentacije, pa da se i ta sapunica zavrsi. :thumbup:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 06 feb 2015, 19:02

Virtu4l je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Pa Virtual jesi li ti slijep? Tko ga je prihvatio molim te?
Nisam slijep, raspravljaš se sa 4-5 likova.
Ne znam za to 5 likova kako ti kazes. Vidim neke po meni jako dobre forumase kako pokazuju neskriveni prezir prema Tinu. Tebi je to par likova a gdje su ta vecina ostalih sto ga podrzavaju?
Ovaj igrac ce dugo nositi stigmu Amidze koji je bio u stanju rasturiti repku da bi Tino igrao u prvom sastavu. Onako inteligentan i pametan nije razumio da ubacivanjem igraca na krivu poziciju mozda cini medvjedju uslugu samom igracu.
Ja u Tina vjerujem i nadam se da ce se ovi momci sto ga pljuju jednom pokajati ako Tino stvarno napravi ono sto ja od njega ocekujem.
Za razliku od mnogih koji se nikad nisu pokajali za masovna maltretiranja kojim su od njih bili izlozeni drugi forumasi u vrijeme Tinovog Amidze.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 06 feb 2015, 19:27

" onclick="window.open(this.href);return false;

:rol: :rol: :rol:

GoonerGirl
Kontakt:

Post Postao/la GoonerGirl » 06 feb 2015, 19:36

Momak kojeg treba puno više poštivati. Ovdje svi pljujete na njega a kada je bio asistent na svjetskom svi ste da oprostite svršavali.
Victoria Concordia Crescit

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 feb 2015, 19:43

GoonerGirl je napisao/la:Momak kojeg treba puno više poštivati. Ovdje svi pljujete na njega a kada je bio asistent na svjetskom svi ste da oprostite svršavali.
Da bi ga neko poštovao onda to mora zaslužiti.On reprezentaciju ne bi vidio da mu nije bilo teleće glave.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 06 feb 2015, 19:44

Joj ja Papetovaca.. pričaju o nekom vrijeđanju Tine... a jedini razlog zasto brane TINU je što ne mogu podnijeti to da smo za Safeta i taktiku bili u pravu... I da smo se nasukali kao što se i pretpostavljalo!!!

I nemojte sve ljude stavljat u isti koš... Nismo svi psovali Sušiću majku,familiju,kako Papetu tako i Tini...

A tamo kad odeš na Spahićevu temu tek vidiš šta je vrijeđanje... Navija se za Grka od strane onih koji ovdje pričaju da mi mrzimo TINU... Slavili su kad je Grk prešao u Leverkusen,kao Emir je gotov,a opet prccccc... :kafa:

I jedina im je nada bila da Tino pređe u Inter i da Virto dođe i piše kako smo mi svi glupi a Safet i on pametni,jer su prepoznali kvalitet,a vrlo dobro svi znamo da on u INTERU moze igrat isto kao i Avdija u Man Utd...
Zadnja izmjena: rishaaa, dana/u 06 feb 2015, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 06 feb 2015, 19:45

Velika greška milanskih klubova, a i ostalih koji su bili u trci za Svena, što ga nisu kupili za pišljivih 4,5 miliona evra. Njegova cijena bi se upeterostručila za par godina, da ga je Milan uzeo mogli su njegovom prodajom za par godina otplatiti 20,30% novog stadiona.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 06 feb 2015, 20:12

Sheyi je napisao/la:Velika greška milanskih klubova, a i ostalih koji su bili u trci za Svena, što ga nisu kupili za pišljivih 4,5 miliona evra. Njegova cijena bi se upeterostručila za par godina, da ga je Milan uzeo mogli su njegovom prodajom za par godina otplatiti 20,30% novog stadiona.
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 06 feb 2015, 20:13

Sheyi je napisao/la:Velika greška milanskih klubova, a i ostalih koji su bili u trci za Svena, što ga nisu kupili za pišljivih 4,5 miliona evra. Njegova cijena bi se upeterostručila za par godina, da ga je Milan uzeo mogli su njegovom prodajom za par godina otplatiti 20,30% novog stadiona.
Da, napravili su istu gresku kao belgijski prvo- i drugoligasi kad su Tina-Svena odbili prije par godina.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 06 feb 2015, 20:14

nadam se da se salis
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 feb 2015, 20:17

@Sheyi nisu ti dorasli. :nene: :nene: :nedam: :nedam: :nedam: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :guz: :guz: :guz: :guz:

Molim te buraz ako ti ista zivot znaci pronadji info ko je trener tima protiv kojeg Siroki igra pripremnu utakmicu u Antaliji. Eto molim te.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 06 feb 2015, 20:40

Sabinho je napisao/la:@Sheyi nisu ti dorasli. :nene: :nene: :nedam: :nedam: :nedam: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :guz: :guz: :guz: :guz:

Molim te buraz ako ti ista zivot znaci pronadji info ko je trener tima protiv kojeg Siroki igra pripremnu utakmicu u Antaliji. Eto molim te.
Naš Mostarac :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Eto Okuka nije bio dovoljno dobar da bude bar pomoćnik Mehmedu, ali zato je dobar da vodi jedan Changchun Yataia. Nikad nismo znali cijeniti prave vrijednosti. :nene: :nene: :guz: :guz: :guz: :bih: :tokralju: :hmmmmm:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 53 gosta.