0:1 2.35harry_90 je napisao/la:
Hapoel Ramat Gan - Bnei Yehuda 2
St. Pauli (Am) - Chemnitzer FC 1

3:1 3.25

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
0:1 2.35harry_90 je napisao/la:
Hapoel Ramat Gan - Bnei Yehuda 2
St. Pauli (Am) - Chemnitzer FC 1
Start i Viking zeznuse,velike prodjem,male padnemharry_90 je napisao/la:Jyvaskyla - TPS Turku 1Admir_Sa je napisao/la:daj harry sta za veceras
Start - Odd Grenland 1
Cibalia - Sibenik 1
Viking - Tromsø 1
nadam se da ce sta pomoci,ne garantujem !
Pored Šveđana i Norvežani idu na crnu listu.harry_90 je napisao/la:Start i Viking zeznuse,velike prodjem,male padnemharry_90 je napisao/la:Jyvaskyla - TPS Turku 1Admir_Sa je napisao/la:daj harry sta za veceras
Start - Odd Grenland 1
Cibalia - Sibenik 1
Viking - Tromsø 1
nadam se da ce sta pomoci,ne garantujem !![]()
NaravnoWilly je napisao/la:2:0 za Tottenham, hari prvaci smo.![]()
![]()
Bordeauxel_fenomeno je napisao/la:1 313 Zrinjski-Zeljeznicar(1:3) 14.04. 19:00 X2 2.10
2 339 Zaragoza-Mallorca 14.04. 20:00 X2 1.41
3 343 Barcelona-La Coruna 14.04. 22:00 1 1.15
4 3237 Sochaux-Marseille (DS) 14.04. 20:00 2 1.50
5 3227 Le Mans-Bordeaux (DS) 14.04. 20:00 2 1.43
6 311 Anderlecht-Kortrijk 14.04. 20:30 1 1.30
7 354 Salzburg-Ried 14.04. 20:30 1 1.15
8 376 Lugano-Wohlen 14.04. 19:45 1 1.30
9 3687 Rosenborg-Brann (DS) 14.04. 20:00 1 1.32
sta mislite o ovome?? trebal sta izbacit dodat
Tezak ce to mec biti protiv Cilica,jedino zbroj gemova odigrat,ja danas tenis dobar 3/3 ja mislim,sinoc bejzbol 2/3,i veceras cu udarit neke prognozeWilly je napisao/la:Pitam se hoće li me jaruga podržati da singla Montanesa?
Jaruga, yben je Cilic... Ali ako je frka stavicemo nesto na njegaWilly je napisao/la:Pitam se hoće li me jaruga podržati da singla Montanesa?
Nije frka, ako ćeš stavljat nemoj puno stavljat. Samo kvota je skroz nerealna, Montanes je odličan prašinar i mislim da ima cirka 50% šansi u ovom meču. Za konačan ishod dvojku kvota skoro 3, a ako hoćeš kvotu 1.85 sa oko 80% šanse igraj hendikep gemova na Montanesa.Citizen-X je napisao/la:Jaruga, yben je Cilic... Ali ako je frka stavicemo nesto na njegaWilly je napisao/la:Pitam se hoće li me jaruga podržati da singla Montanesa?
Doduse pratio sam poenazu Cilicevog proslog meca i nije bas lagano pobijedio tipa.Willy je napisao/la:Nije frka, ako ćeš stavljat nemoj puno stavljat. Samo kvota je skroz nerealna, Montanes je odličan prašinar i mislim da ima cirka 50% šansi u ovom meču. Za konačan ishod dvojku kvota skoro 3, a ako hoćeš kvotu 1.85 sa oko 80% šanse igraj hendikep gemova na Montanesa.Citizen-X je napisao/la:Jaruga, yben je Cilic... Ali ako je frka stavicemo nesto na njegaWilly je napisao/la:Pitam se hoće li me jaruga podržati da singla Montanesa?
Ako promašim prognozu sjeti se da sam ranije imao i dobrih.
SLoboda-Siroki 73:80harry_90 je napisao/la:Evo za veceras moje analize,posto necu biti kuci odo na tekmu Sloboda-Široki .
NAVIJACKI !!!
Sloboda-Široki 1
analize:
Gent - St. Truiden 1
Midtjylland - Aarhus AGF 1
analize 2:
Sillkeborg - Randers 2
W. Neustadt - Mattersburg 1
analize 3:
Stranraer - Allbion Rovers X
Slovan - Kosice 1
2 prijelaza :
Vestsjaelland - Roskilde 1-1
Turkiyemspor - Hamburger (Am) X-X
................................................
analize koje odradim,ne znaci da ce sve proci,za to ne garantujem !!!
isto ko i ja jbg bas mi se neda odsad na velike uloge igramAdmir_Sa je napisao/la:Kako sinoc Torino primi u 90min i izbi mi kesh, veceras nije mogao **** gent da zabije gol u 90min![]()
Ne da se usranom do potoka i tacka
A trebala im pobjeda ko nikad
Izgleda da ceka do plate ko i jaWilly je napisao/la:Znaš da mi je hobi gađati kad će nosiJoci ispadati u tenisu i skidati velike kvote.![]()
Elmar ispušio za dojavu.
Koja je to dojava bila ???Citizen-X je napisao/la:Izgleda da ceka do plate ko i jaWilly je napisao/la:Znaš da mi je hobi gađati kad će nosiJoci ispadati u tenisu i skidati velike kvote.![]()
Elmar ispušio za dojavu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.