NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 12 jun 2015, 17:46

Tačno se nekad zapitam hoće l' kome dosadit da piše ove romane :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 12 jun 2015, 19:08

Benjo_AFC86 je napisao/la:Tačno se nekad zapitam hoće l' kome dosadit da piše ove romane :mrgreen:
Benjamine kad će prebaciti Gradinu,Igman i Turbinu u podforum "NIŽE LIGE" :mrgreen: a Zvijezdu,Bosnu V,Slogu lj. i Novi Travnik u Prvu ligu :?:

Hendzi
Kontakt:

Post Postao/la Hendzi » 12 jun 2015, 19:13

Benjo_AFC86 je napisao/la:Tačno se nekad zapitam hoće l' kome dosadit da piše ove romane :mrgreen:
Jel to ti ne znas sastavit prosto prosirenu recenicu pa si ljubomoran ili pises tek tako sto ti je dosadno? Nemoj ko moderator da ides u off topic i ti prvi evo sa ovim navodis druge da idu u off.
Uostalom sta tebe briga ko koliko i kako pise sve dok je u okvirima teme odnosno dok je napisano vezano za Nusretov Klub Bratstvo?

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 15 jun 2015, 16:38

cesc4 je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:2 igraca ce mozda otici iz Bratstva i to bas najbolji :cry: i mozda na to dodamo 5-6 igraca i ode nam 4-5 iz prve postave.
Moramo da trazimo veznog :hmmmmm: tacnije 2-3
Daj ba care pusti to 2-3 , 5-6 koda binga igras imenuj brate taj i taj ce mozda ici taj i taj dolazi s tim i tim se pregovara :crazy:
Evo znam ja da vam je Prodanović otišao. :)

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 15 jun 2015, 16:53

Neka je sretno njemu i onom ko ga je doveo :salut: Momak ništa nije pokazao a igrača kao što je Nemanja ima u svakoj MZ.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 15 jun 2015, 17:13

Pappy je napisao/la: Evo znam ja da vam je Prodanović otišao. :)
Znam drug, evo sad sam saznao.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 15 jun 2015, 17:25

Moram i ovo da napomenem...
Da je NK Pribava izborila prvo mjesto za ulazak u visi rang takmicenja uz to dodajmo da u NK Pribavi igraju Garantujem 5-6 igraca + trener koji je trenirao ove sve igrace i koji su dosli iz Bratstva naravno.
Evo moj drug i komsija kada je zavrsio dole u Bratstvu kao Junior vidio je da nema mjesta dole u Bratstvu i ode iz Bratstva, zatim ga primjetio trener Pribave koji je tada treniro i logicno zove ga u Pribavu i kao sto znamo mi pravimo "Dobre" igrace i igra u prvoj postavi uz to sa jos 3-4 igraca iz Bratstva koja su otisla.

Ovo nam jedino govori da "Pustamo" igraca da idu igrati gdje drugo jer nema mjesta u Bratstvu od stranaca.

Dodajem i ovo...

slika

Mi imamo dobre trenere, ali zavisi sve to da li smo voljni da ulazemo u omladinski pogon.Jer ako pogledamo kako igramo iz sezone u sezonu mozemo stvorit sliku sta bih ovi igraci radili tek kad bih se VISE ulagalo u njih i u pomocni teren koji surovo izgleda.Koji se kosi 1 u 3 mjeseca :facepalm: dovoljno je ga samo pogledati kako izgleda sa onom travom i itd...

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 15 jun 2015, 20:54

Jbt lika. Od igrača iz 2 KL bi on sad pravio šampionski tip u prvoj ligi. Ma daj ba, da su oni šta valjali nebi igrali 3 ranga niže. Nisu vama problem igrači, vaš je problem brko. Njemu dobro u ovom blatu, dobro i igračima. Svakako ih pola nebi imalo mjesta da Bratstvo uđe u PL. (ista stvar i u drugim ekipama)

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 15 jun 2015, 21:36

studeni je napisao/la:Jbt lika. Od igrača iz 2 KL bi on sad pravio šampionski tip u prvoj ligi. Ma daj ba, da su oni šta valjali nebi igrali 3 ranga niže. Nisu vama problem igrači, vaš je problem brko. Njemu dobro u ovom blatu, dobro i igračima. Svakako ih pola nebi imalo mjesta da Bratstvo uđe u PL. (ista stvar i u drugim ekipama)
Ne ba drug, **** to jel Prva liga ili koja druga...Vazno je da imas u klubu svoje igrace kakvi god bili rezultati zna se da igraju domaca djeca...Meni nije bitno kakvi ce bit rezultati biti bitni su domaci igraci, ja sam napiso tamo prije da volim Bratstvo kakvi god rezultati bili pa makar ispali i iz Prve ili Sjever lige.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 15 jun 2015, 22:56

Pa u tome i jeste poenta što ćeš ispast i gdje si onda bio. Svijet voli pobjednike, sada ti na utakmice dodje 200-300 ljudi, ako ispadneš nema ih ni toliko. To da u klubu trebaju da igraju vlastita djeca je šuplja samo takva. Rad sa omladinskim pogonom u našim klubovima je generalno loš. Momci umisle da znaju igrat i onda pobjegnu sa 20god vani i još brže se vrati jer se tamo pokaže koliko su zaostali u fudbalskom razvoju.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 17 jun 2015, 19:20

Cekao sam zvanicno i evo ga Zivkovic se vratio u Vitez.Ljudi ponudili vecu platu i logicno da ce se vratit sta ces sve je u parama.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 18 jun 2015, 10:13

Jao majko moja niko nista ne zna. Ni ko ce ici ni ko dolazi haha.... Svi se nesto usutili ko da smo Celzi ccc.... Zasada jedino sto je zvanicno su odlasci sva 3 golmana.
www.nkbratstvogracanica.com

Diablo55
Kontakt:

Post Postao/la Diablo55 » 18 jun 2015, 10:59

Ma ovo je stvarno sramota za načelnika. Pa jel on ima uopšte obraza hodat čaršijom. Pa kako ga nije stid izać na predizbornim skupovima i pričat kako će Bratstvo bit u Premijer ligi, a na kraju ništa od tog ne bude. Pa daj ovom mora neko stat u kraj. Treba Sipu dovest dole na LUKE pa da oni malo prerove po papirima klupskim. Nema smisla više stvarno.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 18 jun 2015, 11:07

Diablo55 je napisao/la:Ma ovo je stvarno sramota za načelnika. Pa jel on ima uopšte obraza hodat čaršijom. Pa kako ga nije stid izać na predizbornim skupovima i pričat kako će Bratstvo bit u Premijer ligi, a na kraju ništa od tog ne bude. Pa daj ovom mora neko stat u kraj. Treba Sipu dovest dole na LUKE pa da oni malo prerove po papirima klupskim. Nema smisla više stvarno.
Izgleda da bi ove sezone mogla biti borba za opstanak :oops: Al polako sad ce novi izborni skupove pa treba postaviti pitanje koji smo zavrsili prosle 2 sezone u Premijer Ligi :guz: Najbolji igraci nam odlaze a nikog ne dovodi... Kao i obicno dovest cemo polovne igrace koje niko nece i jos ostavit velikog Dzindu za trenera fuj.
www.nkbratstvogracanica.com

Diablo55
Kontakt:

Post Postao/la Diablo55 » 18 jun 2015, 11:15

Ma zapitat će se on kad mu na stadion dođe 20 ljudi...

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 18 jun 2015, 13:33

Pa cekaj zar vi stvarno mislite da cemo mi biti neki "Organizovani" tim, sve dok imas uhljupe u klubu i oko njega se to nece desiti.
Jer nema nekog sastanka za kraj sezone da se pozovu novinari i navijaci pa da se sve izlaze pa da se sve govori kako je prosla sezona i itd. sta ocekujemo za naredu jok.To ce biti samo kada bude prozivka doci ce novinari i navijaci...
Sve dok imamo ove sto imamo u klubu ovaj klub nece nikad bit Organizovan sto se tice neki sastanaka ili sjednica.Ali sta je tu je ja ga volim moj je klub, ali mrzim ove sto su u klubu :puke:

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 18 jun 2015, 19:25

cesc4 je napisao/la:
Diablo55 je napisao/la:Ma ovo je stvarno sramota za načelnika. Pa jel on ima uopšte obraza hodat čaršijom. Pa kako ga nije stid izać na predizbornim skupovima i pričat kako će Bratstvo bit u Premijer ligi, a na kraju ništa od tog ne bude. Pa daj ovom mora neko stat u kraj. Treba Sipu dovest dole na LUKE pa da oni malo prerove po papirima klupskim. Nema smisla više stvarno.
Izgleda da bi ove sezone mogla biti borba za opstanak :oops: Al polako sad ce novi izborni skupove pa treba postaviti pitanje koji smo zavrsili prosle 2 sezone u Premijer Ligi :guz: Najbolji igraci nam odlaze a nikog ne dovodi... Kao i obicno dovest cemo polovne igrace koje niko nece i jos ostavit velikog Dzindu za trenera fuj.
Predsjednik kluba vam je Zaim Spahić a sportski direktor Nusreta Mustajbašić i oni su po statutu zaduzeni za strategiju razvoja kluba zajedno sa upravnim
odborom,,,tako nemoj te bez razloga prozivat načelnika on je tu čisto onako da pomogne kad zapne,,,šef stručnog štaba je predsjedniku i sportskom direktoru dostavio spisak imena koje zeli angazovat u narednom prelaznom roku kako bi ekipa bila spremna na ono što slijedi a to je borba za premijer ligu,,,zato malo strpljenja i razumijevanja uprava radi punom parom,,,više informacija početkom iduće sedmice... ;)

Pomoćnik umjesto Amira Zejnilagića koji je pod suspenzijom je trener pjetlića NK Bratstvo,,Mirsad Halilović...ovo je svakako iskorak jer radi se o čovjeku koji ima neophodno fudbalsko znanje a i u dobrimo odnosima je sa većinom prvotimaca... :clap: :clap:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 18 jun 2015, 21:35

**** je napisao/la:
Predsjednik kluba vam je Zaim Spahić a sportski direktor Nusreta Mustajbašić i oni su po statutu zaduzeni za strategiju razvoja kluba zajedno sa upravnim
odborom,,,tako nemoj te bez razloga prozivat načelnika on je tu čisto onako da pomogne kad zapne,,,šef stručnog štaba je predsjedniku i sportskom direktoru dostavio spisak imena koje zeli angazovat u narednom prelaznom roku kako bi ekipa bila spremna na ono što slijedi a to je borba za premijer ligu,,,zato malo strpljenja i razumijevanja uprava radi punom parom,,,više informacija početkom iduće sedmice... ;)

Pomoćnik umjesto Amira Zejnilagića koji je pod suspenzijom je trener pjetlića NK Bratstvo,,Mirsad Halilović...ovo je svakako iskorak jer radi se o čovjeku koji ima neophodno fudbalsko znanje a i u dobrimo odnosima je sa većinom prvotimaca... :clap: :clap:

Problem jest to sto nece da daju informacije ko ide ko dolazi, nego mi moramo iskopat to iz kluba pa da bih i ostali saznali zato mi se gadi ovo sve.
Jer pazi sad ovo...Da je Daso platio ovih 100km koliko jos vec da se produzi domena nkbratstvo..... sad bih sigurno dobijali vise info preko njega, jer bih vec to bila pravo jer bih tad ovi iz kluba javljali ovom sto je zaduzen za stranicu kao i za FB.
Jer sto drzimo FB stranicu i sto smo imali Zvanicnu stranicu "nkbratstvogracanica" jest to da je ovaj momak morao da izvlaci iz kluba sta je kako je jer da smo normalni klub to bih iz kluba trebali njemu javljati sta i kako je i da to objavljuje na stranicu.
Zadnja izmjena: GracanicaAA, dana/u 18 jun 2015, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.

Diablo55
Kontakt:

Post Postao/la Diablo55 » 18 jun 2015, 21:47

GracanicaAA je napisao/la:
**** je napisao/la:

Problem jest to sto nece da daju informacije ko ide ko dolazi, nego mi moramo iskopat to iz kluba pa da bih i ostali saznali zato mi se gadi ovo sve.
Izgleda da ti nije poznat ovaj **** :D
Sprdacina zesca :D

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 18 jun 2015, 21:59

Diablo55 je napisao/la:
Izgleda da ti nije poznat ovaj **** :D
Sprdacina zesca :D
Ma Sprdacina ili ne ipak gleda Bratstvo i tacka.Samo ima drugi mentalitet da grdi Bratstvo i Upravu sto ga ja podrzavam za upravu, ali za Bratstvo ne :salut:
Ali budimo realni kada bih sada objavili na FB stranici "Da li ste zadovoljni sa upravom" garantujem da ce ih 200 ljudi komentarisat da se treba tu nesto mijenjati.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.