Sportski komentatori
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
A šta očekivati od ovih Hrvatiziranih Bosanaca, daj samo uzdigni HRT i njihove komentatore, eto nek su Balog onaj Šapit i sl. vrhunski komentatori, ne jedite ****
Muhamed je solidan, zna čovjek fudbal, što je većina stanovništa fudbalski nepismena pa ne konta šta čovjek priča nije on kriv
Muhamed je solidan, zna čovjek fudbal, što je većina stanovništa fudbalski nepismena pa ne konta šta čovjek priča nije on kriv
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
A jbte, ne mogu vjerovat da netko HRT smatra za nesto "kvalitetno" ...
To je ocaj zivi. Najbolji komentator je Sapit. Cosic izvuce dernjavom, ali slabo toga i kod njega ima. Ostali su ocaj zivi. Studio, gosti, emisija - ne zna se sta je gore
. Kad jbeni Stimac prodaje pamet onda znas u kakvom si qrcu
..

To je ocaj zivi. Najbolji komentator je Sapit. Cosic izvuce dernjavom, ali slabo toga i kod njega ima. Ostali su ocaj zivi. Studio, gosti, emisija - ne zna se sta je gore

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Volim slusati Velida Spahu,i onaj njegov optimizam u svakom dijelu utakmice..
Sto se tice Muhameda Konjica,odlicno,uzivao sam uz njegove komentare,realno je ispratio svaku nasu akciju..
FTV-Rukomet,komentator prosjecno otpratio tekmu,pomagao je i Halid Demirovic,svaka druga,UPRAVO TAKO
,al dobro hajd...uzvik na kraju bio najjaci
Sto se tice Muhameda Konjica,odlicno,uzivao sam uz njegove komentare,realno je ispratio svaku nasu akciju..
FTV-Rukomet,komentator prosjecno otpratio tekmu,pomagao je i Halid Demirovic,svaka druga,UPRAVO TAKO

ona dvojica što su prenosili rukomet (demirovic i mehmedovic) isto nista, emocije nula, bolje je da nije nikako bilo komentatoraxinxee je napisao/la:Volim slusati Velida Spahu,i onaj njegov optimizam u svakom dijelu utakmice..
FTV-Rukomet,komentator prosjecno otpratio tekmu,pomagao je i Halid Demirovic,svaka druga,UPRAVO TAKO,al dobro hajd...uzvik na kraju bio najjaci

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, i meni je Spaho odlican komentator, ali kako neces znati ko je Biden? Kako? Obrazovan covjek, radi u medijima, svaki dan provodi sate na netu... To ne mogu da razumijem.Donnie Darko je napisao/la:
Spaho je ubjedljivo najbolji od ovih komentatora na bht-u, ali ubjedljivo znaci.
Za Suku nemam komentara, nemam nista protiv covjeka, ali je po mom skromnom misljenju uzasan komentator. pun intended

Kristic je meni vrh, a Suko mi je OK iako ima izvala...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Guadrado 

Spaho je odlican komentator,uostalom meni su okej svi nasi komentatori,jeste da im se desi neka greska,al ajd moze se slusati,jedino Konjic smara 

embrace the chaos
legenda reala je napisao/la:A šta očekivati od ovih Hrvatiziranih Bosanaca, daj samo uzdigni HRT i njihove komentatore, eto nek su Balog onaj Šapit i sl. vrhunski komentatori, ne jedite ****

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Nije smiješno, isto sam reagovao kao taj malac.

Vrhunac debilizma - Stjepan Balog. Citavo poluvrijeme Marcela naziva Wilianom
A ovog nema uopce na terenu, a jos igraju skroz drukcije pozicije.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- BluesForever
- Kontakt:
Ne znam jeste li primjetili,ovi kvazi komentatori sa BHT1 vecinom govore reprezentacija BiH
,ne znam zašto ne mogu govoriti naša reprezentacija,mislim da im to ne valja i nekako baš bode u uši. 

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
dobar je on kakvo mu je prezimeLillard je napisao/la:Vrhunac debilizma - Stjepan Balog. Citavo poluvrijeme Marcela naziva WilianomA ovog nema uopce na terenu, a jos igraju skroz drukcije pozicije.

15.10.2013.
Sportski komentatori
....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zadnja izmjena: GameFKS, dana/u 18 jun 2014, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Joooj hebo mu Kokorkin nesto..Kako iritira
Ne zna da pročita Kokorin
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
KokorKin

15.10.2013.
Šuko: "otprilike tačno 10 prekršaja" 

15.10.2013.
Pravi izbor komentatora za ovu utakmicu,dosadan komentator kao i utakmica.
Uuuuuuuuuuu Suko....
Uuuuuuuuuuu Suko....
- Consigliere
- Kontakt:
KokorKin (!?)
Fit Tony: I keep my friends close...
madridist je napisao/la:legenda reala je napisao/la:A šta očekivati od ovih Hrvatiziranih Bosanaca, daj samo uzdigni HRT i njihove komentatore, eto nek su Balog onaj Šapit i sl. vrhunski komentatori, ne jedite ****
Muhamed je solidan, zna čovjek fudbal, što je većina stanovništa fudbalski nepismena pa ne konta šta čovjek priča nije on kriv![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.