Chicago Bulls

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la kad_kako » 26 apr 2011, 02:43

Tribalian je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Sad sam pogledao programsku semu Sport kluba,nigde nijednog NBA prenosa ni u najavi :roll: :roll: :roll: Ne mogu da verujem da nijedna TV stanica u Srbiji(mislim na ovih 5 sa nacionalnom frekvencijom) nije otkupila prava za NBA prenose :? . Kad se setim pre par godina ako mi se ne svidjaju komentari onog na B92,ja lepo prebacim na OBN(kablovska) i uzivam u urlanju onog legendranog komentatora :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Covek je znao i kako se zove pra baba bilo kog NBA igraca :mrgreen: Nazalost sad Cikago moram da jurim po nekim linkovima kojekakvim :roll:

Sport Klub se drzi svojih pravila i samo vikendom prenosi nba.
Totalno ocajno da niko od ostalih nije otkupio prava.
Ne mogu da vjerujem, a jedna od nazanimljivijih sezona u NBA jos od ere velikog Michaela.
Brate totalna katastrofa,vidim da si iz stare garde i to,ti se verovatno secas i casopisa "Kos" ;) ,stvarno je skandalozno ovo za NBA prenose,ne znam dal ona Arena mozda prenosi???? Znam da je onaj bosanski komentator sad kod njih tamo,al brate ja i ovako placam kablovsku svaki mesec ,a Arena se dodatno placa :roll: Onaj ESPN samo po neki hokej ako ide direktno(mislim na ovo sto se emituje kod nas),od basketa samo snimci :roll:
Arena, ne prenosi NBA ove sezone. Imam ja u svom kablovskom paketu sva 4 njihova kanala, i nema. Sto me cudi, jer rade prenose NHL, MLB, NFLa, ali ne i NBA.
Postovanje treba zaraditi.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 apr 2011, 04:03

Amar14 je napisao/la:ima prenos na nba.de netrebas nista placat

Hmm, evo nema druze.. Daj direct link ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 apr 2011, 04:07

Šta kažete na ovu web str.

http://nbacro.com/

;)
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 26 apr 2011, 13:33

Posljednjih pet minuta posljednje cetvrtine, Bullsi imaju +162 kos razliku! Ovo se odnosi na PO :) Uglavnom najvise. Denver je drugi sa mislim +79
Allez

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 26 apr 2011, 14:55

Titova-Juga je napisao/la:Šta kažete na ovu web str.

http://nbacro.com/

;)
Ako ima gdje da ne vole Rose-a, i Bulls-e, to je ta stranica.

Ja sam nju davno izbrisao iz bookmarks.
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 apr 2011, 15:59

gledam sinoc prikazuju trening Bullsa i Rose ide u svlacionicu i dalje vuce onu nogu hmmmmm...stvarno ne znam koji mu je sto ne odmori utkamicu, pa stvarno ne znam sto bezveze rizikuje ..prvo sa onakvom nogom ja ne znam kakvu ce odbranu igrati....nadam se da cemo to veceras lagano okoncati i tako malo da odmorimo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 26 apr 2011, 16:43

SaltCityAttack je napisao/la:gledam sinoc prikazuju trening Bullsa i Rose ide u svlacionicu i dalje vuce onu nogu hmmmmm...stvarno ne znam koji mu je sto ne odmori utkamicu, pa stvarno ne znam sto bezveze rizikuje ..prvo sa onakvom nogom ja ne znam kakvu ce odbranu igrati....nadam se da cemo to veceras lagano okoncati i tako malo da odmorimo
slusam jutros na poslu americke strucnjak po espn-u , kao chicago u problemima sve ofazivne akcije vrti preko Rose-a, on se previse umara , kao to je moglo u reg. sezoni i protiv slabiji protivnika , sad ce postat umoran , previdljiv i sl. Mora sekao ofazivno rasteretit , bla , bla bla ..... helem nedaju vam sad ni 1% sanse da prodjete Heat ili Celticse , a do prije 20 dana ste bili favoriti po vecini njih :roll: (kad su boston i miami ono dosta kikasali pred kraj sezone

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 26 apr 2011, 16:57

Espn je po meni jedna od najgorih stranica sto se tice NBA lige...mozda ne toliko sama stranica jer dosta su brzi i neke vijesti se mogu prije saznati nego na nba.com ali oni njihovi "strucnjaci" su katastrofa.
Ja sam ih jedno vrijeme dosta citao i sad bukvalno cim procitam cija je kolumna znam o cemu ce se pisati...npr. imas nekog ko voli Jamesa,Kobeja,Rose itd. i on ce o njemu uvijek pisati pozitivno bez obzira sta se desilo...a imas i one hejtere koji uvijek pisu negativno o odredjenim igracima...ne znam ima li i jedan njihov kolumnista da pise objektivno...sve sami navijaci.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 26 apr 2011, 17:41

Titova-Juga je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:
:lol: :lol: :lol:
Cikago je mnogo nade pogasio,ipak je jedan jedini MJ 23 8-) .Uz ove sto si nabrojao iz Seattle ja bih dodao i onog svabu Srempfa (nisam omasio prezime mnogo),znam da sam imao njegov poster iz casopisa "Kos" :mrgreen: ,bili su tu i Nate McMilann,Sem Parkins :D a sad Oklahoma :roll: ,mogu da zamislim kako kauboji uzivaju u kosarci :roll: :roll: :roll: potrpamo krave u stalu pa na basket :mrgreen:

HAHAHA, u stalu jasta :D :D :D

Eh taj Nijemac, sto je on znao pogodit sa poludistance, imao je bas zanimljiv izbacaj, dosta visok, mogo je komotno da igra tri pozicije.
Evo, sada ce uskoro Spursi poceti, bas me interesuje hoce li uspjet izjednaciti seriju.
Probat cu ovaj link sto sam ti postavio, mozda ce bas s njega prenositi.

schrempf mogao igrati tri pozicije???,koje??

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 26 apr 2011, 17:48

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:

schrempf mogao igrati tri pozicije???,koje??
Krilo , visoko-krilo, nisko-krilo :lol: :lol: :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 apr 2011, 17:52

Kobe Bryant je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:gledam sinoc prikazuju trening Bullsa i Rose ide u svlacionicu i dalje vuce onu nogu hmmmmm...stvarno ne znam koji mu je sto ne odmori utkamicu, pa stvarno ne znam sto bezveze rizikuje ..prvo sa onakvom nogom ja ne znam kakvu ce odbranu igrati....nadam se da cemo to veceras lagano okoncati i tako malo da odmorimo
slusam jutros na poslu americke strucnjak po espn-u , kao chicago u problemima sve ofazivne akcije vrti preko Rose-a, on se previse umara , kao to je moglo u reg. sezoni i protiv slabiji protivnika , sad ce postat umoran , previdljiv i sl. Mora sekao ofazivno rasteretit , bla , bla bla ..... helem nedaju vam sad ni 1% sanse da prodjete Heat ili Celticse , a do prije 20 dana ste bili favoriti po vecini njih :roll: (kad su boston i miami ono dosta kikasali pred kraj sezone
ma daju nama sanse nravano kakvih 1%..pa po cemu je to Boston pokazao vise i ostali evo recimo L.A,Spurs, u odnosu na Bullse?...pa ebiga mi smo naletili na ekipu koja se bori, a bogami vidjeli smo kako oni udaraju da bi nas iznenadili...polahko u finalu smo istoka i ako dodje Boston imamo realne sanse
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 apr 2011, 18:15

ma daju nama sanse nravano kakvih 1%..pa po cemu je to Boston pokazao vise i ostali evo recimo L.A,Spurs, u odnosu na Bullse?...pa ebiga mi smo naletili na ekipu koja se bori, a bogami vidjeli smo kako oni udaraju da bi nas iznenadili...polahko u finalu smo istoka i ako dodje Boston imamo realne sanse
A ostali se ne bore je li?
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 apr 2011, 18:43

ej ebiga sad ne znam kako ti svatas to :)...normalno da se bore, ali onako niko nije igrao kako je Indiana igrala fakticki na noz su nas cekali...pogledaj samo prekrsaje kakve su pravili...normalno da indiana i memphis imaju najvise motiva od svih, jer po prvi put su tu nakon duze vremena, a posebno Memphis
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 26 apr 2011, 18:46

neno#4 je napisao/la:

Boston je pokazao po meni dosad najvise od svih ekipa...istina da su Knicksi imali problema ali 4-0 je 4-0.Hornetsi igraju bez Westa,Memphis bez Gaya ali to im ne smeta da stvaraju probleme Spursima i Lakersima.

I malo mi smeta to vase kukanje kako su Pacersi grubi,kako prave jake faule i slicno...dobro je i Pippen rekao,ne bi skodilo da malo uzvratite.
Boston je 2008.-e razmontirao Lakerse ne samo rezultaom vec i fizicki,bukvalno su dobili batine od njih...Srecom prosle sezone Lakersi su to shvatili pa nisu ostali duzni tako da smo dobili jednu veoma "ruznu" play of seriju ali to je bio jedini nacin da se pobjede Celticsi...a i Bullsi moraju shvatiti da u eventualnom duelu sa Bostonom nece dobiti nista manje "prljavu" igru od ove Indianine...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 apr 2011, 18:47

SaltCityAttack je napisao/la:ej ebiga sad ne znam kako ti svatas to :)...normalno da se bore, ali onako niko nije igrao kako je Indiana igrala fakticki na noz su nas cekali...pogledaj samo prekrsaje kakve su pravili...normalno da indiana i memphis imaju najvise motiva od svih, jer po prvi put su tu nakon duze vremena, a posebno Memphis
Svi imaju motiv da odu sto dalje...Apsolutno svi, prica ti ne stoji uopce...Sta onda treba reci za LAL, koji su dvostruki uzastopni sampioni kada igraju lose...Kada se kaze da igraju bez motiva, to je neistina..Jer sada u playoffu ce svi da igraju do krajnjih granica, pogotovo u kljucnim utakmicama, a o drugom krugu da ne govorim..

Ostalo je samo ime.....

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 apr 2011, 18:52

neno#4 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:ej ebiga sad ne znam kako ti svatas to :)...normalno da se bore, ali onako niko nije igrao kako je Indiana igrala fakticki na noz su nas cekali...pogledaj samo prekrsaje kakve su pravili...normalno da indiana i memphis imaju najvise motiva od svih, jer po prvi put su tu nakon duze vremena, a posebno Memphis
Svi imaju motiv da odu sto dalje...Apsolutno svi, prica ti ne stoji uopce...Sta onda treba reci za LAL, koji su dvostruki uzastopni sampioni kada igraju lose...Kada se kaze da igraju bez motiva, to je neistina..Jer sada u playoffu ce svi da igraju do krajnjih granica, pogotovo u kljucnim utakmicama, a o drugom krugu da ne govorim..

pa ko je rekao da ostali igraju bez motiva?...sad malo pretjerujes ebiga...normalno da svi igraju sa motivom, ali Memphis i Indiana sigurno imaju najvise od svih barem u ovom prvom krugu, dok favoriti zele lagano zavrsiti taj prvi krug i uglavnom su svi mislima u tom 1/2 finala koferencije ...eh sad ipak Spursi sigurno malo drugacije razmisljaju, od ostalih favorita :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 26 apr 2011, 18:52

Ti "strucnjaci" samo mogu da nagadjaju.Vecih strucnjaka za NBA ima na ovom forumu nego na ESPN!!!
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 apr 2011, 18:55

SaltCityAttack je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:

pa ko je rekao da ostali igraju bez motiva?...sad malo pretjerujes ebiga...normalno da svi igraju sa motivom, ali Memphis i Indiana sigurno imaju najvise od svih barem u ovom prvom krugu, dok favoriti zele lagano zavrsiti taj prvi krug i uglavnom su svi mislima u tom 1/2 finala koferencije ...eh sad ipak Spursi sigurno malo drugacije razmisljaju, od ostalih favorita :)
Vidim ja da nema ovdje sredine...Totalno su nam suprotni stavovi...Ti si napisao da imaju najvise motiva, ja ti kazem da svi imaju veliki motiv..I to je to...

Ostalo je samo ime.....

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 26 apr 2011, 19:27

neno#4 je napisao/la:

:mrgreen: :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 apr 2011, 19:46

de veceras navijaci Bullsa da budemo na chatu kada bude utkamica... nema potrebe da ovdje budemo tokom utakmice tamo rahat propratiti nasu utkamicu i uzivati u pobjedi prolazu u 1/2 finala

naravno odmah poslije kosarke i Hawksi igraju nocas pravo uzbudljiva noc u Chicagu nocas :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.