Tu Azmirovu igračku slobodno uzmite (hvala Bogu pa odoše), samo je jedan futsal klub u Tuzli:
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Glupaneee, glupaneeeTruhlo je napisao/la: ↑20 sep 2023, 21:31
Stanje na dan 30.6.2023:
3,293,462
Stanje na dan 31.12.2022:
3,325,997
Dakle za šest mjeseci, ni grad Tuzla, niti klub Sloboda nisu uplatili ni jednu ratu reprograma. Da bude još i gore, dug je uvećan za 32, 535.
Selam iz tunela i pozdrav za @iceTea. Momče, ovo je jedan mali primjer kako izgleda gašenje na koje se ložiš. Spominjanje nekog piva, kako se prosi za ulaznicu je nemoć, jer nema ni jednog argumenta.

Nemoj me više gasit ovako majke ti, evo ne znam šta ću sa sebe. Sat vremena se brat lomio, tamo tražio, rezao slike, da nekom nešto dokaže. I na kraju ispade autogol.

Hajd što je nepismen i poglup već što uvijek misli da je upravu, a takvi su ljudi najgori.. Moj druže, još pure moraš jest. Kad te šamaram argumentima nestaneš, sad si imao bar dobar pokušaj.
Do idućeg faila mladog Truhlonija.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Hahahahahahahaha sad Salines spominju. Kakva nemoć..

To je isto kad bi rekli Tuzla City se gasi. Who cares..

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
U po Zence ćete imati klub koji se zove Salines (lat. naziv za naš grad

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
PREKID SARADNJE SA GENERALNIM SPONZOROM HEEZ GRADNJOM!!!
Nakon 4 godine uspješne/neuspješne saradnje, FC Salines Tuzla City je odlučio raskinuti saradnju sa generalnim sponzorom HEEZ gradnja na čelu sa gospodinom Azmirom Husićem, zbog neispunjenih obećanja u zadnje dvije godine.
Naš generalni sponzor u sezoni 2020/21 nije izdvojio ni marke za klub koji nosi i njegovo ime, a prošlu sezonu je, bez ikakve najave, ispunio samo 25% obećanog i tako nas pogurao u velike probleme! Sve to smo tolerisali zbog uspješne saradnje u prve dvije sezone.
Nakon mnogo bezuspješnih pokušaja za sastankom i razgovorom, Uprava Jarčeva se odlučila na ovaj logičan korak i jednostrano obustavila “saradnju”.
Našem sponzoru HEEZ gradnji se od srca zahvaljujemo za podršku u prve dvije sezone naše saradnje, bez koje naši uspjesi ne bi bili mogući, ali na kraju ipak ostaje velika mrlja na saradnji zbog dešavanja u posljednje dvije sezone i neispunjenih obećanja, na koja smo čvrsto računali i koja nismo mogli nadoknaditi, jer smo se ipak nadali, da riječ nešto znači!
FC Salines će u narednim danima poduzeti određene korake i ponuditi generalno sponzorstvo nekim ozbiljnim firmama, pa i razmotriti opciju ulaska nekih novih ljudi u Upravu kluba ili prepuštanje kluba nekoj novoj postavi.
Ovim putem koristimo priliku i pozivamo sva zainteresovana pravna i fizička lica, koja žele da se uključe u rad kluba, da se narednih dana jave i sa sadašnjom Upravom ili čak i bez nje, nastave veoma uspješan i jedinstven put koji su Jarčevi u ovih zadnjih 10 godina izgradili.
Nakon 4 godine ponovo FC SALINES TUZLA!
Vaši Jarčevi
Evo crno na bijelo ko je ugasio Salines
Nakon 4 godine uspješne/neuspješne saradnje, FC Salines Tuzla City je odlučio raskinuti saradnju sa generalnim sponzorom HEEZ gradnja na čelu sa gospodinom Azmirom Husićem, zbog neispunjenih obećanja u zadnje dvije godine.
Naš generalni sponzor u sezoni 2020/21 nije izdvojio ni marke za klub koji nosi i njegovo ime, a prošlu sezonu je, bez ikakve najave, ispunio samo 25% obećanog i tako nas pogurao u velike probleme! Sve to smo tolerisali zbog uspješne saradnje u prve dvije sezone.
Nakon mnogo bezuspješnih pokušaja za sastankom i razgovorom, Uprava Jarčeva se odlučila na ovaj logičan korak i jednostrano obustavila “saradnju”.
Našem sponzoru HEEZ gradnji se od srca zahvaljujemo za podršku u prve dvije sezone naše saradnje, bez koje naši uspjesi ne bi bili mogući, ali na kraju ipak ostaje velika mrlja na saradnji zbog dešavanja u posljednje dvije sezone i neispunjenih obećanja, na koja smo čvrsto računali i koja nismo mogli nadoknaditi, jer smo se ipak nadali, da riječ nešto znači!
FC Salines će u narednim danima poduzeti određene korake i ponuditi generalno sponzorstvo nekim ozbiljnim firmama, pa i razmotriti opciju ulaska nekih novih ljudi u Upravu kluba ili prepuštanje kluba nekoj novoj postavi.
Ovim putem koristimo priliku i pozivamo sva zainteresovana pravna i fizička lica, koja žele da se uključe u rad kluba, da se narednih dana jave i sa sadašnjom Upravom ili čak i bez nje, nastave veoma uspješan i jedinstven put koji su Jarčevi u ovih zadnjih 10 godina izgradili.
Nakon 4 godine ponovo FC SALINES TUZLA!
Vaši Jarčevi
Evo crno na bijelo ko je ugasio Salines
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Pusti Aveniju, dokazamog znalca. On izvan Ze-Do koristi navigaciju, a ti se cudis ovakvim njegovim gafovima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sta mislis hocel' ovako biti i sa njihovim kolegama sa veoikog fudbala

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- prisonbreak
- Kontakt:
Ma to zna i budala, nek se ugase aBd.
Kako su nas hinjski sa sudijom povalili za ulazak u PL juniora

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Ne znaju Zenićani da je FC Sloboda Kompred 1990. godine postala prvak Evrope. Uz to, višestruki prvaci Jugoslavije i BiH.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Prije dva mjeseca se druga priča vrtila, tako da nikom ništa nije jasno. Dakle da je anđeo preuzeo klub, onda bi navijali za Salines, a sada navijaju za Kikače. Ok.

DamirT je napisao/la: ↑05 jul 2023, 17:24Ovi sto su odredjivali ko ce biti predsjednik, cekali su da se bilo ko prijavi, samo da Azmira odyebu. Nije ni cudo sto su prekoracili rok skoro mjesec dana. Da je Azmir ostao jedini s ponudom, jucer bi opet odugovlacili i odgodili njegovo imenovanje.
Toliko su ocajni bili da su bez icijeg znanja drzali sastanak u nedjelju navecer. Hej nedjelju, svi odmaraju navecer, ovi sastanke odrzavaju tad, jer znaju da im je to bukvalno zadnja sansa. I eto uspjeli su...
Sky9 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 17:26A JE.BEM MU SVE VIŠE GLUPO I RETARDIRANO. DOBRO, NEKI LJUDI IMAJU PAMĆENJE ZLATNE RIBICE I IQ SOBNE TEMPERATURE, ALI NISU SVI ISTI.
KOGA JE.BETE DEBILI MRTVI, PA KO VIŠE U OVO VJERUJE.
SLOBODA ISPADNE, ODJEDNOM KRENU SPINOVI, BINGO VRAĆA DITU, KROV NA ZAPADU...
IMENUJU LOBANJU U OBLIKU PJEŠČANOG SATA, VIDE REVOLT, ODJEDNOM LAŽI O NEKIM MILIONIMA, SPONZORIMA, KUR.ČINAMA... DA MALO SMIRE LJUDE, PA ONDA OPET RADI ŠTA HOĆEŠ.
U OVA SRANJA KO VIŠE VJERUJE, NEK SE ODMAH SAMOUBIJE, DA NE TROŠI KISIK.
JOŠ JEDNOM JE.BEM VAM SVE NAJMILIJE.
Wagnerovci (fukare) sklopiše novi ugovor o navijanju sa Putinom (senad)DamirT je napisao/la: ↑05 jul 2023, 11:41Čestitamo na odličnom poslu, nek ste onoj varalici od Azmira stali u kraj i Wagnerovcima pusacima kuraca oko njeg. Nadam se da ce skupstina drzati otvorene oci kao nikad da se Mujkan ne bi razuzdao.
Ja mislim da misli na ovaj komentar. Fakat ne vidim nista lose sto su htjeli ko i velika vecina Azmira za predsjednika. Bundoglavi, nisi dobrodosao ovdje...

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Šta vam mrtva čaršija radi.Sky9 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 17:26A JE.BEM MU SVE VIŠE GLUPO I RETARDIRANO. DOBRO, NEKI LJUDI IMAJU PAMĆENJE ZLATNE RIBICE I IQ SOBNE TEMPERATURE, ALI NISU SVI ISTI.
IMENUJU LOBANJU U OBLIKU PJEŠČANOG SATA, VIDE REVOLT, ODJEDNOM LAŽI O NEKIM MILIONIMA, SPONZORIMA, KUR.ČINAMA... DA MALO SMIRE LJUDE, PA ONDA OPET RADI ŠTA HOĆEŠ.

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- prisonbreak
- Kontakt:
I sam opet povjeruje u sveTruhlo je napisao/la: ↑20 sep 2023, 23:58Šta vam mrtva čaršija radi.Sky9 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 17:26A JE.BEM MU SVE VIŠE GLUPO I RETARDIRANO. DOBRO, NEKI LJUDI IMAJU PAMĆENJE ZLATNE RIBICE I IQ SOBNE TEMPERATURE, ALI NISU SVI ISTI.
![]()
![]()
![]()

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Suma sumarum, @Truhloni glup, ozračen, nepismen, @avenija Jagomirac, ne zna gdje udara, @redbull93 klaun, ozračen, @Viper nacionalista/zenički četalj, @nicaze95 nepismen do bola, ozračen, @Nane17 alkos, nepismen, ozračen, neodgojen. Laka noć. 

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Ma ljubim vas takve revnosne, sve prate braća.
Kakvi delegati.

Kakvi delegati.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Jel realno ovo dan te j...

Brat veče provede izvlačeći dugove neke i stare postove forumaša. E za ovo moraš bit šifra..

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Trenutno su ovoj fazi:prisonbreak je napisao/la: ↑21 sep 2023, 00:01I sam opet povjeruje u sveTruhlo je napisao/la: ↑20 sep 2023, 23:58Šta vam mrtva čaršija radi.Sky9 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 17:26A JE.BEM MU SVE VIŠE GLUPO I RETARDIRANO. DOBRO, NEKI LJUDI IMAJU PAMĆENJE ZLATNE RIBICE I IQ SOBNE TEMPERATURE, ALI NISU SVI ISTI.
![]()
![]()
![]()
![]()
Rutinski mačak namjestio sebi raspored, takmičarski broj 1, 4 utakmice kući, 6 pobjeda, sky i ekipa popušili foru i sad krčmi i deri, niko ništa ne pita

Jbg, ja sam rekao istinu. Crno na bijelo je objavljeno ko je ugasio taj klub. Sto se tice Mujkanovica, nisam bio za njega jer je ovo sve odradjeno hinjski. Okupljanja na stadionu, "anonimni" investitori i slicno. Rekao sam nedavno na nasoj temi, skidam mu kapu na svemu uradjenom zasad, jer niko od nas nije ocekivao da ce u kratkom roku sklopiti ikakav tim, a kamoli tim koji ima u ovoj sezoni 7 od 7, ukljucujuci i kup protiv Mladosti.Truhlo je napisao/la: ↑20 sep 2023, 23:55Prije dva mjeseca se druga priča vrtila, tako da nikom ništa nije jasno. Dakle da je anđeo preuzeo klub, onda bi navijali za Salines, a sada navijaju za Kikače. Ok.
DamirT je napisao/la: ↑05 jul 2023, 17:24Ovi sto su odredjivali ko ce biti predsjednik, cekali su da se bilo ko prijavi, samo da Azmira odyebu. Nije ni cudo sto su prekoracili rok skoro mjesec dana. Da je Azmir ostao jedini s ponudom, jucer bi opet odugovlacili i odgodili njegovo imenovanje.
Toliko su ocajni bili da su bez icijeg znanja drzali sastanak u nedjelju navecer. Hej nedjelju, svi odmaraju navecer, ovi sastanke odrzavaju tad, jer znaju da im je to bukvalno zadnja sansa. I eto uspjeli su...Sky9 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 17:26A JE.BEM MU SVE VIŠE GLUPO I RETARDIRANO. DOBRO, NEKI LJUDI IMAJU PAMĆENJE ZLATNE RIBICE I IQ SOBNE TEMPERATURE, ALI NISU SVI ISTI.
JOŠ JEDNOM JE.BEM VAM SVE NAJMILIJE.Wagnerovci (fukare) sklopiše novi ugovor o navijanju sa Putinom (senad)DamirT je napisao/la: ↑05 jul 2023, 11:41Čestitamo na odličnom poslu, nek ste onoj varalici od Azmira stali u kraj i Wagnerovcima pusacima kuraca oko njeg. Nadam se da ce skupstina drzati otvorene oci kao nikad da se Mujkan ne bi razuzdao.
Ja mislim da misli na ovaj komentar. Fakat ne vidim nista lose sto su htjeli ko i velika vecina Azmira za predsjednika. Bundoglavi, nisi dobrodosao ovdje...![]()
Priznajem, pogrijesio sam. Niko nije bezgresan

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 7 gostiju.