vidim da imaš dobre informacije, ima li šta za prodaju manje interesantnih utakmica drugim tv kućama?
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
-
- Kontakt:
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Pregovori traju, trebali bi s nekim dogovoriti kroz par kola. Iako su i sami najavili više prijenosaBosnausrcu9 je napisao/la: ↑01 avg 2020, 18:02vidim da imaš dobre informacije, ima li šta za prodaju manje interesantnih utakmica drugim tv kućama?
-
- Kontakt:
Sta su ovo iskljucili zvukove sa terena
-
- Kontakt:
tm01hzne je napisao/la: ↑01 avg 2020, 18:04Pregovori traju, trebali bi s nekim dogovoriti kroz par kola. Iako su i sami najavili više prijenosaBosnausrcu9 je napisao/la: ↑01 avg 2020, 18:02vidim da imaš dobre informacije, ima li šta za prodaju manje interesantnih utakmica drugim tv kućama?

Izgleda da nikako nemaju mikrofona dolje

-
- Kontakt:
Ovaj komentator prica kao da se utakmica odigrala prije 5 dana, a on sad pravi pregled
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Za sad prijenos ku*cu ne valja
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
U 2020 godini nemas prenosa utakmica glavnog drzavnog sampionata.

A i ovo na Areni lose do bola. Tonac pijan ko zemlja od samog pocetka. Nigdje zvuka sa terena. A i komentator brat malo "pod pritiskom".

A i ovo na Areni lose do bola. Tonac pijan ko zemlja od samog pocetka. Nigdje zvuka sa terena. A i komentator brat malo "pod pritiskom".
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
ne ponovilo se
kao drugi svijet
sigurno ce u hodu rijesavati probleme tehnicke prirode i prenosi ce izgledati sve bolje
kao drugi svijet
sigurno ce u hodu rijesavati probleme tehnicke prirode i prenosi ce izgledati sve bolje
Don't believe the hype.
Mogli su vala (Arena) napraviti kakav deal da na MojaTV ili BHT/Face, se prenosi jedna-dvije utakmice svakog vikenda. Kao i prosle sezone kada je Arena prenosila takodjer tako paralelno sa Moja TV.
Borac - Mladost zivi smor, znas da ce ovi pobjediti. Mladost glavni kandidat za ispadanje. Mislim da bi vecina radije gledala Sloboda - Radnik.
Borac - Mladost zivi smor, znas da ce ovi pobjediti. Mladost glavni kandidat za ispadanje. Mislim da bi vecina radije gledala Sloboda - Radnik.
@igrajlopte 🐦
Sa MojaTV neće sigurnoReX je napisao/la: ↑01 avg 2020, 18:11Mogli su vala (Arena) napraviti kakav deal da na MojaTV ili BHT/Face, se prenosi jedna-dvije utakmice svakog vikenda. Kao i prosle sezone kada je Arena prenosila takodjer tako paralelno sa Moja TV.

Mtel i bht su konkurentiReX je napisao/la: ↑01 avg 2020, 18:11Mogli su vala (Arena) napraviti kakav deal da na MojaTV ili BHT/Face, se prenosi jedna-dvije utakmice svakog vikenda. Kao i prosle sezone kada je Arena prenosila takodjer tako paralelno sa Moja TV.
Zamisli na mojatv se vrti logo mtela????
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa sta ja znam. Kako su mogli prosle sezone ono paralelno prenositi utakmice?Denchi je napisao/la: ↑01 avg 2020, 18:13Mtel i bht su konkurentiReX je napisao/la: ↑01 avg 2020, 18:11Mogli su vala (Arena) napraviti kakav deal da na MojaTV ili BHT/Face, se prenosi jedna-dvije utakmice svakog vikenda. Kao i prosle sezone kada je Arena prenosila takodjer tako paralelno sa Moja TV.
Valjda Senchi sa Fejsom sklopi nekakav deal onda haha.

@igrajlopte 🐦
Nema Senad keša za to.ReX je napisao/la: ↑01 avg 2020, 18:15Pa sta ja znam. Kako su mogli prosle sezone ono paralelno prenositi utakmice?Denchi je napisao/la: ↑01 avg 2020, 18:13Mtel i bht su konkurentiReX je napisao/la: ↑01 avg 2020, 18:11Mogli su vala (Arena) napraviti kakav deal da na MojaTV ili BHT/Face, se prenosi jedna-dvije utakmice svakog vikenda. Kao i prosle sezone kada je Arena prenosila takodjer tako paralelno sa Moja TV.
Valjda Senchi sa Fejsom sklopi nekakav deal onda haha.![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
ekstra prenos, kad se samo sjetim bhta i strimova....
- Fareus1921
- Kontakt:
Prenos katastrofa...Nema onog "satisfaction" zvuka lopte na praznom stadionu
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Pa nije kriva ni arena ni komentator sto je stadion prazan. Mozda i bolje da nema zvuka nego da se cuje galama dernjava trenera, kako psuju i sve..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)