2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015/2016 NBA Sezona
Lamarcus ugasio svoj twitter i instagram profil. 

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Malo spustiti ocekivanja sto se Duncana tice,to je samo ime od onog pravog Duncana,lik ima 40 god i malo sta moze promjeniti u napadu pogotovo,u odbrani tu i tamo moze izvuci jos nesto jer ima mozga,prije svega
Veci problem Spursa je taj sto nemaju beka u ekipi...Manu sa 40 god ne moze vuci vise.
Poraz ko poraz nebitan,bio +30 ili +2...i kad su uzeli titulu,u regularnoj sezoni su izduvali 4 od Rocketsa, sve 4 od Thundera...3 od LAC itd
Veci problem Spursa je taj sto nemaju beka u ekipi...Manu sa 40 god ne moze vuci vise.
Poraz ko poraz nebitan,bio +30 ili +2...i kad su uzeli titulu,u regularnoj sezoni su izduvali 4 od Rocketsa, sve 4 od Thundera...3 od LAC itd
Ja ga jos vise postujem zbog proslog playoffa, u 60-oj godini moro nositi ekipu u game 7, respect.Kawhi je napisao/la: Nećemo sad o tome je li Duncan u top 5 svih vremena, ako želiš mogu ti na svaštari pokazati zašto jeste.
Nego, roleplayer kažeš? Prošle sezone u playoffu stavljao 18-11. To su brojevi roleplayera.![]()
Ove sezone defanzivno doprinosi koliko Durant ofanzivno. Šta će biti kad počne napad igrati? Role player.![]()
Kawhi je napisao/la: Ekipu s jednom titulom i pola dobre sezone smatraš drugom najboljom svih vremena.
Možda samo možda, kao i većina drugih koji to kažu, misle druga najbolja u smislu dominacije ?

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Mislio je momčina da će uzet prsten, neće moćiClutch je napisao/la:Lamarcus ugasio svoj twitter i instagram profil.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa u smislu dominacije i to, plus su se extra kurchili, pa su mi postali mrski, eo sad mi opet simpa kad su spusteni na zemlju.Lillard je napisao/la:
Što?
Ko ne bi ugasio nakon sto biva izdominiran kao sinoc LMAClutch je napisao/la:Lamarcus ugasio svoj twitter i instagram profil.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
svi zaboravljaju curryjeve staklene zglobove...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- IlCapitano
- Kontakt:
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Koji debil
Karma is a bitch 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Retard. Nadam se da ce je jos par puta slomit fo kraja karijere.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Equipment staff member je upravo postao milioner.
Postovanje treba zaraditi.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Dobro, mozda bi i tako bilo. Ali mislim da bi bila jako zanimljiva borba. Vjerovatno i neizvjesna.BIHfan je napisao/la:Ispast ce te dzaba.BernardBarnjak je napisao/la:Zelja mi Bulls vs Celtics u prvom krugu!![]()
Meni je zelja da u prvoj rundi igramo protiv Cavsa, jer mi samo protiv njih izgledamo kao ekipa. Naravno da bi ispali.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Donnie Darko je napisao/la:Retard. Nadam se da ce je jos par puta slomit fo kraja karijere.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: 2015/2016 NBA Sezona
Panthersi.alemsa je napisao/la: To ih mozda ti tako dozivljavas, ja ih dozivljavam k'o Seattle Seahawkse.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kako je ono Kerr rekao? Nešto u smislu razumijem što Duncan odmara ipak mu je 50 godina.alemsa je napisao/la: Ja ga jos vise postujem zbog proslog playoffa, u 60-oj godini moro nositi ekipu u game 7, respect.

A dobro. Ako uzmu 70 to sigurno. Najvjerovatnije i hoće. Ako uzmu 73 bolji su i od Bullsa.topnik1 je napisao/la:Kawhi je napisao/la: Ekipu s jednom titulom i pola dobre sezone smatraš drugom najboljom svih vremena.
Možda samo možda, kao i većina drugih koji to kažu, misle druga najbolja u smislu dominacije ?![]()
Duncan je lider ekipe. Kawhi je igračina i sve, ali svi u ekipi vjeruju Duncanu i gledaju u njega kad krene loše i on će znati kako da digne ekipu. Znali smo mi i s njim imati groznih poraza, ali nikad nismo odigrali tekmu bez 4-5 minuta dobre igre kao sinoć. Još smo dobro prošli na kraju.ozy je napisao/la:Malo spustiti ocekivanja sto se Duncana tice,to je samo ime od onog pravog Duncana,lik ima 40 god i malo sta moze promjeniti u napadu pogotovo,u odbrani tu i tamo moze izvuci jos nesto jer ima mozga,prije svega
U napadu nek bude na 15 poena u playoffu, a vjerujem da može i to će biti ogroman doprinos. Prije pola godine je odigrao ofanzivno odličnu playoff seriju ne vjerujem da će previše pasti za godinu dana.
Doping?KK_Bosna je napisao/la:svi zaboravljaju curryjeve staklene zglobove...

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Donnie Darko
- Kontakt:
Curry cheater
Homofobu jedan. Nije on udario tog lika zbog toga što je homoseksualac nego zbog toga što je idiot.Lillard je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Retard. Nadam se da ce je jos par puta slomit fo kraja karijere.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ocekujem nagli pad kao u Nadala.Kawhi je napisao/la:Doping?KK_Bosna je napisao/la:svi zaboravljaju curryjeve staklene zglobove...
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobro je rekao neko Griffin klasicni highschool bully..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.