FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Sada mi je još više žao što prošle godine ne napravismo zamjenu sa Realom i ne uzesmo Pellegrinija.A Rafu ne bih volio vidjeti ni u snu, bitno mu bilo skloniti Mourinhove slike.....
- Interista di cuore
- Kontakt:
Kad bi nas MM obradovo sa Boasom...
Pusti snovi
Ako ne,onda bih ja volio Rossia,Baresia ili Bergomia...Ostali kandidati su
Pusti snovi

Ako ne,onda bih ja volio Rossia,Baresia ili Bergomia...Ostali kandidati su

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Veće su šanse da vas SAF,Pep ili Mou preuzmi neko on barem ja tako mislimInterista di cuore je napisao/la:Kad bi nas MM obradovo sa Boasom...
Pusti snovi

Porto sprema ozbiljnu ekipu

Nije mi bilo jasno ni poslije odlaska Mourinha tu je bio Baresi ne bi se puno mjenjao sistem i igračima bi bilo lakše
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Radomir Antic nema trenerski angazman trenutno
Eto jedno veliko ime,a slobodan je.

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Quique Flores. 

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Trenutno bez angažmana, a vodili su neke veće klubove ili reprezentacije:
Klinsman, Koeman, Rijkaard, Van Basten, Grant (
). Ovi se nikako ne dovode u kontekst preuzimanja Intera, pa možda bude k'o grom iz vedra neba (osim Granta i Marka
. Prvi bi uništio i Barcelonu, dok sumnjam da će biti i drugi Milanista zaredom. Možda zbog toga treba prekrižiti i Rijkaarda (doduše, on samo preferira jednu formaciju, tako da...).
Iskreno se nadam da će to biti Portov trener Boas, al' kad kola krenu nizbrdo, teško ih je zaustaviti. Nekako mi sve ovo miriše na nekog anonimusa (il' nekog ko nije dokazano trenersko ime, da se bolje izrazim).
Klinsman, Koeman, Rijkaard, Van Basten, Grant (

Iskreno se nadam da će to biti Portov trener Boas, al' kad kola krenu nizbrdo, teško ih je zaustaviti. Nekako mi sve ovo miriše na nekog anonimusa (il' nekog ko nije dokazano trenersko ime, da se bolje izrazim).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
A mozda on???

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
E on je pravi covekTritolone je napisao/la:A mozda on???![]()

A jos jace bi bilo da dodje Zdenjek Zeman sa svojim cuvenim taktikama 1-8-1 i 7-3-0

Svi vi sto gurate Rijkaarda i ostale ofanzivce kao "dobra resenja" - niste u pravu. Takvi propadaju.
Interu treba defanzivni trener i uz njega 6-7 kvalitetnih igraca minimum.
Inter je sada tamo gde je bio Milan 2007e. Gomila potrosenih igraca mora da se menja.

Ima motiv da se pokaze, jer je oteran iz Milana.
Genije je defanzivnog fudbala (videti kako je zatvorio Hrvatsku na Euru 2008e).
Extra motivator.
Interu treba defanzivni trener i uz njega 6-7 kvalitetnih igraca minimum.
Inter je sada tamo gde je bio Milan 2007e. Gomila potrosenih igraca mora da se menja.

Ima motiv da se pokaze, jer je oteran iz Milana.

Genije je defanzivnog fudbala (videti kako je zatvorio Hrvatsku na Euru 2008e).
Extra motivator.
de ba sta vam je pa nije ni poceo Mercato,,tek 1og jula pocinje a vi se isjekli,,pa imamo jednog od 5 najboljih golmana na svijetu,jednu od najboljih odbrana na svijetu(Maicon,Lucio,Samuel,Ranocchia,Nagatomo),centar skoro pa ekstra(Cambiasso,J.Zanetti,Stankovic,Sneijder) i medju najboljim napadima (Eto'o,Pazzini,Milito),,eto fali nam jedan na centar(Montolivo) i napadac(sanchez) i dosta,,kupili smo vec Castaignosa i Alborna koje svi hvale,,ne mozete sacekat da pocne mercato kako cete docekat kraj augusta?cekajte prvo da prodamo Muntarija,Pandeva,Mottu,Marigu pa cemo onda docekat i Sancheza,,vi bi sve odjednom,e ne moze jbga,,ko je to jos koga kupio?jedino Juve Pirla gratis i Real,i to jos neoficijelno Neymara i niko nista vise,,sta vam je,,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
fatih 'general' terim 

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Interista di cuore
- Kontakt:
Sve su sanse da ce trener bit Mihajlovic...
A onda iduce sezone metar para za Guardiolu

Ucenik velikog Abdulaha Gegica, genija taktike iz Novog Pazara i tvorca turskog fudbala.baresi#6 je napisao/la:fatih 'general' terim

Meni je Terim najjaci trener od svih stranaca koji su radili u Serie A, a da nisu opstepoznati.
Nista Dzenane, naslusaces se ovakvih stvari:Interista di cuore je napisao/la:Sve su sanse da ce trener bit Mihajlovic...
"Za Vieru sam rekao da je "crno go.vno", ali to i sami crnci kazu."
"Drago mi je da je Srbija otisla na SP, a jos mi je draze da Hrvatska nije."
"Kad sam video Hoenessa, odmah sam pomislio na partizane i Nemce i na II svetski rat. Morao sam da ga pljunem."
[youtube][/youtube]
Danas je i Interova omladinska skola dobila jedno novo pojacanje,iz Sasuola je stigao mladi napadac Mame Baba Thiam.
- Interista di cuore
- Kontakt:
Thiam je bio u Interu i ove sezone...Samo je obnovljen co-ownership za njega.
@MaGiCa
Ako on dodje pozitivna stvar bi mogla bit sto se ne libi da ubaci mlade igrace (odnosno tako je bilo u Fiorentini)...Nadam se da ce nastaviti tako i u Interu ako dodje...
@MaGiCa

Ako on dodje pozitivna stvar bi mogla bit sto se ne libi da ubaci mlade igrace (odnosno tako je bilo u Fiorentini)...Nadam se da ce nastaviti tako i u Interu ako dodje...
a gdje si ti vidio treceg trenera majketi?SoloJuve26 je napisao/la:... nije vam ovo dobro. mjenate 3 trenera u po godine, samo tako

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
adointer je napisao/la:a gdje si ti vidio treceg trenera majketi?SoloJuve26 je napisao/la:... nije vam ovo dobro. mjenate 3 trenera u po godine, samo tako

Novinari ne staju
To im je i posao naravno
Sad sam video da postoji mogucnost rotacije sa MC (mozda bih i voleo da je to tacno
) ,kazu da ce "uskoro" poceti pregovori oko te rotacije Eto-Tevez.To mozda i ne bi bilo lose.

Roma otkupuje drugu polovicu(koju je imala Bologna) Viviana,,,Della Valle izgleda rekao da nece pustit Mihajlovica tako da Moratti ide na AVB i trazi od PSG-a da mu pomogne oko odstete od 15miliona,,ako nista onda ce pokusati Hiddinka,,ako ni njega ne puste turci onda jedino Gasperini ostaje,,,jaaaj sapunice Intera,ebo ti onog Ezela,Moratti rulez!! 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.