Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Sve to zavisi kakvu ćemo formaciju igrat. Imamo igrače za 4-3-1-2 a za 4-3-3 i nemamo jer nam fali krilo. E koga sada tu dovest živo me interesuje.
Quags u Torinu. Adiooooooo!
Quags u Torinu. Adiooooooo!
Allegri je gospodin!
Treba našem lobotomcu koji je sjeo na klupu objasniti da već imamo Martina i Lichta za poziciju desnog beka i obojica su klasa iznad mentola kojeg on hoće da dovedeNastasic of Manchester City, a possible Isla-Savic exchange with Fiorentina and Milan's Abate [GdS]
Juventus will sign both Patrice Evra & Alvaro Morata [GdS]
Juve's new targets after Allegri took over : Jovetic, Lucas, Pastore and Lamela [ GdS ]
Ja te volim, volim Željo..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Allegri dovodi bolje igrace u narednim godinama, ono sto nam treba. Dosta je bilo conteovih glupih zelja i prosjecnih fudbalera.. Sve sto je trazio doveli su mu i sve su to redom bili prosjecni igraci iz malih izalijanskih klubova... u ligi prvaka uzimamo petnest bodova sad u grupi, serie a osvajamo, tesko ali ipak osvajamo...
- Burberry46
- Kontakt:
Volio bi vidjeti Pastorea u Juventusu, ali vidjecemo
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- korisnikforuma
- Kontakt:
Po tome je poznattuzlak1987 je napisao/la:Allegri dovodi bolje igrace u narednim godinama, ono sto nam treba. Dosta je bilo conteovih glupih zelja i prosjecnih fudbalera.. Sve sto je trazio doveli su mu i sve su to redom bili prosjecni igraci iz malih izalijanskih klubova... u ligi prvaka uzimamo petnest bodova sad u grupi, serie a osvajamo, tesko ali ipak osvajamo...
Recimo dovede Muntarija i Van Bommela umjesto Pirla, Mexesa umjesto Thiaga Silve, Matrija umjesto Ibrahimoića
Nisu ni bili u mogućnosti bolje dovesti.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jedno je Milan finansijski zadnjih godina, drugo Juventus. Juventus je finansijski stabilan..korisnikforuma je napisao/la:Po tome je poznattuzlak1987 je napisao/la:Allegri dovodi bolje igrace u narednim godinama, ono sto nam treba. Dosta je bilo conteovih glupih zelja i prosjecnih fudbalera.. Sve sto je trazio doveli su mu i sve su to redom bili prosjecni igraci iz malih izalijanskih klubova... u ligi prvaka uzimamo petnest bodova sad u grupi, serie a osvajamo, tesko ali ipak osvajamo...![]()
Recimo dovede Muntarija i Van Bommela umjesto Pirla, Mexesa umjesto Thiaga Silve, Matrija umjesto Ibrahimoića
Samo je problem bio izbor igraca: Ogbonna,15 mil baceno jer nije ni igrao, Caceres zakucan na klupu isto fino placen, Isla nikad nije odigrao kako treba utakmice (dosta placen), dovodjenje prosjecnih igraca tipa Peluso, Padoin, Pazienza, Giaccherini, Osvaldo i tako dalje..
Sve sto se poteglo van Italije je proslo: Pogba, Tevez, Vidal. Jednostavno nama trebaju ta imena van Italije ako je ikako moguce, a evo dolaze Morata i Evra, znaci uvjeren sam da ce biti dobri u Juventusu..
Normalno i nadajmo se formaciji 4-3-3 koju igraju svi evropski giganti!
Allegri je gospodin!
Carli je napisao/la:Normalno i nadajmo se formaciji 4-3-3 koju igraju svi evropski giganti!
Ako ce na glavne transfer mete biti Candreva,Abate.... onda smo grohnuli zestoko dzaba nam formacije
Ne znam dali cu moci gledati Juve ove sezone jednostavno ovog uhljupa ne mogu gledati u svetinji
Ja sad fakat ne znam ko je od krilnih igrača ostao. Lavezzi? Đe, šta kako? Koga ba?
4-3-1-2 ne gine al' ako će to dobro izgledat nema problema
4-3-1-2 ne gine al' ako će to dobro izgledat nema problema
Allegri je gospodin!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa ni prosle sezone ga nisi gledao, jednostavno smo se smarali sviYucca je napisao/la:Carli je napisao/la:Normalno i nadajmo se formaciji 4-3-3 koju igraju svi evropski giganti!
Ako ce na glavne transfer mete biti Candreva,Abate.... onda smo grohnuli zestoko dzaba nam formacije![]()
![]()
Ne znam dali cu moci gledati Juve ove sezone jednostavno ovog uhljupa ne mogu gledati u svetinji![]()
![]()
Da, Juventus je stabilan... Kad su u pitanju transferi ne daje se više od 20 mil. za jednog igrača a spremni su za 3 igrača dati po 18 mil. To je ono što me iritira
. Ako želiš **** kvalitet moraš i da platiš. Sancheza smo mogli dobit' za 30 mil...a naši, kao da se boje takvih transfera, nemaju muda iskeširat' 30-35 mil. za vrhunskog igrača koji nikako baš nikako ne može biti promašaj. Sa takvim igračem bi bili u stanju napraviti veliki iskorak u CL + što bi 100% zadržali Contea. A ovako, potrošiće 40-50 mil. na Candrevu za koga je Pepe Ronaldinjo, raspalog Jovetića, Abatea i šta su postigli? Slab trener, slaba pojačanja, odbrana titule bi bila dovedena u pitanje... mah, već je sad dovedena u pitanje. Roma sa Iturbeom je itekako ravnopravna, Inter i Milan isto mogu iznenaditi..
Nadam se da će Alegri forsirat' mlade igrače i koristiti 4-3-3/4-2-3-1 i uprava demantovat' što se transfera tiče.
btw. nisam previše pesimističan, al' sam izabrao opcije 4 i 6 što se tiče ankete
FJ
Nadam se da će Alegri forsirat' mlade igrače i koristiti 4-3-3/4-2-3-1 i uprava demantovat' što se transfera tiče.
btw. nisam previše pesimističan, al' sam izabrao opcije 4 i 6 što se tiče ankete
FJ
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- tuzlak1987
- Kontakt:
Allegri nije los trener, trebate da razumijete to. Uveo je Sassuolo u Seriju B, drzao Cagliari u sredini tabele, uzeo Serie A sa Milanom i bio solidan u Evropi dok mu nisu rasformirali ekipu..
Da se razumijemo nije odlican, trebao je uzeti titulu sa Milanom drugu sezonu ali nije ni tolika taraba
Sve najbolje igrace su mu prodali i nakon njega Milan nije bio nista bolji..
Da se razumijemo nije odlican, trebao je uzeti titulu sa Milanom drugu sezonu ali nije ni tolika taraba
Sve najbolje igrace su mu prodali i nakon njega Milan nije bio nista bolji..
Allegri je izjavio jučer da neće za početak ništa mijenjati, kao da bi i on mogao nastaviti sa 3-5-2
. Imena koja se trenutno spominju i nisu loša, ali samo da se ne gomilaju igrači, taman se malo riješili viška.
I nakon one jučerašnje izjave Marotte, nisam siguran da će Vidal ostati, iako sam 100% bio ubijeđen da ne ide nigdje do jučer, ovo mi je kao priprema terena:
I nakon one jučerašnje izjave Marotte, nisam siguran da će Vidal ostati, iako sam 100% bio ubijeđen da ne ide nigdje do jučer, ovo mi je kao priprema terena:
"Što se nas tiče mi snažno želimo da ga zadržimo ali znate da uvijek sa jedne strane postoji klub a sa druge igrač i da je uvijek on taj koji odlučuje o svojoj budućnosti."
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Izvini, ali moram se nasmijat na ovotuzlak1987 je napisao/la:Allegri dovodi bolje igrace u narednim godinama, ono sto nam treba. Dosta je bilo conteovih glupih zelja i prosjecnih fudbalera.. Sve sto je trazio doveli su mu i sve su to redom bili prosjecni igraci iz malih izalijanskih klubova... u ligi prvaka uzimamo petnest bodova sad u grupi, serie a osvajamo, tesko ali ipak osvajamo...
Nadam se da bar kod vas nece nadmasiti vlastitu glupost, kada je u zadnji cas stopirao transfer Eriksena za 11 miliona i za iste pare uzeo Matrija.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlCapitano
- Kontakt:
Alexis Sanchez se ni u kakvom scenariju nije mogao dobiti za 30 miliona €.
Što se sigurnosti pojačanja od 30-35 miliona tiče, daleko je to od istine. Samo na Juventusovim primjerima iz prošlosti se to može vidjeti, da ne govorim u nekim drugim evropskim klubovima.
Što se sigurnosti pojačanja od 30-35 miliona tiče, daleko je to od istine. Samo na Juventusovim primjerima iz prošlosti se to može vidjeti, da ne govorim u nekim drugim evropskim klubovima.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
To je debelo skraćena i iz konteksta izvučena izjava. Poslije te tačke ima još dva reda gdje govori kako igrač uvijek ima određene želje, a on je zvao Vidala i ovaj je rekao da je sretan i zadovoljan da nastavi karijeru u Juventusu...Padovan je napisao/la:Allegri je izjavio jučer da neće za početak ništa mijenjati, kao da bi i on mogao nastaviti sa 3-5-2. Imena koja se trenutno spominju i nisu loša, ali samo da se ne gomilaju igrači, taman se malo riješili viška.
"Što se nas tiče mi snažno želimo da ga zadržimo ali znate da uvijek sa jedne strane postoji klub a sa druge igrač i da je uvijek on taj koji odlučuje o svojoj budućnosti."
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Po meni bolje da ste dali na Sancheza 40 mil, negoli na Iturbea i Moratu po 20, što ste davali.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.