Rockefeller je napisao/la:schweinsteiger je napisao/la:Neuer Boa Dante Lahm Alaba Schweini Martinez Ribery Kroos Gotze Robben Thiago Muller Mandzo pa i Rafinha,s obzirom kakvi su vam bekovi i Contento bi vam bio pojacanje.
Vasoj odbrani bi i Shaqiri i Pizzaro u tandemu nanijeli stete.
Ne zaboravi da je praktično druga postava Arsenala nanijela štete prvoj Bayerna. Trebao bi se malo zapitati oko toga. Nemoj da bude lanjski snijeg se vratio a ja još ništa nisam naučio.
schweinsteiger je napisao/la:U zadnje 3 sezone,3 razlicita Bundesligaska tima pobjedjivala Arsenal,toliko o kvalitetu lige,posto je prema vama Arsenal najbolji klub.
Legenda.

2-3 izgubljene utakmice prosle sezone i jedna od njih je od vas,ali nece se momci opet opustati.
Prije ce biti da vi nista niste naucili i prosle sezone vas Greivis nahuskao pred utakmicu,pa ste otisli povijenih repova
Pa zar ima opet kretati u raspravu koja je liga bolja,kad se to ne moze dokazati.Prema onim UEFAinim koeficijentima EPL jos uvijek bolji,ali za 2 sezone Bundesliga ce proci i EPL.Smiji se opet,vidim ne uzimas me za ozbiljno

Ne razumijem stvarno,govoris slaba liga,2 sezone za redom zavrsavate iza bundesligaskih klubova u grupi LP,a ni jedan od njih nije Bayern,on vas doceka na volej u osmini finala.
Kako iz slabe lige 2 tima mogu doci do finala LP?
Utakmica se sigurno neće odlučivati individualcima, već timskom igrom, a tu uvijek prednost dajem Njemačkim klubovima.
Zato sam i napisao da Bayern ima 14-15 uigranih igraca koji se stalno rotiraju,a ovi ne mogu sastavit tim kako treba.Ja subjektivno naravno navlacim na Bayernovu stranu,ali i objektivno mislim kad bih rekao da je omjer 65-35 bilo bi previse Arsenalu.
Bayern trenutno samo sam sebe moze pobijediti i da izgubi u Londonu (a nece),u Minhenu bi Neuer igrao zadnjeg veznog.