Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlPrincipe
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Allegriju daj dobre igrače i imat ćeš rezultate. Svakako da je bolji od svih ostalih koji su se spominjali kao nasljednici Contea.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Ja ne mogu pozeljeti dobrodoslicu Allegriu jednostavno nebi bio iskren prema sebi sto se mene tice moze osvojiti LP od mene podrsku nece imati
Jos sam u soku i ne znam kako cu ovu sezonu ispratiti,jer pocelo je sve fino i onda te ovako neka stvar dotuce
Jednostavno ne znam kako cu ispratiti ovu sezonu strasno me pogodilo sve ovo

Jos sam u soku i ne znam kako cu ovu sezonu ispratiti,jer pocelo je sve fino i onda te ovako neka stvar dotuce

Jednostavno ne znam kako cu ispratiti ovu sezonu strasno me pogodilo sve ovo

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
da sumiram lose stvari koje su se dogodile u posljednjih par dana...
1.odlazak contea-definitivno u nezgodno vrijeme nas je napustio,nije dobro ni za jednu stranu,mozda je bilo za ocekivati da ode al ne na ovakav nacin.
2.dolazak allegrija-istini za volju imena 3 kandidata s kojima smo dovodjeni u vezu su losa,ja bih radije deshampsa,spaletija montelu,ali nije bilo vremena da se oni dovedu,ko zna bili htjeli...sretno alegriju,nije radi njega nego rad nas,navijaca.
3.roma nam uze iturbea-ovako mi to izgleda,dvojica se sepure i tuku zbog djevojke a ona ovlazila pa je treci pojeb. prepoznajete ko je ko...
kad bi na ovome zavrsilo dobro bi bilo,vidal i pogba nam itekako trebaju,ali kako da ih zadrzimo-vrlo tesko.
znali iko s kojom formacijom alegri najcesce igra,negdje sam procitao da je to 4-3-1-2. Ta 3 bi mogla biti pirlo,vidal i marcha a naprijed,iza napadaca bih volio vidjeti pogbu,mogli bi i rotirati tokom utakmice.
1.odlazak contea-definitivno u nezgodno vrijeme nas je napustio,nije dobro ni za jednu stranu,mozda je bilo za ocekivati da ode al ne na ovakav nacin.
2.dolazak allegrija-istini za volju imena 3 kandidata s kojima smo dovodjeni u vezu su losa,ja bih radije deshampsa,spaletija montelu,ali nije bilo vremena da se oni dovedu,ko zna bili htjeli...sretno alegriju,nije radi njega nego rad nas,navijaca.
3.roma nam uze iturbea-ovako mi to izgleda,dvojica se sepure i tuku zbog djevojke a ona ovlazila pa je treci pojeb. prepoznajete ko je ko...
kad bi na ovome zavrsilo dobro bi bilo,vidal i pogba nam itekako trebaju,ali kako da ih zadrzimo-vrlo tesko.
znali iko s kojom formacijom alegri najcesce igra,negdje sam procitao da je to 4-3-1-2. Ta 3 bi mogla biti pirlo,vidal i marcha a naprijed,iza napadaca bih volio vidjeti pogbu,mogli bi i rotirati tokom utakmice.
Dobro, mozda nije vrijeme ni mjesto za ovo pitanje
ali zar vi niste presli na adidas?
Allegri ce ti igrati ili tu ili 433 formaciju, drugo kod njega ne postoji.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
rope11 je napisao/la:Dobro, mozda nije vrijeme ni mjesto za ovo pitanje![]()
Adidas je od slijedece sezone
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Massimo Giletti (friend of Conte) :“Not many people knew this, but it’s not a big secret that Conte had an agreement with Milan. "

Ja te volim, volim Željo..
- IlCapitano
- Kontakt:
Ma ja od njega ne očekujem nikakve posebne rezultate. Očekujem samo i od njega, a i od uprave da ga spriječi ako krene u tom pravcu, da ne sjebe sve dobro što je Conte napravio i to je to. ABd prolazno rješenje.IlPrincipe je napisao/la:Allegriju daj dobre igrače i imat ćeš rezultate. Svakako da je bolji od svih ostalih koji su se spominjali kao nasljednici Contea.
Ono malo nade što i polažem možda u njega leži upravo u tome što si rekao. Dok je imao klase u vidu Ibrahimovića i Silve da mu rješavaju utakmice kad on ne zna šta bi, bio je solidan, prihvatljiv. U Juventusu će imati i raznovrsniji spektar igrača i definitivno cjelokupno najjači sastav sa kojim je ikad radio.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- masteRofPoker
- Kontakt:
Juventus F.C.
Prvo da kazem da mi je drago da ste se trznuli i dosli sebi, nije ni bilo mjesta za neku paniku i proglasavanje raspada sistema.
Ma jednostavno volim kada ovako nije sve savrseno, kada nesto zulja, pa kada se drugi zalete sa prognozoma pa trostrukog uzastopnog sampiona ne smatraju prvim favoritom za skudeto. Mnogi su u ove zadnje 3 godine dobro promasili sa prognozama, moglo bi opet biti tako.
Sezona prepuna izazova i bas zbog toga ce biti posebna draz da se prati Juve. Vidjeti cemo ima li Alegri kakve zelje za ovaj transfer market. Volio bih da Evra dode samo iz razloga sto bi Asa presao u sredinu, to bi bio sjajan potez. Takoder ce biti interesantno vidjeti odnos Pirlo-Alegri.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma jednostavno volim kada ovako nije sve savrseno, kada nesto zulja, pa kada se drugi zalete sa prognozoma pa trostrukog uzastopnog sampiona ne smatraju prvim favoritom za skudeto. Mnogi su u ove zadnje 3 godine dobro promasili sa prognozama, moglo bi opet biti tako.
Sezona prepuna izazova i bas zbog toga ce biti posebna draz da se prati Juve. Vidjeti cemo ima li Alegri kakve zelje za ovaj transfer market. Volio bih da Evra dode samo iz razloga sto bi Asa presao u sredinu, to bi bio sjajan potez. Takoder ce biti interesantno vidjeti odnos Pirlo-Alegri.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- IlCapitano
- Kontakt:
Spominje se da traži Pastorea kao trequartistu... Zanimljivo...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- masteRofPoker
- Kontakt:
Pa ima smisla jer on najvise voli 4-3-1-2 formaciju. Ali nemamo mi sada igrace za to, ofanzivne bekove u smislu dobrog centarsuta. Vezni red se tu ne bi puno mijenjao. Kako bi se Lorente snasao i to je pitanje.IlCapitano je napisao/la:Spominje se da traži Pastorea kao trequartistu... Zanimljivo...
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
Ne mozes da spavas, i onda analiziras sve ovo... jedno mi je upalo u oci, https://twitter.com/LUCIANOMOGGI" onclick="window.open(this.href);return false; .. toliko rijeci hvale na racun Allegria, da je nasljednik trenera kao sto su Capelo, Lipi, do toga da se mozemo nositi sa realom,barcom, bayernom ! Ipak kad sve ovo kaze Moggi, te rijeci imaju dodatnu vrijednost !
Max Allegri
Nike vam u zadnjoj sezoni napravi najljepse dresove
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
STari moj, kome je od nas juventina ovdje do dresova :S ne znamo gdje nam je glava, a gdje G!muxa je napisao/la:Nike vam u zadnjoj sezoni napravi najljepse dresove
Max Allegri
Ccc ja reko da skrenem s temeMig_Mig je napisao/la:STari moj, kome je od nas juventina ovdje do dresova :S ne znamo gdje nam je glava, a gdje G!muxa je napisao/la:Nike vam u zadnjoj sezoni napravi najljepse dresove

Il Club più titolato al mondo!
Hajde boga ti ne crnjacite, ta nije smak svijeta. Ako je za utjehu, vidite nas milanista poslije tri godine, sve nam smijesno i za sve nam svejedno. Mislim, bar je meni. Ziv se covjek na sve navikne. 
Ne bih da pristajem na muku, ali ova slika...

Ne bih da pristajem na muku, ali ova slika...

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: AW: Juventus F.C.
Slazem se. Ove 3 zvijezde na plavom dresu super izgledaju.muxa je napisao/la:Nike vam u zadnjoj sezoni napravi najljepse dresove
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Ja sve nešto gubim interesovanje za prećenje nadolazeće sezone. Evo već 20 dana mercata a ništa konkretno, osim što smo izgubili već kupljenog igrača što nije toliko strašno s obzirom za koju sumu je otišao put rima, stvarno je previše za igrača koji je flopirao u Riveru i Portu...s druge strane Candreva bi bio promašaj kao i Cerci al' to je izgleda jedini realan domet.. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.