English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Pokloni sudija luzerima pobjedu koja nista ne znaci. Ono je bilo igranje rukom. Spanski kmecavac pokazao da nije u stanju pripremit ekipu niti za jednu bitnu utakmicu i mora da leti.
- JayCatwright
- Kontakt:
https://www.dailymail.co.uk/sport/footb ... unday.html#
Ako nista uigrali su mehanizme za dizanje trofeja
Ako nista uigrali su mehanizme za dizanje trofeja

- Maroon1946
- Kontakt:
Pep Guardiola je najbolji trener u historiji (modernog) fudbala
Na kojem je na kraju dodjela pehara?
- JayCatwright
- Kontakt:
Kad ce biti If parada za šampione
Porazavajuca statistika. Dojma sam da su Leicester (koji je osvojio ligu nedavno) i West Ham (koji je uzeo KL) bitniji klubovi od zalosne ekipe placljivka Artete. Ne vidim smisao postojanja.
-
- Kontakt:
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
4 u nizu. Golemo 

Jok bice luzer ko ti npr
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Prođoše 4 godine kako su me soxx, chief i brokula ubjeđivali da će Engleska u idućih 5 godina imati više različitih prvaka od Španije jer englesku može uzeti bilo ko a Španija je duopol.
Od tad Španiju uzeše Atletico, Real, Barca i Real
A otok City, City, City i City
This time next year.
Od tad Španiju uzeše Atletico, Real, Barca i Real
A otok City, City, City i City
This time next year.
-
- Kontakt:
Ne treba ti zagrada uopšte.Maroon1946 je napisao/la: ↑19 maj 2024, 19:20Pep Guardiola je najbolji trener u historiji (modernog) fudbala
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Hvala hvala. Na mladima svijet ostaje, a cijeli Arsenalov tim jedva da ima 25 godinaenterofuryl je napisao/la: ↑19 maj 2024, 19:25Fkt sam htio zbog tebe da uzmete, toliko si racunao, kalkulisao, nadao se, pratio sve detalje, pa malo i kmecao, ali evo rece Arteta u govoru, osvojili ste mnogo vise od titule. Sretno i uzivaj!
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
A ti si Blejzer, ima smisla.
Mislim da ovakve borbe za titulu do zadnje sekunde u skoro svakoj sezoni su potvrda nasih rijeci. City je ostvario taj "edge" zbog kriminalnog finansijskog dopinga
Mislim da ovakve borbe za titulu do zadnje sekunde u skoro svakoj sezoni su potvrda nasih rijeci. City je ostvario taj "edge" zbog kriminalnog finansijskog dopinga
6/8 jbt. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Postaviš mu crno na bijelo da su i prije isteka vremena u krivu, to je samo potvrda naših riječi. Kakav delulu level

Zadnja izmjena: Jabroni, dana/u 19 maj 2024, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.

Za to kriminalno ćemo vidjeti a za ovo da samo City troši pare nije istina. Jednostavno priznajte da je Manchester City najveća fudbalska institucija u Engleskoj i bit će vam lakše. Zato sto su napravili sistem kakva nijedna ekipa u Engleskoj nije. Ako cemo po tvojoj logici United i Chelsea bi trebali biti dosta ispred svih sto se tice velikih trofeja.
Finansijski doping 
Taj doping se sastoji u tome da svoje falš igrače prodaš Arteti za masne pate a poslije Arteta mora da dovodi zamjene za njih. Kriminal po svim tačkama optužnice.

Taj doping se sastoji u tome da svoje falš igrače prodaš Arteti za masne pate a poslije Arteta mora da dovodi zamjene za njih. Kriminal po svim tačkama optužnice.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], sarajevskiMarlboro i 5 gostiju.