Bez zamjene teza,ti si decko glup il se pravis glup.Kristijan je napisao/la: ↑07 okt 2024, 14:50Bez zamjene teza.
U Republici Srpskoj ce sutra biti Dan zalosti za stradale.
Republika Srpska je finansijski pomogla sve opstine.
Sluzbe su stavljene na raspolaganje.
U mnogim gradovima je Crveni krst prikupljao pomoc.
Niko ne brani FBIH da sutra i na tom teritoriju bude Dan zalosti.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Shategabri
- Kontakt:
Ne vidim zašto ne bi odluka o danu žalosti bila donesena na nivou BiH.Kristijan je napisao/la: ↑07 okt 2024, 14:50Bez zamjene teza.
U Republici Srpskoj ce sutra biti Dan zalosti za stradale.
Republika Srpska je finansijski pomogla sve opstine.
Sluzbe su stavljene na raspolaganje.
U mnogim gradovima je Crveni krst prikupljao pomoc.
Niko ne brani FBIH da sutra i na tom teritoriju bude Dan zalosti.
Čemu potenciranje i u ovakvim situacijama entitetskog nivoa?
Jedino jeftini politički poeni, što je veoma nisko.
Ima toliko toga za prikupljanje tih poena, ne mora ovo biti.
Bar negdje povući liniju i ostati koliko toliko čovjek.
Koševo Zapad
Bolesnici iz manjeg bh. entiteta ovakvu tragediju koriste za politiziranje. 

Kada sam isao u cazin 1 u osmi razred (prvih 7 u sarajevu), bilo je šest osmih odjeljenja, sa po 30 plus ucenika.Mocvara1991 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 14:28Ti podaci se mogu objesiti macku o rep. Uzi dio grada je upravo i najvise naseljeni dio Grada Cazina. Sela su tek prazna. U svakoj petoj kuci ces nekog naci. Iz moje ulice je samo od nove godine do sad otislo pet porodica za Njemacku,sumnjam da je iko odjavio prebivaliste. Ti spiskovi su najvece moguce prevare. Grad svjetlosti,kako ga ASDA ili NES nazvase, demografski propada brzinom svjetlosti.
Jos jedan banalan podatak, iz mog drustva, nas 10ak, u zadnjih godinu dana 8 ih je sad u Minhenu i Augsburgu u brzoj posti. I onda nam pricaju o 37.000 stanovnika u Cazinu. Malo sutra drug.
U gimnaziji na testiranju nas bilo bruka, samo najbolji prolazili (i tatini

Sada gradska skola, cazin 1 ima mislim 3 osma razreda po 20ak ucenika. Mnoge skole su pozatvarane a u skolama kao u coralicima gdje je islo more sjece sanas jedva ima za dva razreda ozbiljna... Horror.
U mjwstu odakle je moja mama, od 30 kuca 20 zjapi prazno a ove pune su stariji ljudi
Plus sta reci za Ključ tek... Hahah grad duhova... Sablasno je proci tim gradom, jeza...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Aj' što su napravili grešku, i stavili na dvije općine iste podatke, ali kako su uspjeli dobiti dvije različite vizuelizacije s istim setom podataka

- kraljttbvb
- Kontakt:
Mnoze drzavu sa nulomShategabri je napisao/la: ↑07 okt 2024, 15:12Ne vidim zašto ne bi odluka o danu žalosti bila donesena na nivou BiH.
Čemu potenciranje i u ovakvim situacijama entitetskog nivoa?

Nece da je država iznad entiteta...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- kraljttbvb
- Kontakt:
I na onoj gore slici gdje su zelena srca, na prvu se primjeti da su Gornji Vakuf, Jajce i Bugojno napisani po 2 puta...
Zadnja izmjena: kraljttbvb, dana/u 07 okt 2024, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
NiPadija nikako da prihvati ovaj potop,
valjda zato što je Ilijaš važniji od 10 drugih općina. A i u Ilijašu su doživjeli potop.
valjda zato što je Ilijaš važniji od 10 drugih općina. A i u Ilijašu su doživjeli potop.

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Za ovo vijece jel ima neke veze pozicija na listi pa da se glasovi broje sa nekim koeficijentom? 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nip je dozivio potop zbog toga sto niko sem dine i u neku ruku Delića ne vuče stranku.
U novom sarajevu i u centru su idioti dosli na ideju da napadaju nacelnike koje su doveli, osilili se, mislili da mogu ako su dobili 6-7 milja glasova raditi sta hoce. I odletili na glavu. Sada nip mora pocistiti Ademoviće i novosarajevske vođe, i ozbiljno krenuti raditi sa novim licima.
U novom gradu epski kiks sa nepoznatim likom kao prorukandidatom efendicu... Dakle, gdje god su usrali sa kadrovima tu su i popusili, sto opet znaci da ljudi u sarajevu prate ko sta radi i glasaju tako..
Dok ova polupismena marva sa sela i salje misli sa je alija živ
U novom sarajevu i u centru su idioti dosli na ideju da napadaju nacelnike koje su doveli, osilili se, mislili da mogu ako su dobili 6-7 milja glasova raditi sta hoce. I odletili na glavu. Sada nip mora pocistiti Ademoviće i novosarajevske vođe, i ozbiljno krenuti raditi sa novim licima.
U novom gradu epski kiks sa nepoznatim likom kao prorukandidatom efendicu... Dakle, gdje god su usrali sa kadrovima tu su i popusili, sto opet znaci da ljudi u sarajevu prate ko sta radi i glasaju tako..
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Znaci ako nemas 10% dzaba si krecio.

15.10.2013.
- numanumaye22
- Kontakt:
Pazi ovo tek:Pantelija je napisao/la: ↑07 okt 2024, 15:48Kada sam isao u cazin 1 u osmi razred (prvih 7 u sarajevu), bilo je šest osmih odjeljenja, sa po 30 plus ucenika.Mocvara1991 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 14:28Ti podaci se mogu objesiti macku o rep. Uzi dio grada je upravo i najvise naseljeni dio Grada Cazina. Sela su tek prazna. U svakoj petoj kuci ces nekog naci. Iz moje ulice je samo od nove godine do sad otislo pet porodica za Njemacku,sumnjam da je iko odjavio prebivaliste. Ti spiskovi su najvece moguce prevare. Grad svjetlosti,kako ga ASDA ili NES nazvase, demografski propada brzinom svjetlosti.
Jos jedan banalan podatak, iz mog drustva, nas 10ak, u zadnjih godinu dana 8 ih je sad u Minhenu i Augsburgu u brzoj posti. I onda nam pricaju o 37.000 stanovnika u Cazinu. Malo sutra drug.
U gimnaziji na testiranju nas bilo bruka, samo najbolji prolazili (i tatini).
Sada gradska skola, cazin 1 ima mislim 3 osma razreda po 20ak ucenika. Mnoge skole su pozatvarane a u skolama kao u coralicima gdje je islo more sjece sanas jedva ima za dva razreda ozbiljna... Horror.
U mjwstu odakle je moja mama, od 30 kuca 20 zjapi prazno a ove pune su stariji ljudi
Plus sta reci za Ključ tek... Hahah grad duhova... Sablasno je proci tim gradom, jeza...
Za ove izbore je broj registrovanih birača: 3.400.204.
- Broj stanovnika po popisu iz 2013 godine je: 3.531.159 (od toga 21.72% ili 766.998 maloljetnih osoba)
- Po nekim procjenama u BiH živi oko 3.160.000 stanovnika.
- Iz dijaspore se registrovalo svega 53.574 birača.
PITANJE: Ovdje matematika nekako nije u redu. Ako recimo 20% stanovništva BiH je maloljetno i ako imamo 3.4 miliona registrovanih biraca u BiH.. Eto oduzmimo ovih 53.000 iz Dijaspore.. znači 3.35 miliona. Ispade da uz dodatak ovih 20% maloljetnih BiH ima 4 Miliona stanovnika? Znamo svi, da to nije tako i da je istina da ima čak milion manje.. ali na kraju ispada da imamo viška oko 700 do 800 hiljada "glasača. u cijeloj BiH... Jel se zaista niko ne pita šta se dešava?

Kod nas je svakako od 96 lazna demokratija, sve po zakonu se vara i krade.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
@tuzlak1987
Tebi izgleda nestane interneta kad se neko ubistvo i sranje desi u Tz? Isto tako, popravi se brzina interneta kad se tako nešto desi u Sa. Pa šta je reć' ljubi te brat?
Tebi izgleda nestane interneta kad se neko ubistvo i sranje desi u Tz? Isto tako, popravi se brzina interneta kad se tako nešto desi u Sa. Pa šta je reć' ljubi te brat?
- MaroonBjelave
- Kontakt:
NIP do sljedećih izbora nestaje. A i ako opstanu, bit će relevantan faktor ko stranka kratkonog Gusinjskog šnaucera.Pantelija je napisao/la: ↑07 okt 2024, 16:06Nip je dozivio potop zbog toga sto niko sem dine i u neku ruku Delića ne vuče stranku.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma ne bih rekao da ce se NIP ugasiti.
Ima taj jedan dio ljudi u sarajevu koji su ideoloski bliski desnici,medjutim SDA im je previse seljacka stranka za njih Sarajlije.
Prvo su davali glas Sbih za vrijeme Silajdzica, pa SBB pa NiP i sad su se vratili na SBiH
MOze NiP vratit te glasove samo moraju postat galamdzije na sve sto Dodik i Covic urade
Ima taj jedan dio ljudi u sarajevu koji su ideoloski bliski desnici,medjutim SDA im je previse seljacka stranka za njih Sarajlije.
Prvo su davali glas Sbih za vrijeme Silajdzica, pa SBB pa NiP i sad su se vratili na SBiH
MOze NiP vratit te glasove samo moraju postat galamdzije na sve sto Dodik i Covic urade
- MaroonBjelave
- Kontakt:
NIP ti i jeste stranka kockastih glava sa Ilidže i iz Ilijaša.MElloo je napisao/la: ↑07 okt 2024, 16:52Ma ne bih rekao da ce se NIP ugasiti.
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Faraon iz Visokog i 9 gostiju.