FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Oxidenks
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Oxidenks » 28 apr 2013, 23:15

voltron30 je napisao/la:Mislim da ste najviše sami sebi krivi. Malo mi je utakmica ličila na onu s Čelikom koju ste igrali, umjesto da nokautirate protivnika, oni vam zabiju gol. Penal k'o suza. Zašto ga nije svirao, to samo on zna.
To je ta nasa tako zvana kompenzacija. Ono nije bio ni f od faula a dao mu crveni, a on je cist penal ko suza. Uopceno sto se tice utakmice Sarajevo je bilo agresivno i dobro je skroz proslo.

Sami sebi uzeli bodove bez puno pametovanja.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 28 apr 2013, 23:16

Oxidenks je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Mislim da ste najviše sami sebi krivi. Malo mi je utakmica ličila na onu s Čelikom koju ste igrali, umjesto da nokautirate protivnika, oni vam zabiju gol. Penal k'o suza. Zašto ga nije svirao, to samo on zna.
To je ta nasa tako zvana kompenzacija. Ono nije bio ni f od faula a dao mu crveni, a on je cist penal ko suza. Uopceno sto se tice utakmice Sarajevo je bilo agresivno i dobro je skroz proslo.

crveni je bio zbog prigovora. Pa nije pocela tekma kako treba, vec poceo psovat i mahat nesto. LEVAT !
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 28 apr 2013, 23:24

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Oxidenks je napisao/la:

crveni je bio zbog prigovora. Pa nije pocela tekma kako treba, vec poceo psovat i mahat nesto. LEVAT !
Onaj seljačina Bilbija je zasluženo dobio crveni, tipičan seljačić koji ne zna kontrolisati emocije i traži domaćinsko suđenje. Nažalost, poslije toga sudija očito nije smio ili htio svirati čisti penal. Pa ispade kao kompenzacija s kojim je ukenjao cijelo suđenje.

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 28 apr 2013, 23:28

Sarajevo odigralo dobru otvorenu tekmu.dobra gostujuca predstava.suljic zvijer od igraca levatio je nase najstrasnije.prvi gol ste dali na srecu odnosno zato sto nam brani veprina raspala koja nema mjesta u tekstilcu iz dervente a kamoli u borcu.imali ste posjed i jos par prilika najbolja je bila sansa suljica kada nas golman brani.mi smo gol dali iz lijepe akcije imali jos par prilika 1 na 1 mislim da su nase prilike zrelije bile i da smo zasluzili drugi gol.nazalost bilbija iz puberteta jos nije izasao i iz dana u dan pokazuje zasto ne igra u vojvodini i zasto nikad igrac nece postati.najbolja nasa prilika stativa kantara pred sam kraj vile su vas pronosale svi su je vidjeli i golu i nasi i vasi.ali eto bof najposteniji ako vam stvarno penal nije sviran.hz u ok brojci ocekivao sam vise jer je nedelja i super ter.i dob ro navijanje.za manijake su gospoda u svakom smislu.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 28 apr 2013, 23:39

Prisjetim se sudiji sve familije!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 29 apr 2013, 00:11

Ma pustite sudiju ionako sto se mene tice vise bih volio da budemo treci nego drugi.Prosle ili pretprosle godine siroki ili borac(nisam siguran koji) je zavrsio treci haj sto su pokupili paru više nego su i dobili lakše protivnike.
Da igramo u pola cijele sezone kao sto smo danas igrali zeljo bi ganjao nas ne bi nam bjezao haman dvocifren broj bodova.U jednom trenutku sam pomislio da igra Aston Vila ,a ne Sarajevo.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 29 apr 2013, 03:51

Svidila mi se igra Sarajeva veceras ,igrali su borbeno i agilno,ali zavrsnica slaba.Suljic zna lopte ali nikad nece biti veliki igrac zato sto pravi potez vise,to jeste sto ne zna u pravom trenutku uposliti saigraca koji je u dobroj poziciji :roll: (mada do tog momenta sve perfektno uradi).Sarajevo je zasluzilo pobjedu po igri.Ono igranje rukom u 16 bi dosta sudija sviralo penal za domacu ekipu,a gostima ipak teze ono sviraju jer se izvuku da je bila kao napucana lopta u ruku :? (da budem iskren i ja ne bi sviro ovo nenamjerno igranje rukom,jer odbrambeni igrac nije imo vremena da skloni ruku,ali da to pravilo bude za sve isto,nego nekima se svira a nekima ne :roll: )
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 29 apr 2013, 12:39

Sami sebi uzeli bodove bez puno pametovanja.[/quote]
crveni je bio zbog prigovora. Pa nije pocela tekma kako treba, vec poceo psovat i mahat nesto. LEVAT ![/quote]

Onaj seljačina Bilbija je zasluženo dobio crveni, tipičan seljačić koji ne zna kontrolisati emocije i traži domaćinsko suđenje. Nažalost, poslije toga sudija očito nije smio ili htio svirati čisti penal. Pa ispade kao kompenzacija s kojim je ukenjao cijelo suđenje.[/quote]

papak nakurceni...cist crveni i cist penal za sarajevo...odavno nisam gledao vasu zreliju igru...cestitam.
Amare hvala ti...

Banjalucki lesinar 2
Kontakt:

Post Postao/la Banjalucki lesinar 2 » 29 apr 2013, 12:45

" свега $ $ " $ " " " $ " $ ' ' $ " " Сарајева.
& ¥ на отвореној " ", $ & " " $ $ се & $..
? сте $ на -, ? $ $ тога $ " " ?..
" ' " ? " ? тај го, ? ' " ону " $ ? % је ту је..
? сте " " своје ? & " " не ' " ја & %, опет & & ¥..
" је $ је " " на ону & ", ? & на срце " је пар $ $ " за вас.. $ се све & $ ? $ је " " ? $...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 29 apr 2013, 13:10

Banjalucki lesinar 2 je napisao/la:" свега $ $ " $ " " " $ " $ ' ' $ " " Сарајева.
& ¥ на отвореној " ", $ & " " $ $ се & $..
? сте $ на -, ? $ $ тога $ " " ?..
" ' " ? " ? тај го, ? ' " ону " $ ? % је ту је..
? сте " " своје ? & " " не ' " ја & %, опет & & ¥..
" је $ је " " на ону & ", ? & на срце " је пар $ $ " за вас.. $ се све & $ ? $ је " " ? $...
Slažem se i ja mislim da je remi realan nama nije penal svirao vi imali stativu ali to je tu negdje uglavnom najrealnije ispalo, mada mogu reči dobra utakmica i da je još ovakvih više na našim stadionima.
Sarajevo ljubavi moja!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 29 apr 2013, 13:19

rodjak je napisao/la:Svidila mi se igra Sarajeva veceras ,igrali su borbeno i agilno,ali zavrsnica slaba.Suljic zna lopte ali nikad nece biti veliki igrac zato sto pravi potez vise,to jeste sto ne zna u pravom trenutku uposliti saigraca koji je u dobroj poziciji :roll: (mada do tog momenta sve perfektno uradi).Sarajevo je zasluzilo pobjedu po igri.Ono igranje rukom u 16 bi dosta sudija sviralo penal za domacu ekipu,a gostima ipak teze ono sviraju jer se izvuku da je bila kao napucana lopta u ruku :? (da budem iskren i ja ne bi sviro ovo nenamjerno igranje rukom,jer odbrambeni igrac nije imo vremena da skloni ruku,ali da to pravilo bude za sve isto,nego nekima se svira a nekima ne :roll: )
samo kod nas ima pravilo napucane lopte. Ruka je ruka !
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 29 apr 2013, 13:38

Analizirajuči malo kvote jučerašnje utakmice BORAC-SARAJEVO može se doći do zaključka da je utakmica odrađena za kladionicu.Naime,sagledavši osnovne parametre za postavljanje kvota(trenutna forma ekipa,povrijeđeni igrači,suspendovani igraci...),lahko se da zaključiti da je kvota na pobjedu BORCA prevelika(1.90-1.95) i očigledna navlakuša kladionica koje su ovim paro ušičarile dobro.Koliko sam mogao primjetiti juče nije bilo kladioničara koji nije igrao 1 na Borac.Realna kvota je trebala biti 1.40-1.50 uzimajući u obzir gore navedene parametre.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 29 apr 2013, 14:04

DANAN je napisao/la:Analizirajuči malo kvote jučerašnje utakmice BORAC-SARAJEVO može se doći do zaključka da je utakmica odrađena za kladionicu.Naime,sagledavši osnovne parametre za postavljanje kvota(trenutna forma ekipa,povrijeđeni igrači,suspendovani igraci...),lahko se da zaključiti da je kvota na pobjedu BORCA prevelika(1.90-1.95) i očigledna navlakuša kladionica koje su ovim paro ušičarile dobro.Koliko sam mogao primjetiti juče nije bilo kladioničara koji nije igrao 1 na Borac.Realna kvota je trebala biti 1.40-1.50 uzimajući u obzir gore navedene parametre.

Tesko je namjerno promašiti gol,a pogoditi stativu pred sami kraj meca.Ili sta da je sudija svirao penal za Sarajevo koji je fakat bio. :idea: Ima dosta nelogicnosti u tome sto ti gore pises,ali ljudi sad u sve sumnjaju .

High

Post Postao/la High » 29 apr 2013, 14:18

Dobra je bila tekma. Da je više utakmica u našoj ligi kao što je bila sinoćnja. Da je Suljić bio prisebniji, mogli smo i do vodstva od 0:2, ali isto kao da smo se prepali tog ''tereta''. Na kraju smo bili kažnjeni fenomenalnom akcijom domaćih i primili gol. Šteta i zbog nedosuđenog penala. Suljić jedan od boljih, kao i Haurdić. Itekako nam je trebao klasični špic u ovoj utakmici.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 29 apr 2013, 15:04

Nastimana utakmica sto posto. Sarajevo dalo 40.000 KM Borcu da ih pobjedi, ovi ih pustali ali Sarajevo ne zna pobjediti ni kupljenu tekmu. Tako to ...tata je sredio

High

Post Postao/la High » 29 apr 2013, 15:11

Koliko si naporan, vjerujem da je i tebi neko dao nešto love da bi bio ovako aktivan sa palamuđenjem na ovoj temi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 29 apr 2013, 15:27

amypitar je napisao/la:
DANAN je napisao/la:Analizirajuči malo kvote jučerašnje utakmice BORAC-SARAJEVO može se doći do zaključka da je utakmica odrađena za kladionicu.Naime,sagledavši osnovne parametre za postavljanje kvota(trenutna forma ekipa,povrijeđeni igrači,suspendovani igraci...),lahko se da zaključiti da je kvota na pobjedu BORCA prevelika(1.90-1.95) i očigledna navlakuša kladionica koje su ovim paro ušičarile dobro.Koliko sam mogao primjetiti juče nije bilo kladioničara koji nije igrao 1 na Borac.Realna kvota je trebala biti 1.40-1.50 uzimajući u obzir gore navedene parametre.

Tesko je namjerno promašiti gol,a pogoditi stativu pred sami kraj meca.Ili sta da je sudija svirao penal za Sarajevo koji je fakat bio. :idea: Ima dosta nelogicnosti u tome sto ti gore pises,ali ljudi sad u sve sumnjaju .
A ko ti garantuje da bi bio go iz penala.Drugo,svi su vidjeli kako se Stokić namješta da pogodi stativu.

kazu
Kontakt:

Post Postao/la kazu » 29 apr 2013, 15:38

hahahah cuj svi su vidjeli da se stokić namješta da pogodi stativu,šta ima ronadinjo! :lol:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 29 apr 2013, 15:50

DANAN je napisao/la: A ko ti garantuje da bi bio go iz penala.Drugo,svi su vidjeli kako se Stokić namješta da pogodi stativu.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nisi ozbiljan, jel tako?

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 29 apr 2013, 15:51

kazu je napisao/la:hahahah cuj svi su vidjeli da se stokić namješta da pogodi stativu,šta ima ronadinjo! :lol:
ako laže koza ne laže rog.pogledaj snimak.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], boki86, Google Adsense [Bot], MaroonBjelave, napoleon72, riki46 i 58 gostiju.