Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Conteu mnogo hvala na svemu sto je uradio za Juve, a uradio je mnogo, al' ako je sam odlucio da ide, a Beppe kaze da jeste, a ja mu vjerujem, .. Slobodno majstore i sretan put u zivotu... Conte nije Juve vec samo jedna mala kockica koja se uklapa u ovu veliku mozaicnu cjelinu...
Dakle on je proslost, a Allegri sadasnjost a mozda i buducnost ako se pokaze....
Ostankom Vidala i Pogbe (ja sam jucer pisao da ce ostanak igraca biti itekako realan bez obzira na odlazak Mistera, jer nece sigurno sebi Beppe i Agnelli kopati mezar) Juventus i dalje ima ubjedljivo najbolji tim i sa neznatnim pojacanjima odbrana Scudetta treba da je formalnost... Drago mi je i zbog promjene formacije.. Napokon ce Bonucci letiti iz prvih 11, a i Ogbnna ce imati vise sansi da se dokaze na stoperu i LB, a ima neosporan kvalitet....
Dakle on je proslost, a Allegri sadasnjost a mozda i buducnost ako se pokaze....
Ostankom Vidala i Pogbe (ja sam jucer pisao da ce ostanak igraca biti itekako realan bez obzira na odlazak Mistera, jer nece sigurno sebi Beppe i Agnelli kopati mezar) Juventus i dalje ima ubjedljivo najbolji tim i sa neznatnim pojacanjima odbrana Scudetta treba da je formalnost... Drago mi je i zbog promjene formacije.. Napokon ce Bonucci letiti iz prvih 11, a i Ogbnna ce imati vise sansi da se dokaze na stoperu i LB, a ima neosporan kvalitet....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma ide se dalje. Juventus je ustajao i nakon puno težih udaraca. Kad si gigant onda si to zauvijek. Igrači su i dalje tu, doći će i neki novi sigurno, novi trener će biti neki vid osvježenja (nadam se), a u novu sezonu ulazimo sa sličnim ambicijama kao i prethodnih.
Ko zna, možda Allegri napravi neki novi iskorak kojeg Conte nije mogao. Ne djeluje mi kao da može, ali ga ne treba odmah u startu otpisati. Vidjećemo kako će to sve izgledati u septembru i oktobru.
Ko zna, možda Allegri napravi neki novi iskorak kojeg Conte nije mogao. Ne djeluje mi kao da može, ali ga ne treba odmah u startu otpisati. Vidjećemo kako će to sve izgledati u septembru i oktobru.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Ispade ko da Tevez, Pogba, Vidal, Pirlo, Asa i ostali nisu znali igrat fudbala do dolaska Contea, pa sad kad on ode, postace truba 

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma dobro, Conte jeste bio veliki faktor. Čovjek je životinja kad je motivacija u pitanju. I digao nas je iz pepela, bukvalno. Ali je ova ekipa dovoljno zrela i dobra da opet konkuriše za titulu i bez njega. Ionako je liga pala na najniže grane od kad je pratim.
Ako ništa drugo, barem će bitka za prvih pet mjesta biti luđa i uzbudljivija nego prethodnih sezona
Ako ništa drugo, barem će bitka za prvih pet mjesta biti luđa i uzbudljivija nego prethodnih sezona

★★★
U potpunosti se slazem za ovo da je najgora, vjeruj da i ja nisam gledao goru odnosno ova sto slijedi ce bit daleko najjadnija.Vedete tipa Cole, Vidic, EvraL'Avvocato je napisao/la:Ma dobro, Conte jeste bio veliki faktor. Čovjek je životinja kad je motivacija u pitanju. I digao nas je iz pepela, bukvalno. Ali je ova ekipa dovoljno zrela i dobra da opet konkuriše za titulu i bez njega. Ionako je liga pala na najniže grane od kad je pratim.

- IlCapitano
- Kontakt:
Eto nova anketa.
Imate mogućnost dva izbora. Prva 4 se odnose na Serie A, sljedeća tri na Evropu i birajte samo po jednu opciju iz te dvije grupe.
Zadnja je samo za one najoptimističnije.
Imate mogućnost dva izbora. Prva 4 se odnose na Serie A, sljedeća tri na Evropu i birajte samo po jednu opciju iz te dvije grupe.
Zadnja je samo za one najoptimističnije.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Samo ne kontam gdje nam je keš, kako Roma glupa ima, Napoli a mi kur... Ubjedljivo najvise fakturisemo godisnje u Italiji i opet nemamo. Roma kupi igraca od 30mil... Bukvalno se vise nema sta kupiti...
Roma će prodat igrače da bi to nadomjestila. Možemo i mi tako keshirat kad bi svake godine prodavali najbolje igrace, kao Marquinhos, Benatia.AmorJuve je napisao/la:Samo ne kontam gdje nam je keš, kako Roma glupa ima, Napoli a mi kur... Ubjedljivo najvise fakturisemo godisnje u Italiji i opet nemamo. Roma kupi igraca od 30mil... Bukvalno se vise nema sta kupiti...
A nisu Benatiu jos prodali evo ove godine, znaci bez prodaja a kupuju igraca od 30 mil... Ne kontam jer fakturisemo najvise ubjedljivo u Italiji godisnje... A sto se tice prodaja mi i da prodamo Pogbu za 70 nemamo dovesti koga, nije vakat pa da kupis thurama, nedveda, buffona kao kad je zidane otisao.Sissoko je napisao/la:Roma će prodat igrače da bi to nadomjestila. Možemo i mi tako keshirat kad bi svake godine prodavali najbolje igrace, kao Marquinhos, Benatia.AmorJuve je napisao/la:Samo ne kontam gdje nam je keš, kako Roma glupa ima, Napoli a mi kur... Ubjedljivo najvise fakturisemo godisnje u Italiji i opet nemamo. Roma kupi igraca od 30mil... Bukvalno se vise nema sta kupiti...
Je l' liga bila jacha npr. 2006-07e, bez Juventusa i NapolijaSissoko je napisao/la:U potpunosti se slazem za ovo da je najgora, vjeruj da i ja nisam gledao goru odnosno ova sto slijedi ce bit daleko najjadnija.Vedete tipa Cole, Vidic, Evra

Je l' liga bila mozhda jacha npr. 2010-11 sa Juventusom, Romom i Fiorentinom u qrcu, Napolijem koji nije ni 70% jak kao danas, Interom u postMourinho sezoni i Milanom koji uze titulu na Ibrahimovicevim ledjima

Ili ne pratish dovoljno dobro ili si i dalje pod shokom usled odlaska Contea i najverovatnijeg odlaska Vidala...

- Contentissimo
- Kontakt:
Glasao sam za posljednju opciju, da se zna odmah 

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Zar je moguće da smo izgubili iturbea za 22 miliona. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
- Burberry46
- Kontakt:
Igraci uprave i treneri ce prolaziti a ja cu i dalje podrzavati Juve sta god bude! Ovako sad hladne glave, sta ces, mora se dalje i zato Forza Juve! 

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- L'Avvocato
- Kontakt:
31Marchisio je napisao/la:Zar je moguće da smo izgubili iturbea za 22 miliona.
★★★
Evo i ja dodjoh sebi pa da kazem nesto.
Svi smo znali da ce doci ovaj dan, samo se niko nije mogao nadati da ce se to desiti na ovakav nacin i u ovom trenutku, ali eto neki kazu "sve je prolazno, ali ljubav prema klubu vjecna" i prema tome se svi trebamo voditi.
Bitno je da okosnica ekipe ostane. Odbrana, vezni red. Ako ovo ljeto ode jedan od Vidal/Pogba, opet se moze gurati dalje, a napad imamo. Jako kvalitetan napad, a dovest cemo jos nekoga. I dalje smo prema igrackom kadru, jedni od najboljih u Evropi.
Kad je u pitanju Allegri, on se sa relativno losim igrackim kadrom Milana (odbrana), dobro nosio sa Barcom i ostalim ekipama, te gajio relativno napadacki fudbal (3 napadaca). Ono sto Juve zna igrati sa ovim igracima. Ne mora to biti 4-3-3. Neka bude 4-2-3-1 ili nesto u tom fazonu, opet ce se oni snaci jer protiv Reala su pokazali da promjena uvijek dobro dodje. A 3-5-2 ce brzo biti procitana, ako vec nije.
Sigurno je da ce on dati sve od sebe, kao i uprava da dovede zeljena pojacanja. Samo jos da igracima ne padne moral, a vjerovatno nece. iskusni su brate, nisu levati.
Conte puno srece! vratio nam se nekad, sa jos vise iskustva!
VOLIM TE JUVE!
Svi smo znali da ce doci ovaj dan, samo se niko nije mogao nadati da ce se to desiti na ovakav nacin i u ovom trenutku, ali eto neki kazu "sve je prolazno, ali ljubav prema klubu vjecna" i prema tome se svi trebamo voditi.
Bitno je da okosnica ekipe ostane. Odbrana, vezni red. Ako ovo ljeto ode jedan od Vidal/Pogba, opet se moze gurati dalje, a napad imamo. Jako kvalitetan napad, a dovest cemo jos nekoga. I dalje smo prema igrackom kadru, jedni od najboljih u Evropi.
Kad je u pitanju Allegri, on se sa relativno losim igrackim kadrom Milana (odbrana), dobro nosio sa Barcom i ostalim ekipama, te gajio relativno napadacki fudbal (3 napadaca). Ono sto Juve zna igrati sa ovim igracima. Ne mora to biti 4-3-3. Neka bude 4-2-3-1 ili nesto u tom fazonu, opet ce se oni snaci jer protiv Reala su pokazali da promjena uvijek dobro dodje. A 3-5-2 ce brzo biti procitana, ako vec nije.
Sigurno je da ce on dati sve od sebe, kao i uprava da dovede zeljena pojacanja. Samo jos da igracima ne padne moral, a vjerovatno nece. iskusni su brate, nisu levati.
Conte puno srece! vratio nam se nekad, sa jos vise iskustva!
VOLIM TE JUVE!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Hvala ti sto tako mislis, ipak si ti primjer cistokrvnog bosanskog tornjaka!!! Kojem je uvreda na prvom mjestu !Genghis je napisao/la:Za razliku od tebe, koristim mozak - loše pripreme dovele su do velikog broja povreda u Milanu. Uz to, utakmice poput poraza od 4-0 protiv Barcelone su dovoljan pokazatelj da igrači bukvalno šetaju drugo poluvrijeme. Međutim ti nisi baš previše inteligentan da shvatiš neke stvari, tako da ubuduće nema potrebe da odgovaram budalama poput tebe.Mig_Mig je napisao/la:O cemu ti pricas covjece ?! Sta ti bolan znas o kondiciji?! Vidis li sta pises?!Genghis je napisao/la:Allegri = italijanski Sušić - bez autoriteta, bez kondicionog plana
Max Allegri
Candreva.

- korisnikforuma
- Kontakt:
Allegri je možda najgori trener u serie a u zadnje tri sezone, zapravo ne možda nego sigurno je, sad samo ostaje pitanje, ZAŠTO su ga degenerici doveli?
Prvo.
Juventus 100% dize Seriu A jer nemaju konkurencije. Napoli, Roma ne mogu da igraju dobro svih 38kola. Mogu izdrzati max 20..
Drugo, sjetite se da uvijek moze gore. Samo zamislite da vam je Moyes dosao i ljepse cete spavati
Juventus 100% dize Seriu A jer nemaju konkurencije. Napoli, Roma ne mogu da igraju dobro svih 38kola. Mogu izdrzati max 20..
Drugo, sjetite se da uvijek moze gore. Samo zamislite da vam je Moyes dosao i ljepse cete spavati

BHUNITED CS COMMUNITY
BHUnited-CS.Info
BHUnited-CS.Info
oj Alegri je gori od Moyesa
i dobro je neko rekao Alegri = Susic

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.