FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

dr.adnan
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la dr.adnan » 02 dec 2015, 13:43

Pošto je tema malo utihnula, da je probudimo sa jednom tradicionalnom bavarskom proslavom gola :D
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: dr.adnan, dana/u 03 dec 2015, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sent from my Philips Smart TV.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 dec 2015, 14:12

Ribery!!! :tokralju: :tokralju:

Vraca se majstor, vrlo brzo ce biti u konkurenciji za meceve. :opaopa:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 02 dec 2015, 18:56

Prije toga morace malo posjetiti sud.
Opet je guzio neke maloljetnice. :facepalm:

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 02 dec 2015, 18:58

anelbavarac je napisao/la:Prije toga morace malo posjetiti sud.
Sta fali, nek je malo provuko Hašima :lol: :lol:
Mia San Mia

muamerc
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Bayern München

Post Postao/la muamerc » 02 dec 2015, 19:00

anelbavarac je napisao/la:Prije toga morace malo posjetiti sud.
Kad? Onda ili nekad u novije doba?

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 02 dec 2015, 19:27

muamerc je napisao/la:Kad? Onda ili nekad u novije doba?
Ribery je 26. novembra ispitan od strane francuske policije. Dovodi se u vezu sa širenjem mreže prostitucije i u ovom slučaju će biti svjedok. Ipak, moraće objasniti prisustvo djevojaka na zabavi", stoji u saopćenju francuske policije, a koje je prenio magazin Closer. Ribery se sumnjiči da je unajmljivao maloljetne prostitutke, a navodno je jednog od bivših saigrača nagovorio da koristi usluge maloljetnica i da za te usluge plaća 15.000 eura.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 02 dec 2015, 19:36

Sad kad opet "jadni" Benzema uskoci u pricu... ahaha

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 02 dec 2015, 20:04

Zanimljiva priča dolazi iz Savskog Marofa. Naime, tamošnji nogometni klub, inače član Međužupanijske lige ove godine slavi 90. rođendan.

U klubu su stoga htjeli odigrati prijateljsku utakmicu s nekim od hrvatskih velikih klubova, kako bi dostojno proslavili rođendan. Pisali su Dinamu, Hajduku i HNS-u, no odgovor nisu dobili, ni pozitivan ni negativan. Onda su onako, više iz fore odlučili pisati Bayernu. I premda nisu očekivali odgovor, kao i u slučaju hrvatskih klubova, velikan je pokazao zašto je velikan.

Na službenom memorandumu kluba, ljubazno su se zahvalili na ponudi ali su susret morali odbiti. Također, čestitali su Marofu 90. rođendan.

"Svaka im čast, takav velikan našao je vremena za odgovor jednom malom, nepoznatom klubu za razliku od naših. Iako je odgovor negativan, ovo nam je najljepši poklon za rođendan."

slika

Izbori :kafa:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 02 dec 2015, 20:41

U toku ovih siromašnih dana što se tiče dešavanja oko Bayerna može se pročitati jedna analiza utakmice Schalke - Bayern 1-3:
http://bundesligafanatic.com/tactical-a ... fc-bayern/

Ovo je najzanimljiviji dio:
...Pep also deserves applause for his adjustment, once again. His tactical adjustment is another proof that football, formation, position, and role have became more more universal. Specifically, this is not the era of labeling formations, positions, or roles.

Rather, it is now the era of the “false.” One or two years ago it might be ridiculous to say false 10, false 8, false 6, or whatever false they are. But now, in the era of Pep, everything is “false.” A fullback is also a 10, a 6 is also A 3 or 4 or even a 9. A central defender, the way Javi and Benatia played, is also a attacking midfielder and forward. They are now changing depending on the phase of play and the process of play.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 02 dec 2015, 22:35

Sta znaju Wenger, Capello, Emery, Bielsa, Conte...
Znaju strucnjaci SS.ba
Arsene Wenger: ''Barcelonina filozofija mora biti veća od pobjeda i poraza. Guardiola je jedan od predstavnika te filozofije, i tu filozofiju je učinio pobjedničkom, te bih zato volio da osten, vrati se i pokuša ponovo s njom.''
Roberto di Matteo: ''Kakav trener! Trenerčina! On je sjajan momak, on zna što radi i imao je nevjerojatne uspjehe. Nisam siguran da netko može ponoviti ono što je on uradio u Barceloni. Čovjek ide ispred svog vremena''.
Unai Emery: ''Pep nam je svima pokazao drugu dimenziju nogometa. neki su ga optuživali da je prijetvoran. Karakter je, skroman, klasa, i faca je, i sada je korak ispred. Sve je to Josep Guardiola.''
Marcelo Bielsa: ''Njegov odlazak je ogroman gubitak za nogomet, jer je ovom sportu davao poseban sjaj.''
Gary Neville: ''Svaka čast Pep, stvorio si nogomet kojeg nisam nikad prije vidio! Čarolija...''.
Slaven Bilić: ''Ono što je on napravio s Barcelonom nemjerljivo je utjecalo na samo shvaćanje nogometa, na promjenu načina igre u cijeloj Europi i ostat će zapisano u povijesti.''
Antonio Conte: ''Posljednjih godina smo svi mogli učiti od njega, i kada čujem kako su njemu neki održali lekcije, kosa mi se diže na glavi. Oni koji žele igrati nogomet, mogu samo od njih učiti. Drugi način je puno jednostavniji, onaj obrambeni a mi u Italiji smo majstori s te točke glediša. Mi slijedimo Barcelonin način, a ostale gluposti koje čujem, kako bi ih trebli uzeti za primjer, za mene oni nikad neće biti to. Za mene će uvijek primjer biti Guardiolina Barcelona.''
Fabio Capello: ''On je jedan od rijetkih intelektualaca na koje sam naišao u svlačionicama. Intelektualac u smislu da razmišlja o mnogo stvari. Mnogo i o nogometu, naravno, ali i o književnosti, umjetnosti.''
Xavi Hernandez: ''Ne da sebi ni minute odmora. Tvrdoglav je, nogomet mu je sve, potpuno se unosi u treninge. Pep skoro da ima nogometnu bolest.''
Franco Baresi: ''Pep Guardiola bio je jako inteligentan igrač, uvijek sam to snažno osjećao svaki put kad sam se našao nasuprot njemu na terenu. Znao je kako se kretati i odlično je čitao protivnikova kretanja.''
Zlatan Ibrahimović: ''Guardiola je fantastičan trener, problemi među nama su drugačije prirode.''
Terry Venables: ''Guardiola je najbolji, ne postoji nitko bolji. pokazao je svijetu kvalitetu mladih i njihov potencijal da uspiju. to je njegovo veliko nasljeđe.''
Graham Hunter: ''Guardiola je revolucionarni nogometni mislilac. Izuzetno marljiv, vizionar, maštovit, hrabar i inteligentan.''
Cesar Luis Menotti: ''Svi bi htjeli biti Guardiola, ali ne znaju kako. On trenira svoje igrače s jasnim idejama, čini sebe posve razumljivim i pridobija igrače. Pokazalo se da je važniji od igrača. Naravno, on uvijek tvrdi kako nije tako, ali, što da kaže? Pa ne možeš sam za sebe tvrditi da si najbolji.''

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 02 dec 2015, 23:22

anelbavarac je napisao/la:Sta znaju Wenger, Capello, Emery, Bielsa, Conte...
Znaju strucnjaci SS.ba
Arsene Wenger: ''Barcelonina filozofija mora biti veća od pobjeda i poraza. Guardiola je jedan od predstavnika te filozofije, i tu filozofiju je učinio pobjedničkom, te bih zato volio da osten, vrati se i pokuša ponovo s njom.''
Roberto di Matteo: ''Kakav trener! Trenerčina! On je sjajan momak, on zna što radi i imao je nevjerojatne uspjehe. Nisam siguran da netko može ponoviti ono što je on uradio u Barceloni. Čovjek ide ispred svog vremena''.
Unai Emery: ''Pep nam je svima pokazao drugu dimenziju nogometa. neki su ga optuživali da je prijetvoran. Karakter je, skroman, klasa, i faca je, i sada je korak ispred. Sve je to Josep Guardiola.''
Marcelo Bielsa: ''Njegov odlazak je ogroman gubitak za nogomet, jer je ovom sportu davao poseban sjaj.''
Gary Neville: ''Svaka čast Pep, stvorio si nogomet kojeg nisam nikad prije vidio! Čarolija...''.
Slaven Bilić: ''Ono što je on napravio s Barcelonom nemjerljivo je utjecalo na samo shvaćanje nogometa, na promjenu načina igre u cijeloj Europi i ostat će zapisano u povijesti.''
Antonio Conte: ''Posljednjih godina smo svi mogli učiti od njega, i kada čujem kako su njemu neki održali lekcije, kosa mi se diže na glavi. Oni koji žele igrati nogomet, mogu samo od njih učiti. Drugi način je puno jednostavniji, onaj obrambeni a mi u Italiji smo majstori s te točke glediša. Mi slijedimo Barcelonin način, a ostale gluposti koje čujem, kako bi ih trebli uzeti za primjer, za mene oni nikad neće biti to. Za mene će uvijek primjer biti Guardiolina Barcelona.''
Fabio Capello: ''On je jedan od rijetkih intelektualaca na koje sam naišao u svlačionicama. Intelektualac u smislu da razmišlja o mnogo stvari. Mnogo i o nogometu, naravno, ali i o književnosti, umjetnosti.''
Xavi Hernandez: ''Ne da sebi ni minute odmora. Tvrdoglav je, nogomet mu je sve, potpuno se unosi u treninge. Pep skoro da ima nogometnu bolest.''
Franco Baresi: ''Pep Guardiola bio je jako inteligentan igrač, uvijek sam to snažno osjećao svaki put kad sam se našao nasuprot njemu na terenu. Znao je kako se kretati i odlično je čitao protivnikova kretanja.''
Zlatan Ibrahimović: ''Guardiola je fantastičan trener, problemi među nama su drugačije prirode.''
Terry Venables: ''Guardiola je najbolji, ne postoji nitko bolji. pokazao je svijetu kvalitetu mladih i njihov potencijal da uspiju. to je njegovo veliko nasljeđe.''
Graham Hunter: ''Guardiola je revolucionarni nogometni mislilac. Izuzetno marljiv, vizionar, maštovit, hrabar i inteligentan.''
Cesar Luis Menotti: ''Svi bi htjeli biti Guardiola, ali ne znaju kako. On trenira svoje igrače s jasnim idejama, čini sebe posve razumljivim i pridobija igrače. Pokazalo se da je važniji od igrača. Naravno, on uvijek tvrdi kako nije tako, ali, što da kaže? Pa ne možeš sam za sebe tvrditi da si najbolji.''
čini mi se da je svaka ta izjava trenera poslije napuštanja Barcelone, niko mu još u Bayernu nije baš odao takvu počast, pogotovo u prvoj sezoni kad je tek došao nije trenirao Bayern s jasnom idejom, bili smo pogubljeni na terenu totalno sa previše posjeda a nismo znali šta s loptom, tek je njegova filozofija dobila na izgledu u ovoj trećoj sezoni, možda i jeste prekomplikovan za shvatit, možda su mu dvije sezone malo vremena da implementira ono što želi, to tek sad dolazi i nećemo pretjerivat, pustićemo ga da izgura i ovo do kraja, bez nekog debakla u LP od većih timova, pa ćemo se onda poslužiti nekim epitetima koje su mu udjelili ugledni stručnjaci.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 03 dec 2015, 00:19

Ja sam trenutno najvise za ostanak Pep-a. Jer mislim da je dosao trenutak kada je Bayern prelomio, toliko kvalitetnih igraca, aBd da budu spremni Bayern ce biti apsolutni strah i trepet. A njegov ostanak samo bi znacio da bi sl sezone trebali biti jos jaci.

Franck Ribery, welcome hoam!!!

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Stern des Südens

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 03 dec 2015, 12:01

Urbayer Thomas Müller verlängert seinen Vertrag bis 2021!
Dies wurde mündlich vereinbart, schriftliche Vereinbarung folgt!
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 03 dec 2015, 12:13

Po TM-u nas najskuplji igrac, 75miliona €...
Respect

Stern des Südens

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 03 dec 2015, 12:44

OBAVIJEST Svim navijačima i simpatizerima FC Bayern Münchena!
Na dan Bayernova gostovanja u Zagrebu (Srijeda - 09.12.2015.) navijači Bayerna okupljat će se u Tkalčićevoj ulici od 11:00 do 16:30.
U 16:30 krenut će okupljanje na Trgu bana Josipa Jelačića odakle se u 17:00 kreće prema Maksimiru!
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 03 dec 2015, 16:29

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 03 dec 2015, 17:50

proFCB je napisao/la:Po TM-u nas najskuplji igrac, 75miliona €...
Respect

tm je, barem meni, ogromna glupost.
potraznja diktira vrijednost.
ako je junajted bio spreman da za tomicu izdvoji 100+ miliona, onda tomica vrijedi 100+ miliona.

sto se tice gvardiole, svi ce se sloziti da je jedan od najboljih trenera na svijetu.
ali, isti je itekako imao ogromnih gresaka.
sad, ziv insan grijesi, tako da cemo konacnu ocjenu dati kad isti napusti bayern.
I da, kad pogrijesi, kriticari itekako imaju pravo da kritikuju(javna je licnost i kao takav podlijeze javnoj kritici), bas kao sto pepoljupci imaju pravo da ga uzdizu kad povuce neke briljantne poteze i odluci utakmicu.

na racku mi ide kad kriticari nakon gvardinih losih poteza dodju i prozivaju pepoljupce. obratno takodjer.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 03 dec 2015, 19:16

anelbavarac je napisao/la:
muamerc je napisao/la:Kad? Onda ili nekad u novije doba?
Ribery je 26. novembra ispitan od strane francuske policije. Dovodi se u vezu sa širenjem mreže prostitucije i u ovom slučaju će biti svjedok. Ipak, moraće objasniti prisustvo djevojaka na zabavi", stoji u saopćenju francuske policije, a koje je prenio magazin Closer. Ribery se sumnjiči da je unajmljivao maloljetne prostitutke, a navodno je jednog od bivših saigrača nagovorio da koristi usluge maloljetnica i da za te usluge plaća 15.000 eura.
helem, laz.

http://www.bild.de/sport/fussball/franc ... .bild.html
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 dec 2015, 19:31

Costa i Robben nece biti spremni za Gladbach.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 dec 2015, 21:21

Novi ugovor za Mullera je odličan potez uprave, bravo i za Tomicu našeg šaljivdžiju u timu. :D Sad LvG i Utd mogu samo da rone suze. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.