FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 jun 2015, 14:06

Nikakav socijalni fond, tako smo i mi skupili dvojici za ekskurzije, danas jedan kupio sebi stan, drugi ima svoju radionicu.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 25 jun 2015, 14:13

Kad bi barem klub mogo šta dogovorit za pezionere sa PIO-m na 5 rata sezonske ulaznice, i onda lagano po 10 KM mjesečno, mensečini da je Zlajci blizak sa upravom, ovo kad bi progurali to bi bilo idealno.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 25 jun 2015, 14:16

ultrasstyle_tz je napisao/la: nego vidim i Veselinovic izasao, svaki igrac audio , video, foto, clanak- lose skroz se ova prezentacija uradila..ne znam klub u PL da ovo radi gore i jadnije od Slobode
Jel ovo ozbiljno, il se salis? :tralala:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 jun 2015, 14:17

ma ne mozes ba 50 KM smanjivat ...to presmijesno zvuci, pa ne bi jeftinija bila ni da je 5 km ulaz...a meni je stvarno zao ljudi koji dolaze na tekme, a koji mozda nece moci imati pare za kartu..i vjerumem da ce se naci neki nacin da svako od nas identifikuje te navijace, da se nesto uradi...nema njih 15-ak, 20 maksimalno i sigurno da niti jedan nece ostati van tusnja naredne godine

ovo sa sezonskim je nesto najbolje sto nam se moglo desiti, napravit ce filter navijaca..ostat ce nas 1000 na stadionu, ali nas 1000 iskrenih bolesnika koji vole klub i koji ce napraviti vece ludilo od onih debila koji su bili protiv Mladosti i prouzrocili sve to...ko sto sam rekao, da se znamo ponasat ne bi bila karta 7 i 10, al posto ne znamo...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 25 jun 2015, 14:17

Treba samo odradit preko raznoraznih udruzenja gradjanja, (penzioeri, demobilisani borci, udruzenja bivsih policajaca, vatrogasaca, qrceva palceva) u kojim su uglavnom penzioneri, da oni dobiju po ne znam 10 karti pred svaku utakmicu koje ce poklonit svojim clanovima, i eto ti rjesenja i za te neke penzionere koji ne mogu doc.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 jun 2015, 14:17

Heller je napisao/la:Kad bi barem klub mogo šta dogovorit za pezionere sa PIO-m na 5 rata sezonske ulaznice, i onda lagano po 10 KM mjesečno, mensečini da je Zlajci blizak sa upravom, ovo kad bi progurali to bi bilo idealno.
Evo konacno jedan odlican prijedlog :thumbup:

Ne trebamo se lagati penzionera ima bas dosta na stadionu i najeredovniji su godinama jer imaju vremena, treba izaci u susret jer vole pogledati vise od svakog utakmicu. Nekad i po sedmicu cekaju samo da dodje utakmica i da provedu tu par sati, a imaju male penzije

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 25 jun 2015, 14:21

Ja ne znam da li bi mogli i preko studentskih udruzenja,unija i sl. pustiti jedan broj karata :think: .

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 25 jun 2015, 14:28

Zodiac je napisao/la:Ja ne znam da li bi mogli i preko studentskih udruzenja,unija i sl. pustiti jedan broj karata :think: .
Preko USUT nipošto, obična grupa krelaca koji se bave samo studentskim putovanjima, i partijima da dobiju piće u Vivi džaba. Možda preko fakultetskih.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 25 jun 2015, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 25 jun 2015, 14:29

Polako, pricao sam ja s momkom sto radi marketing, bice tu jos svega, samo lagano, tek je krenulo...

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 25 jun 2015, 14:43

ordagic mali je stvarno moc od igraca ,on i zeba ,koji tandem ce to bit
gledat ce se atraktivan fudbal na tusnju :thumbup:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 25 jun 2015, 15:00

Ne znam sta da mislim o ovim ulaznicama, sezonska je prejeftina i to treba da se uzme.Ali postoji problem sta ce djeca od 17-18 godina cij roditelji ne rade, kako oni da nabave 50km ??? Nije problem ljudima koji rade i imaju neka primanja izdvojiti 50km za sezonu to je prejeftino, ali vecina ovih klinaca sto idu na sjever gdje oni da nabave 50km za sezonsku ??
Malo je nerealno da momci sa sjever placaju ulaznicu 7km i navijaju cijelu utakmicu.Platis 7km przite ono sunce na sjeveru i gledas ekipe poput Travnika, Drine, Mladosti, Rudara itd...
Ja se nadam da ce uprava naci neki nacin za ove karte.
MOLIM VAS NEMOJ TE SAMO POCETI ONU GLUPU PRICU, AKO IMAJU ZA BINGO, VIVU I OSTALA SRANJA IMAJU I ZA KARTU.
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 25 jun 2015, 15:03

cuj sezonska 50 ja vec pripremio stoju ima dva mjeseca :lol: jbg jos ne mogu da vjerujem da je samo 50 :!: odlican potez kluba sto se sezonskih tice, mada sto se tice pojedinacnih ne tako davno sjever je bio 3KM pa kad su digli na 5 izbila je frka i taman se raja navikne na peticu kad sad 7 :( sto se mene tice ja bi stavio cijene 7 zapad 5 sjever. eh sad kad dodje Sarajevo digni na cenera nije problem svi ce platiti ali malo je onih koji ce dat cenera da gleda Mladost Doboj Kakanj ili Vitez.......
Sloboda Tuzla

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 25 jun 2015, 15:06

fukarezv je napisao/la:Ne znam sta da mislim o ovim ulaznicama, sezonska je prejeftina i to treba da se uzme.Ali postoji problem sta ce djeca od 17-18 godina cij roditelji ne rade, kako oni da nabave 50km ??? Nije problem ljudima koji rade i imaju neka primanja izdvojiti 50km za sezonu to je prejeftino, ali vecina ovih klinaca sto idu na sjever gdje oni da nabave 50km za sezonsku ??
Malo je nerealno da momci sa sjever placaju ulaznicu 7km i navijaju cijelu utakmicu.Platis 7km przite ono sunce na sjeveru i gledas ekipe poput Travnika, Drine, Mladosti, Rudara itd...
MOLIM VAS NEMOJ TE SAMO POCETI ONU GLUPU PRICU, AKO IMAJU ZA BINGO, VIVU I OSTALA SRANJA IMAJU I ZA KARTU.
Bice dogovor sa Fukarama,nece za navijace biti sedmica sigurno ;) .

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 25 jun 2015, 15:08

gdje se može kupiti sezonska ulaznica, hvala

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 jun 2015, 15:09

fukarezv je napisao/la:Ne znam sta da mislim o ovim ulaznicama, sezonska je prejeftina i to treba da se uzme.Ali postoji problem sta ce djeca od 17-18 godina cij roditelji ne rade, kako oni da nabave 50km ??? Nije problem ljudima koji rade i imaju neka primanja izdvojiti 50km za sezonu to je prejeftino, ali vecina ovih klinaca sto idu na sjever gdje oni da nabave 50km za sezonsku ??
Brate,jel pratis ti desavanja...sjest ce se sa Fukarama i naci ce se izlaz
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 25 jun 2015, 15:10

ovisnik je napisao/la:gdje se može kupiti sezonska ulaznica, hvala
Takođe, Uprava Kluba je obezbijedila kontakt za sve informacije vezane za kupovinu pretplatnih ulaznica. Informisati se možete na broju marketing službe: 061/944 - 335 ili putem e-mail adrese: [email protected].

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 25 jun 2015, 15:10

Ma ja da se pitam 20 KM bi bila karta.Najbolje Azmir da nam da cevape i petaka uz kupljenu kartu...koji vam je qurac???Ako to ne mozemo ispostovat da kupimo **** kartu...o cemu pricamo...halooo.Ljudi se trude da naprave klub i sve,mi odma u plac...jbt,milion nacina da se odvoji 15 odnosno 20 KM mjesecno.

Za svetinju nista nije skupo...ako treba i gladovat malo al obezbjedit za kartu.....
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 25 jun 2015, 15:13

NYKnicks Fan je napisao/la:
ovisnik je napisao/la:gdje se može kupiti sezonska ulaznica, hvala
Takođe, Uprava Kluba je obezbijedila kontakt za sve informacije vezane za kupovinu pretplatnih ulaznica. Informisati se možete na broju marketing službe: 061/944 - 335 ili putem e-mail adrese: [email protected].
Završi čovjeku rečenicu :mrgreen:
Sezonske ulaznice će se moći kupiti u prostorijama Kluba (Trg stara tržnica 10).

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 25 jun 2015, 15:16

emirzlaTu je napisao/la:Ma ja da se pitam 20 KM bi bila karta.Najbolje Azmir da nam da cevape i petaka uz kupljenu kartu...koji vam je qurac???Ako to ne mozemo ispostovat da kupimo **** kartu...o cemu pricamo...halooo.Ljudi se trude da naprave klub i sve,mi odma u plac...jbt,milion nacina da se odvoji 15 odnosno 20 KM mjesecno.

Za svetinju nista nije skupo...ako treba i gladovat malo al obezbjedit za kartu.....

Treba tražit neko srednje rješenje, tipa sa Indexom karta -10%, s čekom od penzije 20%, nezaposleni 20%, srednjoškolci 10% itako to
Nullius in verba

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 25 jun 2015, 15:17

staragarda je napisao/la:
Brate,jel pratis ti desavanja...sjest ce se sa Fukarama i naci ce se izlaz
Pratim ja desavanja, ali logicnije je bilo da je se prvo odrzao sastanak sa Fukarama i sve se fino objasnilo oko cijene ulaznica. Da je se to uradilo sigurno bi se izbjeglii ova ne potrebna komentarisanja i rasprava po fb.Glupo je citati kako pojedinci iz grupe jasno govore kako ce se sve pare davati za kazne, mislim da se moglo proci bez svih ovih gluposti.
TOLIKO O TOME!
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.