Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Carli
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Carli » 16 jul 2014, 18:07

Boli me ba qurac. Konte nije veći od Juventusa!

Uprava kakva god da je bila uradila je dobre stvari.

Očekujem da će se Allegri dobro uklopiti i da će dati sve od sebe.

Forza Juve!
Allegri je gospodin!

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 16 jul 2014, 18:22

Conte je realno ispao pič*ica i mišljenje neću promjeniti.

Dobro je znao kakav će haos ostaviti ako ode u ovom trenutku i svejedno je to uradio. Izrazito neprofesionalno je krenuti sa ritirom i onda otići nakon dva **** dana, ma kakav razlog bio.

Želim mu svu sreću u daljnjoj karijeri.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 16 jul 2014, 18:28

Quagliarella u Torinu za 3 miliona eura. Potpisat će trogodišnji ugovor.

Grazie Eta Beta :thumbup: :thumbup:
slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 16 jul 2014, 18:34

gio10 je napisao/la:Drago mi je što je propalo ovo sa Moratom, jer imamo zvijer naa posudbi ali izgleda da se ne obraća pažnja na njeg. Nadam se da će se Berardi vratiti i imamo sasvim konkretnu zamjenu za Llorentea.
SKY: Juve, c’è l’ok di Allegri per Morata
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 16 jul 2014, 18:53

Nakon prespavane noci i ovog jbng dana, sada hladne glave mogu da kazem samo jedno

Dobrodosao Allegri, tako je kako je. Bit ce dobro aBd, a ako vec neko mora da ide, neka to bude Pogba
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 16 jul 2014, 19:06

[youtube][/youtube]
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 16 jul 2014, 19:15

Tacchinardi: Allegri je spreman za Juventus

Alessio Tacchinardi je u intervjuu za Sky Sport govorio o promjeni na klupi Juventusa. Antonia Contea je zamijenio Massimiliano Allegri.
Tacchinardi kaže da bi se ova promjena mogla odraziti na ekipu u psihološkom pogledu.
“Kada je izašlo hladno saopštenje Juventusa da će Conte ostati trener i naredne sezone imao sam osjećaj da nešto ne ide onako kako treba. Kako god, nisam mogao ni zamisliti da će otići drugi dan priprema”, izjavio je Tacchinardi za SKY i dodao:

“To je trebao da uradi u maju i ekipa bi mogla da ispašta u psihološkom pogledu radi ovoga što se desilo. Razlog? Juventus vjerovatno nije uspijevao da dođe u poziciju za dovođenje važnih igrača te je Conte shvatio da ne može uraditi više od onoga što je uradio.”
“Allegri? Tehnički gledano on je veoma obučen trener. Spreman je da trenira Juventus.”

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 jul 2014, 19:18

ma mislim da je slijed dogadjaja Kvadrado->Sancez->Iturbe-> Ibarbo /Bonaventura prelomio da Konte ostane bez motiva za rad dalje..

i da ostanu svi igraci tacno treba bit naivan i budala, a Konte nije niti jedno, da mislis da su Evra i Iturbe(Ibarbo) to sto dijeli Juventus od najjacih svjetskih timova..

od njega posteno ako je otisao jer je smatrao da je dotucen da ne moze vise da radi sa istom zeljom i motivom..znamo koliko je on bio uticajan na igrace, i znamo njegove poznate govore..kad je on izgubio vjeru u ovaj tim onda je i dobro sto je ovako uradio..ustedio nam je godinu remonta jer obzirom na razvoj dogadjaja "Alegri" scenarij bi bio ako ne ove onda naredne godine jer za iskorak nema interesovanja, resursa niti znanja uprave.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 16 jul 2014, 19:39

Kako god Allegriju želim sreću, jer Juventus je na prvom mjestu, ne znam šta da mislim o Conteu, ali vrijeme će pokazati, tako da sam neću mnogo pametovati, hvala mu za ove tri godine, i za tvrdoglavnost i za sreću koju nam je priredio.

Vidim već je krenula hajka na Allegrija i kao da gledam da će mu biti teško raditi, jer će biti prevelik pritisak, davno su ovi navijači trebali reagovati možda ne bi ni došlo do ovoga, ovo sad može više naštetiti nego dobra donijeti.

Allegri nije dugoročno rješenja, a ionako ova sezone bez trofeja nakon svega će biti podnošljiva, ali samo da se što više ode u LP, i da se obezbijedi ista za narednu sezonu, pa onda vidjeti neko novo rješenje za klupu.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 16 jul 2014, 19:44

Ako ništa igrat ćemo napokon sa četiri igrača u zadnjoj liniji :lol: :lol:
Grbavica naš je Hram!!!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 16 jul 2014, 20:03

Vjerujem da bi i sa Conteom igrali isto bar 50% utakmica...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

OfficialAgent
Kontakt:

Post Postao/la OfficialAgent » 16 jul 2014, 20:14

Bryan Robson on MUTV: ''Evra won't go to Juve if we can't get the player we are trying to get off them.''

:kralj:
Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 16 jul 2014, 21:23

Daj nam Capitano novu anketu, u smislu da li sa Allegrijem možemo uradit korak naprijed, napredovati, da li podržavamo Allegrija i tako to, ili šta očekujemo u novoj sezoni pa stavi broj trofeja, samo da se makne ova stara :mrgreen:
Ja te volim, volim Željo..

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 16 jul 2014, 21:28

gio10 je napisao/la:Daj nam Capitano novu anketu, u smislu da li sa Allegrijem možemo uradit korak naprijed, napredovati, da li podržavamo Allegrija i tako to, ili šta očekujemo u novoj sezoni pa stavi broj trofeja, samo da se makne ova stara :mrgreen:
+1 jes vala, dobar prijedlog :mrgreen:

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 16 jul 2014, 21:35

Uz Primeru Seriu A je liga koju najvise pratim pa tako redovno posjecujem i ovaj pdf i citam teme vecine klubova.
Pa se pitam sta je sa vama Juventinima,jesul vam muda otpala il sta?
Prije 2-3 dana pisali ste o svom klubu u superlativima,Marotu proglasavali direktorom svemira,Juventus svrstavali u red najvecih evropskih klubova,mastali o nekom iskoraku u LP i sad otiso Conte i sve je kurrac?
Pa nije Conte Juventus jbt... :roll:

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 16 jul 2014, 21:39

Ma Nidžo nije do Contea, nego što bi taj njegov odlazak mogao značiti da klub nema imeperative da ostvari bolji rezultat u Europskim takmičenjima, nisu ambiciozni, neće da dovedu ta 2-3 pojačanja koja su dovoljna Juveu da bude i više nego konkurentan u Evropi ( uz promjenu formacije ), a vjerovatno će doći do zasićenja sada u Seriji A pa nas onda nema nigdje... I mnogo raje je odmah pomislilo da odlazak Contea nosi i odlaske Vidala i Pogbe, ali bar me danas Marotta smirio, što se tiče Vidala... Zato i jesu bile onakve burne reakcije, 15% je to bilo zbog Contea, ostalo zbog straha od prodaje glavnih igrača i zbog mišljenja da su neambiciozni
Ja te volim, volim Željo..

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 16 jul 2014, 21:40

gio10 je napisao/la:Ma Nidžo nije do Contea, nego što bi taj njegov odlazak mogao značiti da klub nema imeperative da ostvari bolji rezultat u Europskim takmičenjima, nisu ambiciozni, neće da dovedu ta 2-3 pojačanja koja su dovoljna Juveu da bude i više nego konkurentan u Evropi ( uz promjenu formacije ), a vjerovatno će doći do zasićenja sada u Seriji A pa nas onda nema nigdje... I mnogo raje je odmah pomislilo da odlazak Contea nosi i odlaske Vidala i Pogbe, ali bar me danas Marotta smirio, što se tiče Vidala... Zato i jesu bile onakve burne reakcije, 15% je to bilo zbog Contea, ostalo zbog straha od prodaje glavnih igrača i zbog mišljenja da su neambiciozni
to je taj odgovor, kratko i jasno

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 16 jul 2014, 21:43

Treba što prije sjesti i dogovoriti sa Vidalom i Pogbom šta i kako.

Ako imaju nedoumice i želju za odlaskom što ranije prodati, ne dva dana pred karaj merkata.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 16 jul 2014, 21:46

slika

:lolno: :lolno: :lolno: :rol: :rol: :rol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 16 jul 2014, 21:47

Ma kakva rasprodaja nema od toga nista.
Prije ili kasnije se moze ocekivati da mozda ode Pogba,ali i ako ode otici ce za masne pare.
Juventus je prosao kroz turbulentan period i tesko bi bilo ocekivati (cak i sa Conteom) neki napad na LP,treba jos stvari da se poslozi da bi se o tome moglo pricat.
S druge strane,u domacem prvenstvu,i iduce sezone su po meni kandidat broj jedan za osvajanje s tim da bi Roma koja ima jako finu ekipu sa strasnim veznim redom i novim pojacanjem Iturbeom mogla malo zakomplikovati situaciju.
Mada sam misljenja da je Juve sa trenutnim sastavom jos uvjek mnogo jaca ekipa.
I nadam se da ste u alegrijev ugovor ugradili klauzulu o ne dovodjenju Bonere. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.