FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 28 nov 2015, 16:18

Rutinski. :kafa:

Javi je ipak u veznom redu, malo on malo Boateng a mislim da ce nakon ovog asista ostati do kraja u vezi.

Prednost nije lako ostvarena ali je definitivno zasluzena.
Pritisak koji radimo je nesto najfascinantnije.

Vidal. :tokralju:
Taj covjek zivi za pobjede i uspjehe.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 28 nov 2015, 16:44

Kava igra Martineza,kave lopte :tokralju: :tokralju: samo sto Lewa fula zicere.Momak pokazuje da mu je mjesto u sredini terena.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 28 nov 2015, 16:46

Javi danas jako nadahnut, tri odlična pasa za Roberta.
Benatia jedini od stopera predstavlja opasnost po protivnika kod prekida, s njim i donekle Martinezom u 16m to izgleda mnogo opasnije.

Martinez8
Kontakt:

Post Postao/la Martinez8 » 28 nov 2015, 17:21

A ja kurcevite igre u drugom poluvremenu..razumijem da vodimo 2-0, al` ovako da se odigra drugo poluvrijeme nisam u zivotu svom vidio :zzz: :zzz:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 28 nov 2015, 17:41

Danas baš dva potpuno suprotna poluvremena. Prvo je bilo odlično i pored toga što se Hertha dobro branila, stvorilo se dosta izglednih prilika.
Tomica nastavlja sa odličnim partijama, Martinez odlična asistencija za Comana, a i za Lewandowskog ali se ovaj nije snašao.
Drugo poluvrijeme je bilo baš teško za gledanje, jako loša igra i jedne i druge ekipe u nastavku.
Koliko loše je bilo drugo poluvrijeme govori i to da je Bayo u prvih 45 minuta imao 18 šuteva, a na kraju utakmice ukupno 24.
Dakle 6 šuteva u drugom poluvremenu je jasan pokazatelj kako se igralo, ali neka su se odmorili nema se potrebe pretjerano trošiti.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 nov 2015, 17:52

U prvom riješili pitanje pobjednika dok su drugo odigrali preko one stvari.Mene zanima koliko će dugo zadržati ovu formu, bojim se da opet ne bude pad forme na proljeće zbog ranog osvajanja lige.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Klare

Post Postao/la Klare » 28 nov 2015, 17:58

Odigrano taman koliko je trebalo, ipak treba imati na umu da je ove sedmice već jedna utakmica iza nas.

Može nam se ne sviđati stil igre, slabe partije u gostima..., ali skor od 13-1-0 uz gol razliku 42:5, ta tabela fascinantno izgleda, pružamo ruku Pepu da u miru privedemo još ovu sezonu kraju.

Imam osjećaj kad bi javili vijest da nas napušta da bi to bio vjetar u leđa za komplet našu armiju od navijača do igrača, i da ponovimo ono što je Jup uradio.

Sljedeća utakmica ide vjerovatno i najteža za nas ove sezone, pogotovo jer je u gostima.

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 28 nov 2015, 18:14

guillermo je napisao/la:Zbog ovakvih taktika i gluposti nije mi zao da Pep sutra ode.Iako cemo dati 3 gola,vec 3g. nemamo svoj stil igre,svako malo se mijenja nesto.
:facepalm: :facepalm:

Naravno da se mijenja u zavisnosti od protivnika, izostanaka, spremnosti igraca i forme. Pep rotira za cistu 10ku. Ne moze jedan Alonso sa 34 godine igrati svaku utakmicu. Protiv Olympiakosa ga je odmarao. I Martinez je bio na klupi, ali je kasnije usao u igru. Danas su i Alonso i Martinez bili u prvoj. Bayern je danas igrao bez Robbena, Coste, Alabe, Alcantare, Götzea i Riberya i opet su bili dominantni. 14 odigranih utakmica - 13 pobjeda, 1 remi i 0 poraza uz nevjerovatnou gol razliku 42:5. Prigovarati treneru koji ima ovako dobre rezultate je klasicno hejtanje. Nadam se da ce Pep produziti ;) A ovo za stil igre ne vrijedi komentarisati. Ako neka ekipa pored Barce ima prepoznatljiv stil igre onda je to Bayern. Bez obzira na protivnika, formaciju i postavu na terenu stil igre je uvijek isti - napad, igra sa velikim posjedom i dosta trke + odlican presing kada se izgubi lopta. Stil igre nisu puno mijenjali ni protiv Olympiakosa kada su ostali sa 10 igraca. Na kraju su zabili i cetvrti gol.

2:0. Drugo poluvrijeme rutinski, nisu se previse trosili. Hertha je prvi sut u okvir gola imala u 78.min. To dovoljno govori. Martinez odlican :D

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 28 nov 2015, 19:31

Martinez odigrao jako dobro,jos kad bi ostao zdrav do kraja sezone :pray:

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 28 nov 2015, 19:37

Sve pohvale momcima, stali smo u drugom poluvremenu, ali igra Vidala i Javija bas su me obradovila , pogotovo Javi !!!

Lewa imao par finih prilika, no nije htjela u gol, sve u svemu, zadovoljan sam idemo dalje !!!
FC Bayern !!!!!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 29 nov 2015, 00:28

suicidesquad je napisao/la:
guillermo je napisao/la:Zbog ovakvih taktika i gluposti nije mi zao da Pep sutra ode.Iako cemo dati 3 gola,vec 3g. nemamo svoj stil igre,svako malo se mijenja nesto.
Ovo sam htio boldati ali evo već me je neko preduhitrio, i to navijač Barse, koji, izgleda, bolje zna kako Bayern igra nego neko naš. Ako išta imamo, imamo stil.

Edit: Evo šta kaže Kalle za prvo poluvrijeme utkamice u kupu protiv Wolsburga:
It was the best first-half I’ve ever seen from any Bayern team.
.
Slažem se.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 29 nov 2015, 12:40

Malo taktike iz jučerašnje utakmice - kretanja Boatenga i Javi-a:
http://www.bayerncentral.com/2015/11/fl ... -analysis/

Edit:
Pep: "It would be a great reason to stay here. My family are also happy." [BILD]

Pep: "We will talk after the game vs Hannover and we will make the right decision for me and the club!"

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 29 nov 2015, 21:28

[youtube][/youtube]
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 30 nov 2015, 15:16

slika

Lewa od danas četri puta upisan u Ginisovu knjigu rekorda za sve je zaslužana utakmica protiv Wolfsburga
dakle najbrži hettrick, najbrže postignuta 4 gola i najbrže postignuta 5 golova jednog igrača koji je ušao sa klupe.

Čestitke Lewa još da ih puno više bude u dresu Bayerna

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 30 nov 2015, 18:03

Bayern@heart je napisao/la:slika

Lewa od danas četri puta upisan u Ginisovu knjigu rekorda za sve je zaslužana utakmica protiv Wolfsburga
dakle najbrži hettrick, najbrže postignuta 4 gola i najbrže postignuta 5 golova jednog igrača koji je ušao sa klupe.

Čestitke Lewa još da ih puno više bude u dresu Bayerna
takodjet cestitke i pridruzujem se zeljama, dugo nismo imali ovako tehnicki potkovanog centarfora, koji se izvlaci vani i osim trke spreman je i sposoban predriblat igraca, a ne ceka samo loptu u sesnestercu.
nadam se da ce opet uc u formu jer aubameyang nista nije bolji nit igra u boljoj ekipi a ima 17 golova u BL

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 30 nov 2015, 18:25

Bolje je imati dva napadaca od 14 nego jednog od 25. Ne smije se ziviti od jednog igraca.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 30 nov 2015, 18:46

muamerc je napisao/la:Bolje je imati dva napadaca od 14 nego jednog od 25. Ne smije se ziviti od jednog igraca.
Znaci prodat Lewu, dovesti 2 napadaca koji slice karakteristikama poljaka.
Zanimljivo...

muamerc
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Bayern München

Post Postao/la muamerc » 30 nov 2015, 18:54

anelbavarac je napisao/la:
muamerc je napisao/la:Bolje je imati dva napadaca od 14 nego jednog od 25. Ne smije se ziviti od jednog igraca.
Znaci prodat Lewu, dovesti 2 napadaca koji slice karakteristikama poljaka.
Zanimljivo...
Govorim u kontekstu dortmunda, bayerna i igre iz koje profitira vise igraca a ne jedan. Ako se taj jedan povrijedi gotovo je.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 30 nov 2015, 22:40

Da čestitam Pepunu što se našao u užem izboru za trenera godine. Naravno osvojiće Enrike zasluženo ali ipak je i ovo priznanje.

orionFCB
Kontakt:

Post Postao/la orionFCB » 02 dec 2015, 13:40

slika
King is back!!! :kralj:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.