Svakom svacije.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zašto im ne čestitati ? Nisu nešto naročito igrali tokom sezone, mi smo jednostavno prokockali titulu. Na stranu porazi kući, ali je činjenica da protiv većih ekipa ove sezone nismo meda mogli. Što se tiče majica i toga, neka nose šta hoće,mene boli briga. Mene samo zanima da uzmemo kup i da zadržimo poziciju pa ćemo ići dalje. Nadam se uz adekvatna pojačanja u Europu, mada sumnjam da će biti nekih pojačanja.Ad0 je napisao/la:A ovi naši pozurili na temi da im cestitajusajo10 je napisao/la:Nek su oni digli tri prsta, to je najvaznije...![]()
![]()
Joj i treba nam ovako kad smo KRETENI! A golman sa majicom republika srpska hahahahahahahahahah..Koji IZROD
![]()
![]()
Da se razumijemo, rezultati su odlični, bio bi zadovoljan i da smo samo Europu osigurali. Ja ne tražim trofej svake sezone, meni je dosta da Europu svake sezone izborimo. Ljut sam zbog nezalaganja igrača i pogotovo što dosta imamo igrača koji ne znaju igrati fudbal. Ono, najmanje njih osam. Njima se zahvaliti i dovesti tri pojačanja. Istinska. Jedan bek, krilo i napadač i ja zadovoljan. Vidjet ćemo. S ovom ekipom sljedeće sezone to bi bilo mučenje kao i ove. Ono što je zanimljivo da u našoj ligi s ovakvom ekipom i dobrim menadžerom je moguće osvojiti duplu krunu. A zamislite da se još adekvatno pojačavamotwisttm87 je napisao/la:citajuci postove ove sve imam osjecaj da smo u onim nasim kriznim godinama,ali nismo sta god bude Europa osigurana sigurno,ako Bog da uzmemo kup i to je to opet dosta dobra sezona kakvih je bilo,moglo je bolje tu nema dalje,ali treba biti zadovoljan i sa ovim uspjehom
e bravo to ja hocu da kazem ne treba kukat gdje smo bili sad smo na odlicnom mjestu.Upravu si nama napadac treba vise nego iko,golman racunajuci da ce Seha otic sigurno tu cem nam skripit sad ne znam kakav je Karic ali eto vidjet cemo,veza nam je koliko toliko dobra kad hoce da igraju,zadnjih veznih imamo i previse to nam ne treba,bekove treba osvjezit slazem se tu sasvim,sve u svemu te promjene su neophodne ali sad privilegija su zenica i prijedor da to uradimo kako treba ako Bog da i onda polahko sveOmar500 je napisao/la:Da se razumijemo, rezultati su odlični, bio bi zadovoljan i da smo samo Europu osigurali. Ja ne tražim trofej svake sezone, meni je dosta da Europu svake sezone izborimo. Ljut sam zbog nezalaganja igrača i pogotovo što dosta imamo igrača koji ne znaju igrati fudbal. Ono, najmanje njih osam. Njima se zahvaliti i dovesti tri pojačanja. Istinska. Jedan bek, krilo i napadač i ja zadovoljan. Vidjet ćemo. S ovom ekipom sljedeće sezone to bi bilo mučenje kao i ove. Ono što je zanimljivo da u našoj ligi s ovakvom ekipom i dobrim menadžerom je moguće osvojiti duplu krunu. A zamislite da se još adekvatno pojačavamotwisttm87 je napisao/la:citajuci postove ove sve imam osjecaj da smo u onim nasim kriznim godinama,ali nismo sta god bude Europa osigurana sigurno,ako Bog da uzmemo kup i to je to opet dosta dobra sezona kakvih je bilo,moglo je bolje tu nema dalje,ali treba biti zadovoljan i sa ovim uspjehom
Sezona po meni odlična, naravno ako osvojimo kup i zadržimo drugu poziciju. I nećemo više, puno kukamo, ne možemo ništa promijeniti ako budemo piskarali. Treba smirene glave dočekati finale i pobijediti smogovce
A sta bi ti druze,prosipao se njakom pricom o teorijama zavjere ili sta drugo,pa smjesan ispadati...ekipa koja smogne snage pa kod najveceg konkurenta ovjeri titulu i istu u nasoj avliji proslavi,zasluzuje sve cestitke..isto kao sto nasi baletani zasluzuju svaku mogucu kritiku zbog cega su bez ispaljena metka i trunke znoja dozvolili takav scenarij.Ad0 je napisao/la:A ovi naši pozurili na temi da im cestitajusajo10 je napisao/la:Nek su oni digli tri prsta, to je najvaznije...![]()
![]()
Joj i treba nam ovako kad smo KRETENI! A golman sa majicom republika srpska hahahahahahahahahah..Koji IZROD
![]()
![]()
budi sretan pa si i (mozda) 2 sa ovom ekipom i igromzeljovac87 je napisao/la:Ma ne mogu da vjerujem. Oni nama na nasoj Grbavici da psuju strumfetu i da nam cestitaju drugo mjesto. Nisu ovo meni cista posla. Moramo svi ko jedan traziti od nasih polititcara da traze da se preispita regularnost takmicenja. Pa onaj njihov bek je dao jedana jedini gol ove sezone. Cujem da mu ja zafalilo nekih para za svadbu, auto i slicno pa se dogovorio sa kladionicom da nam bas on zabije gol. Kako sam cuo Mile Dodik je preko svojih ljudi dogovorio da nasi napadaci ne sutaju na gol. Nismo smjeli povrijediti njihovog prvog golmana, ipak je on trebao obuci onu plavu majicu...Pa mislim do kad mislimo trpiti ove namjestaljke od strane Mile Dodika...
druze valjalo je to smislit pa napisat...mene bi stid bilo stavit takav avatar i pricat ovakve stvari...zeljovac87 je napisao/la:Ma ne mogu da vjerujem. Oni nama na nasoj Grbavici da psuju strumfetu i da nam cestitaju drugo mjesto. Nisu ovo meni cista posla. Moramo svi ko jedan traziti od nasih polititcara da traze da se preispita regularnost takmicenja. Pa onaj njihov bek je dao jedana jedini gol ove sezone. Cujem da mu ja zafalilo nekih para za svadbu, auto i slicno pa se dogovorio sa kladionicom da nam bas on zabije gol. Kako sam cuo Mile Dodik je preko svojih ljudi dogovorio da nasi napadaci ne sutaju na gol. Nismo smjeli povrijediti njihovog prvog golmana, ipak je on trebao obuci onu plavu majicu...Pa mislim do kad mislimo trpiti ove namjestaljke od strane Mile Dodika...
nekad sam i ja mislio kao on ali poslije danasnje utakmice sam to sve negirao jednostavno ljudi igraju koliko toliko dobar fudbalpintol_TM87 je napisao/la:druze valjalo je to smislit pa napisat...mene bi stid bilo stavit takav avatar i pricat ovakve stvari...zeljovac87 je napisao/la:Ma ne mogu da vjerujem. Oni nama na nasoj Grbavici da psuju strumfetu i da nam cestitaju drugo mjesto. Nisu ovo meni cista posla. Moramo svi ko jedan traziti od nasih polititcara da traze da se preispita regularnost takmicenja. Pa onaj njihov bek je dao jedana jedini gol ove sezone. Cujem da mu ja zafalilo nekih para za svadbu, auto i slicno pa se dogovorio sa kladionicom da nam bas on zabije gol. Kako sam cuo Mile Dodik je preko svojih ljudi dogovorio da nasi napadaci ne sutaju na gol. Nismo smjeli povrijediti njihovog prvog golmana, ipak je on trebao obuci onu plavu majicu...Pa mislim do kad mislimo trpiti ove namjestaljke od strane Mile Dodika...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.