Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Brajkula
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Brajkula » 16 jul 2014, 15:55

Da prvo prekopiram ono šta sam već pisao na nekom od foruma
Vidim pljuje se uprava, ok ako su obećali čoveku i zajebali ga, tj. ono što su obećali nisu uspeli da izboksuju shodno finansijama, ali ja ne podržavam ni potez Kontea 100%, ostavi čovek klub koji voli na početku sezone, dakle gde je tu moralna strana ? Uzmi dečko lepo pojedi **** do kraja, a uzeo bi i 4 titulu, i onda izađi u medije i reci, ljudi izjebala me uprava ja ne mogu više ovako da radim, ne vidim napredak kluba i budi gospodin. A ne, on pravi presedan, prvi pu u istriji kluba trener nam odlazi a da sezona još nije ni počela, veći Konte od Juventusa, e juče malo....mi smo i pre njega bili Juventus, dok on ne bi bio ono što je danas da nije upravo Juventusa.
I na kraju da dodam - BILO JE I GORIH DANA. Toliko od mene.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 16 jul 2014, 15:56

Mazu nam oci ko uvijek a ja sam vec spreman na odlaske od Vidala i Pogbu..

Nije vrijeme sada za tjesanje...Odkud sada odjednom neki razlezli da nas napusti? Do neki dana sve bilo super i odjednom ovo...ocigledno se spremaju prodaje s kojim se Conte nije slagao i to je to... volio bi da grijesim al vidjet cemo...
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Forza Juventus ohhhhh..

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 16 jul 2014, 16:00

Brajkula je napisao/la:Da prvo prekopiram ono šta sam već pisao na nekom od foruma
Vidim pljuje se uprava, ok ako su obećali čoveku i zajebali ga, tj. ono što su obećali nisu uspeli da izboksuju shodno finansijama, ali ja ne podržavam ni potez Kontea 100%, ostavi čovek klub koji voli na početku sezone, dakle gde je tu moralna strana ? Uzmi dečko lepo pojedi **** do kraja, a uzeo bi i 4 titulu, i onda izađi u medije i reci, ljudi izjebala me uprava ja ne mogu više ovako da radim, ne vidim napredak kluba i budi gospodin. A ne, on pravi presedan, prvi pu u istriji kluba trener nam odlazi a da sezona još nije ni počela, veći Konte od Juventusa, e juče malo....mi smo i pre njega bili Juventus, dok on ne bi bio ono što je danas da nije upravo Juventusa.
I na kraju da dodam - BILO JE I GORIH DANA. Toliko od mene.
Potpis.

Na Contea ne mogu da pljunem šta god uradio. Ovaj mentalitet koji je ugradio igračima i uspjehe koje je ostvario mu nikad neću zaboraviti. Ali isto tako mu ne mogu opravdati ovaj potez.

Stoji da će vjerovatno biti 90% kiks sa Allegrijem, ali isto stoji ono moje pitanje; šta ako na kraju stvarno bude samo Conteova odluka?

I da se odmah ogradim od budućih prozivanja ako se proda neko od igrača i Conte bude otišao zbog transfera. Ja ne tvrdim da je u pitanju jedno ili drugo. Samo pozivam na strpljenje i čuvanje jezika od ishitrenih izjava, a sutra se možete ujedati za jezik.

Kako god ovo na kraju završi, za mene su odgovorna i jedna i druga strana. Conte zbog razloga koje je @Brajkula nabrojao, uprava jer je dovela Allegrija. To bi im nekako i progutao jer su bili u stisci sa vremenom, osim ako ne računaju na njega kao dugoročno rješenje.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 16 jul 2014, 16:00

Jedna stvar mi nije jasna, navodno je da Juve tražio od Man Utda 34 milijuna funti za Vidala, a Manchesteru je to bilo puno????

Pa onaj **** invalid i potpuno promašeni nogometaš i cirkusant, a još k tome i idiot Davil Luiz je plaćen 50... Još je i stariji od Vidala, pa se ja pitam jesam li ja lud ili je stvarno sve ispod 50 milijuna funti fa Vidala puno premalo???

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 16 jul 2014, 16:03

Pitali su ga za Evru i Moratu ali nisam razumio, nek nam neko napise ko zna italijanski
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 16 jul 2014, 16:04

korisnikforuma je napisao/la:Jedna stvar mi nije jasna, navodno je da Juve tražio od Man Utda 34 milijuna funti za Vidala, a Manchesteru je to bilo puno????

Pa onaj **** invalid i potpuno promašeni nogometaš i cirkusant, a još k tome i idiot Davil Luiz je plaćen 50... Još je i stariji od Vidala, pa se ja pitam jesam li ja lud ili je stvarno sve ispod 50 milijuna funti fa Vidala puno premalo???
Čisto sumnjam da je tako nešto ikada bilo aktuelno.
Burberry46 je napisao/la:Pitali su ga za Evru i Moratu ali nisam razumio, nek nam neko napise ko zna italijanski
Evru je valjda potvrdio, a za Moratu to nisam upratio. Izaći će uskoro negdje prijevod cijele konferencije.

Inače, suma sumarum presice:
So Vidal and Pogba stay. We miss out on Iturbe. Conte left for personal reasons. Champions league is important.

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 16 jul 2014, 16:13

Šta nas čeka vidjet ćemo u prva tri do četiri kola Serie A, do tada možemo samo svi zajedno trabunjat i gledat u kašike.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 jul 2014, 16:14

Moje saučešće.

Možda Allegrija ne treba prerano otpisivati, ali sa čitavim ovim raspletom događaja ste ne jedan, već tri koraka unazad. A za potpuni doživljaj sa ovom trenerskom ublehom sačekajte drugu sezonu, tada on već počinje gubiti sve konce iz ruku.

Strašno šta se za dan - dva dogodilo, ali prošli smo i mi kroz to. Ako šta znači za utjehu, čovjek stvarno vremenom ogugla na sve. Mislim, bar sam ja. Sad mi sve smiješno (iako bi trebalo biti žalosno). :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 16 jul 2014, 16:17

Niko nije otišao al' je evidentno da će otići neko (Vidal/Pogba) a vjerovatno i oba (do) sljedeće god.
Ne znam šta je gore, odlazak Contea ili Vidala.. Vidal je naš dragulj, najbolji vezni igrač na planeti, ratnik koji će svaki veliki klub učiniti još jačim.. Za njega jednostavno nema adekvatne zamjene, donekle Asa, možda :think: ... Dok za trenera je drugačije, Contea je teško prebolit' al' ima još masa dobrih trenera..Alegri će vjerovatno prerano završiti svoju avanturu sa Juventusom al' opet ko zna, možda pozitivno iznenadi što može samo uz ostanak glavnih igrača Vidala, Pogbe i Teveza.

Znači ništa od Iturbea.. kako je ono išao redoslijed? Sanchez, Iturbe... sljedeća meta je Ibarbo, ako i on propadne možda Kasano :hmmmmm:

Jako loše, jako...
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 16 jul 2014, 17:00

Debilu Allegriju se svašta dade prigovoriti, ali mora mu se priznat da je dao šansu mlađima, istina nije imao puno izbora, ali opet i Shaarawy i De Sciglio i Niang su kod njega debitirali...

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 jul 2014, 17:03

Dao im je šansu jer nije imao izbora, a ne zbog toga što forsira mlade igrače. Upravo suprotno. A njihova sreća što su uspjeli iskorisiti datu šansu.

FORZA MILAN !

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 16 jul 2014, 17:09

Znam, ali Conte osim Pogbi nikad nije dao niti jednom igraču mlađem od 22 godine nikakve šanse, a Juve trenutno ima 3-4 vrhunska mladića na posudbama i u mladom timu, pa da malar jednog novog Pogbu dobijemo ako ćemo već izgubit scudetto i ja zadovoljan :lol:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 jul 2014, 17:31

Ne očekuj da će ovaj previše davati šansu mladima, a pogotovo to ne očekuj od čovjeka koji je pored kvalitetnijih mladića šansu davao Nocerinu, Birsi, Robinhu, Muntariju i ostaloj ekipi.
Šaravi i Šiljo su silom prilika upali u prvi tim i to je bila yebena sreća (čitaj: povrede nekih igrača). Inače bi dosad struhli na klupi.

FORZA MILAN !

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 16 jul 2014, 17:41

http://www.juvebalkan.com/novosti/izjav ... ntusa/2509" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo prijevoda čitave konferencije...
Pitanje za Marottu. Rekli ste kako je vaš odnos sa Conteom u ove tri sezone bio fantastičan. Recite mi šta se dešavalo u zadnja 24 sata.
“Moram reći da je to bio epilog onoga što se skupljalo u zadnjim mjesecima, kao što znate. Što se tiče nas, što se tiče uprave kluba, predsjednika i njegovih saradnika, mene, Fabia Paraticija, Pavela Nedveda, svi smo snažno željeli da ga zadržimo u klubu jer znamo da je on trener pobjednik koji ima velike zasluge u fantastičnim rezultatima ostvarenim u prethodne tri sezone. Na kraju prošle sezone smo se sastali i jasno je da je ovaj sastanak bio sastanak u kome je sa jedne strane bila volja kluba da zadrži trenera a sa druge strane već pokazana volja u intervjuima na kraju šampionata oko završetka saradnje, ne o još jednoj plaćenoj godini, već o završetku i to je dovelo do našeg pokušaja da ga zadržimo. Nakon toga, nakon okupljanja ekipe, dogodio se novi sastanak u kom su se pojavile najnovije poteškoće koje se ne tiču prelaznog roka ili organizacije već nedostatka želje za nastavkom saradnje, zbog razloga koje iz poštovanja ne mogu da vam kažem, a koje smo mi razumjeli i došlo je do sporazumnog raskida ugovora. To je sredstvo koje smo iskoristili da bismo priveli kraju jedno izuzetno iskustvo.”

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 16 jul 2014, 17:54

Konte opet ponavljam, jede ****. Zašto nisi otišao odma na kraju sezone a ne ovako. Halo ba!
Allegri je gospodin!

zivojinmiric1
Kontakt:

Post Postao/la zivojinmiric1 » 16 jul 2014, 17:59

Ljudi moji pisete da su mu igraci bili nespremni. Kao prvo ne sprema on igrace u vecini slucajeva nego kondicijski trener. Sad ne znam jel poveo sa sobom svoje saradnike ili je ostatak stare postave ostao. Ako je ostalo sve isto ja se ne bojim za spremu i ozljede igraca. Al ako je poveo svoje ljude tad se trebamo sekirati.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 16 jul 2014, 17:59

Fino su sve objasnili u intervjuu, mislim eto da se ipak treba dati podrška Allegriju pa ćemo vidjeti dokle ćemo sa njim dogurati. Nadam se promjeni formacije na 4-3-3 i Caceresu na desnom beku..

Ako ostanu Vidal i Pogba, a ako ćemo vjerovati i voditi se ovim intervjuom, onda hoće, to je onda ista ekipa koju je Conte vodio, samo Allegri dobro sa Marottom mora vidjeti i razmisliti šta bi bilo upgrade za ovu ekipu. Drago mi je što je propalo ovo sa Moratom, jer imamo zvijer naa posudbi ali izgleda da se ne obraća pažnja na njeg. Nadam se da će se Berardi vratiti i imamo sasvim konkretnu zamjenu za Llorentea.

Ako žele promjenu formacije, onda je jasno da se mora dovesti jedno krilo i jedan krilni igrač, te lijevi bek, pretpostavljam da je to završeno i da je Evra naš igrač..

Vidjećemo kako će igrači prihvatiti Maxa, nadam se da im reakcija neće biti kao kod navijača, al teško
Ja te volim, volim Željo..

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 16 jul 2014, 18:00

Izgurat sezonu sa Alegrijem, a onda tražiti pametnije i dugoročnije rješenje.

Ali bit će vjerovatno suprotno.

Bit će fino vidjeti odnos igrača prema ovom klubu u narednom danima. Svako ko i sekunde bude oklijevao, pokazati mu izlaz. Hvala i doviđenja.

Znamo i ko će ostati i ko će uvijek krv pišat za ovaj klub.

Forza Juve do novih pobjeda.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 16 jul 2014, 18:03

Dobili ste odlicnog trenera i lojalnog covjeka. Sretno ! :)

:mrgreen:
1946

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 16 jul 2014, 18:05

Nema me dva dana i onda ovo :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Bez teksta sam :? :? :? :?

Allegri trener :clap: :clap: :clap:

Mater citavoj upravi fuj :evil: :evil: :evil: :evil:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.