1,65jopaa7 je napisao/la:@Faraon, koliki ti je koeficijent na taj par?
@Tom
Vidim evo i ja

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
1,65jopaa7 je napisao/la:@Faraon, koliki ti je koeficijent na taj par?
uze mi rijec,ja se kladim u formuli i to 2 :0 odnosi se na onog tenisera koji je prvi,a ne na oba da mogu dobit 2:0 logicnoosubcoccinela je napisao/la:ako je mec kvitova-svitolina i igrao si tacan rezultat 2:0,ne kontam kako ce ti biti dobitni ako svitolina uzme 2:0 jer je onda to tip 0:2
kao sto kazu subcoccinela i alex, prije bih rekao da je ovo za favorita (kvitovu) te da si promasio taj par, nazalostFaraonTM je napisao/la:1,65jopaa7 je napisao/la:@Faraon, koliki ti je koeficijent na taj par?
To me je i brinulo... Hajd nema veze, uglavnom hvala vamalex1991 je napisao/la:uze mi rijec,ja se kladim u formuli i to 2 :0 odnosi se na onog tenisera koji je prvi,a ne na oba da mogu dobit 2:0 logicnoosubcoccinela je napisao/la:ako je mec kvitova-svitolina i igrao si tacan rezultat 2:0,ne kontam kako ce ti biti dobitni ako svitolina uzme 2:0 jer je onda to tip 0:2
vjerujem da hoce, krenulo ju a i dobra kvota za probati, sretno!Guarin14 je napisao/la:Uhvacena Petra na liveu po 3 kvoti..
Valjda preokrene ovo..
Ma udaraj tu kvotu 3 i ne pitaj nistaViper je napisao/la:Sta se desilo sa live kvotama na Wang - Lapentti ??
Kvota na Wanga danas 1.40, u toku dana porasla max na 1.50 a sad na live na Wanga 3 i to u situaciji gdje vodi 4:3 u gemovima
Ma igrao na Wanga i gledam sad sta se desava, na BWINU ih izbacili iz liveaTomBrajder je napisao/la:Ma udaraj tu kvotu 3 i ne pitaj nistaViper je napisao/la:Sta se desilo sa live kvotama na Wang - Lapentti ??
Kvota na Wanga danas 1.40, u toku dana porasla max na 1.50 a sad na live na Wanga 3 i to u situaciji gdje vodi 4:3 u gemovima
Na 365 nisu izbacili kvota trenutno 4,5 ne znam zasto al zato oni znaju evo napravi mu brejkViper je napisao/la:Ma igrao na Wanga i gledam sad sta se desava, na BWINU ih izbacili iz liveaTomBrajder je napisao/la:Ma udaraj tu kvotu 3 i ne pitaj nistaViper je napisao/la:Sta se desilo sa live kvotama na Wang - Lapentti ??
kvota 3 na favorita dok vodi, znači samo jedno, da kladionice znaju da će izgubitiViper je napisao/la:Ma igrao na Wanga i gledam sad sta se desava, na BWINU ih izbacili iz liveaTomBrajder je napisao/la:Ma udaraj tu kvotu 3 i ne pitaj nistaViper je napisao/la:Sta se desilo sa live kvotama na Wang - Lapentti ??
diplomatija je napisao/la:Ko je gladan ni u hali nije sit hah, krenuo ja u wog na kurs kad u cosku lijevo tovar srecki lutrije bih nisam nikad pogledao za taj pult, hajd rekoh da bacim marku, uzmem neke dijamante, skidam prvu 250, druga 250, a drob te **** sad vec postaje gusto hah, počinjem grebati treću i to lagano da ne vidim sve brojeve odmah i klap i treća 250, lagano bacim cenera onom sto radi i sad kafu pijem hah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.