Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ko igra singlove mislim da su najbolje kvota na pinnancle,a extra su kvote i na bet 365.Za ostale ne znam.
@Effenberg
Na bet365 racunu je samo bitno da imas pare na racunu, nebitno bitno koliko ili da imas listic koji je u toku. Znaci ako imas 0.00 na racunu a listic koji je jos ziv, mozes gledati sve tekme. Ja iskreno mislim da bet365 ima najbolje kvote
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Na bet365 racunu je samo bitno da imas pare na racunu, nebitno bitno koliko ili da imas listic koji je u toku. Znaci ako imas 0.00 na racunu a listic koji je jos ziv, mozes gledati sve tekme. Ja iskreno mislim da bet365 ima najbolje kvote
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Kako se uplacuje na racun na bet365?
@arelinho
Naravno da prate pa vidio si par puta kad raja skonta za NBA da je manja granica u roku od pola sata ukinu isti ili dignu, čekamo sad za posjed da to smanje. Pozdrav za Čitluk
PS.
Izgleda da nema nikako u ponudi sad

Naravno da prate pa vidio si par puta kad raja skonta za NBA da je manja granica u roku od pola sata ukinu isti ili dignu, čekamo sad za posjed da to smanje. Pozdrav za Čitluk

PS.
Izgleda da nema nikako u ponudi sad

Janez je napisao/la:@arelinho
Naravno da prate pa vidio si par puta kad raja skonta za NBA da je manja granica u roku od pola sata ukinu isti ili dignu, čekamo sad za posjed da to smanje. Pozdrav za Čitluk![]()
![]()
PS.
Izgleda da nema nikako u ponudi sad![]()

gledaj sinoc listica,ne znam sto ove odigra

Evo ga,Virtu4l je napisao/la:Ne znam gleda li neko ligu prvaka Central Coast - Guangzhou... kakav autogol za 0-3... dugo će se vrtiti po smiješnim klipovima...
Čekao sam ga za 3+
![]()
[youtube][/youtube]
Kad ti ovakav gol donese pare, nemoj više igrati taj dan

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mislim da si doživio najgoru stvar u kladari pasti na dvoznaku, između 1X/X2 uvijek biram 12 pa kad padam neka bude na X
Eh da si poslušao prof. dr. @Consigliere pa spucao gost daje gol sad bi nam se iz Čitluka javio preko stoje moraš ličnu po pare dole da te uslikaju i slijedi zabrana ulaska čim uzimaš nije dobro. Kažu zbog druga @diplomatije angažovali dodatna 2 čovjeka sa biroa da samo prate njegov nalog, a zbog uplata i Financijsko-obavještajni odjel SIPA je u toku.
Ali ne treba odustajati kako kaže veliki Meša Selimović
"Nikad čovjek ne može sve da predvidi, igramo na sreću više nego što mislimo."
Večeras je LP biti će para i zelenih tiketa.

Eh da si poslušao prof. dr. @Consigliere pa spucao gost daje gol sad bi nam se iz Čitluka javio preko stoje moraš ličnu po pare dole da te uslikaju i slijedi zabrana ulaska čim uzimaš nije dobro. Kažu zbog druga @diplomatije angažovali dodatna 2 čovjeka sa biroa da samo prate njegov nalog, a zbog uplata i Financijsko-obavještajni odjel SIPA je u toku.

Ali ne treba odustajati kako kaže veliki Meša Selimović
"Nikad čovjek ne može sve da predvidi, igramo na sreću više nego što mislimo."

Večeras je LP biti će para i zelenih tiketa.

- Consigliere
- Kontakt:
Prije nekoliko godina Marco Materazzi u 90oj protiv Empolia, skoro pa ista situacija, donio mi lovuVirtu4l je napisao/la: Kad ti ovakav gol donese pare, nemoj više igrati taj dan

[youtube][/youtube]
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Eo jedan nafakaški, pa šta bude

PSG mi strašno miriše na X, ako ne i 0:0/1:1
Cardiff redovno buši Roverse, a holandska druga na golove me je najmanje puta obarala.
Nek mi je sa srećom.

Popodne ću nešto realnije skrpit na cenera.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
Pa hase nisi dobio mec godinu I sad si naso pokenjam se I tebi pospisile u usta
-
- Kontakt:
Ovo cu prepisat, sretno namuNbx je napisao/la:
Eo jedan nafakaški, pa šta bude![]()
PSG mi strašno miriše na X, ako ne i 0:0/1:1
Cardiff redovno buši Roverse, a holandska druga na golove me je najmanje puta obarala.
Nek mi je sa srećom.
Popodne ću nešto realnije skrpit na cenera.

Na wwinu ove tri tekme 47 koef

- Evolution87
- Kontakt:
sta radi ova vinci **** je tito
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Kvota na one izmjene pala na 2,75

-
- Kontakt:
Premier ? Pa i treba da vas deru kad ste ovce, pogledaj samo taj gore tiket sto je momak odigro tri utakmice u premieru kvota 38 na wwinu 47arelinho je napisao/la:Kvota na one izmjene pala na 2,75![]()

Imam jedno pitanje...
Tek sada viđoh umjesto jednog para ubačen mi tenis žene Kvitova-Svitolina da će biti 2-0 u setovima. Eh sad me zanima da li se to odnosi samo na pobjedu Kvitove sa 2-0 ili je uključena i pobjeda Svitoline? (A Svitolina vodi 5-2 trenutno)
Tek sada viđoh umjesto jednog para ubačen mi tenis žene Kvitova-Svitolina da će biti 2-0 u setovima. Eh sad me zanima da li se to odnosi samo na pobjedu Kvitove sa 2-0 ili je uključena i pobjeda Svitoline? (A Svitolina vodi 5-2 trenutno)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Premier mi je najblizi i uvijek cu igrati u premieru jer za svaku specijalnu igru za taj par ima oznaka ne mijenja se broj para tako da cu i dalje nastaviti igrati u premieru jbgTomBrajder je napisao/la:Premier ? Pa i treba da vas deru kad ste ovce, pogledaj samo taj gore tiket sto je momak odigro tri utakmice u premieru kvota 38 na wwinu 47arelinho je napisao/la:Kvota na one izmjene pala na 2,75![]()
Ako je tip tr2:0 onda ti se važi bilo ko da dobije 2:0, ne smije biti 1:1,2:1,1:2.FaraonTM je napisao/la:Imam jedno pitanje...
Da, to je. Inače je kladionica Formula, gledam sad na online ima u ponudi to kao 2-0 tacan rezultat i ostali rezultati...breskva je napisao/la:Ako je tip tr2:0 onda ti se važi bilo ko da dobije 2:0, ne smije biti 1:1,2:1,1:2.FaraonTM je napisao/la:Imam jedno pitanje...
Nego ja sam kontao ono pošto je kao Kvitova "domaćin" da se odnosi 2-0 isključivo na nju.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
@Faraon, koliki ti je koeficijent na taj par?
-
- Kontakt:
Ma dzaba to sad ce kvitova pobudalit, mada nadam se da ce ova uzet 2:0, sretnoFaraonTM je napisao/la:Da, to je. Inače je kladionica Formula, gledam sad na online ima u ponudi to kao 2-0 tacan rezultat i ostali rezultati...breskva je napisao/la:Ako je tip tr2:0 onda ti se važi bilo ko da dobije 2:0, ne smije biti 1:1,2:1,1:2.FaraonTM je napisao/la:Imam jedno pitanje...
Nego ja sam kontao ono pošto je kao Kvitova "domaćin" da se odnosi 2-0 isključivo na nju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.