FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Mortus
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Mortus » 25 jun 2015, 10:08

Gifron je napisao/la:Ne znam zasto toliko forsirate dovodjenje jos jednog krila kada mislim da imamo sve odlicno pokriveno u veznom redu.

Ordagic, Mehmedagic zadnji vezni. Zeba i Stjepanovic centralni vezni. Govedarica i Mehidic lijevo krilo. Veselinovic i Mujic desno krilo.
Stjepanovic moze pokriti i poziciju zadnjeg veznog, a Veselinovic moze pokriti sve pozicije u veznom redu.
Plus dodaj dvojicu omladinaca Prsesa i Hodzica.
Slažem se u potpunosti, bezveze samo gomilamo igrace gdje ih realno ne treba, imamo kvalitet za prvu postavu i na klupi na tim pozicijama,
Jedino gdje škripi je desni bek i tu se moramo poačat. Ovaj mali iz borca sto je na probi izgleda igra lijevog bocnog, ne znam kakav je desno gdje nam bas treba neko malo sigurniji od efendica, koji je dobar back up.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 25 jun 2015, 10:18

Sezonske su omogućene sa popustom od 66 tj. 55% % po cemu smo lideri u regiji te se izlazi u susret prije svega redovnim posjetiocima.
I izvinite, ali kome je skupo 50km na godišnjem nivou spada u red kvazi navijača koji su taj epitet stekli ulazeći đaba i praveći veću štetu nego korist.

Pojedinačne jesu visoke, ali uz ekipu koja sada očito pretenduje borbu za vrh, uz nagrade, uz auto kao finalnu nagradu.

U suprotnom, kupi sezonsku i za po 3.33km gledaj utakmice Slobode.
Zadnja izmjena: zlajci, dana/u 25 jun 2015, 10:24, ukupno mijenjano 1 put.
tuzlanska Sloboda

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 25 jun 2015, 10:22

zlajci je napisao/la:Sezonske su omogućene sa popustom od 66 tj. 55% % po ćemu smo lideri u regiji te se izlazi u susret prije svega redovnim posjetiocima.
I izvinite, ali kome je skupo 50km na godišnjem nivou spada u red kvazi navijača koji su taj epitet stekli ulazeći đaba i praveći veću štetu nego korist.

Pojedinačne jesu visoke, ali uz ekipu koja sada očito pretenduje borbu za vrh, uz nagrade, uz auto kao finalnu nagradu.

:thumbup:
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 25 jun 2015, 10:26

[youtube][/youtube]

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 25 jun 2015, 10:33

zlajci je napisao/la:Sezonske su omogućene sa popustom od 66 tj. 55% % po cemu smo lideri u regiji te se izlazi u susret prije svega redovnim posjetiocima.

to treba u reklami sezonskih stavit :thumbup:
nasem narodu (pogotovo starijem svijetu) izgleda skupo a kad mu pretvoris to ovako drugacije ce se gledati na to
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 25 jun 2015, 10:34

ljudi jel mramor zaduzen za sloboda tv.....
momci rade super posao.svaka cast.
voljan sam pruziti finansijsku pomoc pa bi zamolio da mi se javi momak u pp,svaka im cast.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 25 jun 2015, 10:35

Hajmo svi dijelite sad na fejsu ovo za sezonske karte, neka narod vidi i kupi... ha ya... samo reklama...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 jun 2015, 10:37

što se tiče cijene karata, mogao bih ponovo promijenit' klub :think:

dino_tuzla
Kontakt:

Post Postao/la dino_tuzla » 25 jun 2015, 10:41

Bojim se da ce prodati mali broj sezonskih karata i da ce sniziti cijene pojedinacnih ulaznica na 5KM kao sto je i do sada bilo. Ukoliko se to desi to bi bilo veoma neprofesionalno od strane vodstva kluba.

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 25 jun 2015, 10:47

imal sta za nas koji ne radimo a volimo slobodu skupo ovo

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 25 jun 2015, 10:48

Jbg ovako se napreduje ali eto osjetiće to većina nas :D
50 KM za sezonsku je prejeftino, al opet imaš puno više ljudi (među kojima sam i ja) kojima je lakše odvajati po 5 KM svake sedmice nego odmah iskihati 50. Sad sa ulaznicom od 7, u dilemi šta i kako da postupim :D Nadam se da je ovo samo marketinški trik, i da će vratiti barem sjever na 5 KM.

Sinoć kad sam vidio da zlajci piše da će biti ekstra nagradna igra, povezao sam da će biti od Pavića neki Citroen s obzirom na ono što je pisalo na oficijelnoj stranici. :mrgreen:

idma75
Kontakt:

Post Postao/la idma75 » 25 jun 2015, 10:49

Zdravo forumaši ! :D

Već dugo čitam forum i pratim našu Slobodu i čitam o pojačanjima i informišem se. Redovan sam na Tušnju što se Slobode tiče..

Odlično smo se pojačali za narednu sezonu i mirne glave možemo gledati i uživati u utakmicama.

Što se ulaznica tiče, ja kao student realno nisam u mogućnosti odvajati svakih 15 dana 10 km za kartu.
Što ispadne 150 km za sve domaće utakmice za sezonu. Dok se isplati kupiti sezonsku kartu, iako ne uključuje kup utakmice.

Cijena nije pretjerana može se skupiti. A sad da li je dobar potez kluba sa dizanjem cijene za utakmice do će posjeta da pokaže.

NIKO NIKO SAMO SLOBODA !

pozdrav
BALL DON'T LIE

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 25 jun 2015, 11:02

kakva paljba za ulaznice po stranici slobode.
nije da nismo navikli,ali eto recimo neki ce radije platiti ulaznicu 10,i zasut teren bakljama...toliko o ljubavi prema slobodi
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 jun 2015, 11:02

" Bolje uzeti baklju za cenera wink emoticon Ko je zainteresovan nek mi se javi grin emoticon Eto Azmire prilike da kupis sve bolje nego da idu u teren grin emoticon"

Bolje baklju uzet??? Nek mi neko kaže da je ovo zezancija neka i da ovo nisu ljudi koji vole Slobodu. Na ovaj način?

Azmire odlazi. Ha ha. Nekima profesionalizam i dobra ekipa smetaju očigledno. Mene bi stid bilo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: Benjo_AFC86, dana/u 25 jun 2015, 11:10, ukupno mijenjano 1 put.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 25 jun 2015, 11:05

vec su pocele velike fukare i navijaci voljenog kluba :urnebes:

sad ce protest fukara ,hocemo karte na 2 KM ili dzaba
koje dno dna

ono voli slobodu ,voli al u q
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 25 jun 2015, 11:09

Benjo_AFC86 je napisao/la:Bolje baklju uzet??? Nek mi neko kaže da je ovo zezancija neka i da ovo nisu ljudi koji vole Slobodu. Na ovaj način?

Azmire odlazi. Ha ha. Nekima profesionalizam i dobra ekipa smetaju očigledno. Mene bi stid bilo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ma onom indiru i karacu nakon ovakvih izjava treba zabranit ulaz na tusanj, kao i njihovim pristalicama. jednostavno redarima podijelit slike da vide kako izgledaju i zabranit im ulaz. dok se ne uvede strogi rezim kontrole, uvijek cemo imati probleme sa svjesnim nanosenjem stete klubu.

Također se treba javno uvijek prozvati osoba odgovorna za prevljenje problema na tribinama, i takva prijaviti upravi kluba i policij.

MORA SE STATI U KRAJ OVOM BEZOBRAZLUKU

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 25 jun 2015, 11:10

slika

Kad svako komentarise :damn: :roll:

Hajmo po cenera skupiti da mu nadjemo neku nastavnicu jezika.
Jedan grad, jedna ljubav!

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 25 jun 2015, 11:12

glupo mi ovo sto mi koji cemo kupiti sezonsku ne mozemo ucestvovati u nagradnoj igri. Navlaci te da kupis sezonsku pa onda kad kupis je, da bi ucestvovao u nagradnoj igri moras imati pojedinacnu kartu. Gdje je logika ? :crazy: A sigurno mi sa sezonskom cemo biti redovniji od ovih derbi navijaca. Totalna diskriminacija :urnebes: :urnebes:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 jun 2015, 11:13

Ma zato baklju može kupit od 10-15KM.

Ovdje da se ostvari rezultat od 30 utakmica bez poraza, dovedu pojačanja, klub spasi od gotovo pa GAŠENjA, i otjeraju lešinari iz kluba.. ne bi godilo nekima..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 25 jun 2015, 11:15

Gifron je napisao/la:slika

Kad svako komentarise :damn: :roll:

Hajmo po cenera skupiti da mu nadjemo neku nastavnicu jezika.
de mi reci je li Siever ili sijever ? :tokralju: kakva nepismenost :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: fukara87 i 19 gostiju.