A to sto je osvojio Scudetto pored mnogo jaceg Intera to se presucuje (i to je dalo naznake raspada Intera)... A taj Scudetto on nije izgubio vec ga je ''ukrao'' Juve sezonom bez poraza koja se nece vise vjerovatno nikad ni ponoviti.... Jednostavno to bi se desilo i boljim trenerima od Massimiliana...muxa je napisao/la:Sa drama limitiranim Milanom u kojem su igrali Ibra i Silva uspio je izgubiti (već osvojeni) Scudeto od conteovog Juventusa koji je tek slagao ekipu za narednu sezonu. Toliko o njegovim kvalitetimaMrMuscle je napisao/la: Al nije ni Allegri los izbor, uglavnom bolje i on nego mediokriteti od kojih mi se kosa dize poput Don Mancinia, Claudija Ranierija, Mihajlovica i sl... Jer ipak on je u Serii A pokazao da zna nesto... Sa Cagliariem fantastican, a sa drama limitiranim Milanom nije ni mogao biti bolji.. Ipak u Juvetu ima dosta jace igrace (i bez Vidala) pa mu je imperativ Seria A a u LP barem cetvrfinale....
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlCapitano
- Kontakt:
Dobro su se sjetili, picketine.
Sad je kasno...
Sad je kasno...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- 10DelPiero
- Kontakt:
Dokle smo sa Vidalom i Pogbom, ja sam nesta uvjeren da Allegri moze vise od Contea napravit u LP ako mu ostane ovaj kadar uz eventualno jos neko dobro pojacanje.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dobro je da nisam jedini koji ovo misli... Al naravno pod uslovom da svi ostanu, ili ako ce vec Vidal ici da nadju adevatne igrace da se to nadoknadi kao sto se svojevremno Zizou nadoknadio Buffonom, Nedvedom i Thuramom....10DelPiero je napisao/la:Dokle smo sa Vidalom i Pogbom, ja sam nesta uvjeren da Allegri moze vise od Contea napravit u LP ako mu ostane ovaj kadar uz eventualno jos neko dobro pojacanje.
- IlCapitano
- Kontakt:
Etabliran igrac ce tesko doci od prodaje Vidala ako do nje dodje. Jednostavno ne vidim takvog na trzistu. Od tih para bi se mogao dovesti Verratti, Rabiot i dobar lijevi bek, ali to su sve igraci kojima jos treba razvoja, a ne vidim Allegrija kao trenera kod kojeg ce igraci napraviti takav napredak kao Pogba kod Contea i sl...
vidim neki vec ''zavoljeli'' Allegrija i vec ga pravdaju i vide kao dobrog trenera, tesko vama
vrijeme ce sve pokazati

vrijeme ce sve pokazati

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Niko ne kaze vrhunski trener ili bolji od Contea.. Al' u konkurenciji Mancinia, Ranieria, Mihajlovica itd jednostavno svemirski brod...milanist je napisao/la:vidim neki vec ''zavoljeli'' Allegrija i vec ga pravdaju i vide kao dobrog trenera, tesko vama![]()
![]()
vrijeme ce sve pokazati
Volio bi ja Capella (iako mu je fudbal bio odvratan) al

Zadnja izmjena: MrMuscle, dana/u 16 jul 2014, 11:20, ukupno mijenjano 1 put.
- IlCapitano
- Kontakt:
Ma dajte ljudi kakav Allegri. Moliti Boga samo da ne dodje do potpunog raspada sistema i da ne izborimo LP sljedece sezone i nek samo prodje grupu u LP. Sve ostalo ocekivati ili nadati se od njega je naucna fantastika...
ma sve je to isto moj jarane, ne valja ni jedan dvije pare ali ajd et nek im bude, bolje da su stavili na klupu neku legendu Juveta ( citaj nedved, ili neko slican ) da vodi ekipu fakticki za Dzaba i da stice iskustvo, ubjedjen sam da bi bolje vodio neko ovaj degenerik. kad se samo sjetim fizicke spreme igraca pod njegovim vodstvom, pa nemogu ljudi da hodaju oko 60 minuteMrMuscle je napisao/la:Niko ne kaze vrhunski trener ili bolji od Contea.. Al' u konkurenciji Mancinia, Ranieria, Mihajlovica itd jednostavno svemirski brod...milanist je napisao/la:vidim neki vec ''zavoljeli'' Allegrija i vec ga pravdaju i vide kao dobrog trenera, tesko vama![]()
![]()
vrijeme ce sve pokazati
Volio bi ja Capella (iako mu je fudbal bio odvratan), Deschampa (pare nisu problem) alse kesa....

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Cuj nema teret u LP pa Conte sam zeli da osvoji sve zivo sa Juventusom ali mu to ljudi u klubu ne dozvoljavaju,sta ti mislis sto je otisao,razozi su jednostavni,ambicije kluba su niske dok su ambicije Contea ogromne do ti razmjera da zeli da sve zivo da osvoji sa Juventusom ali je vidio da uprava nije na tom nivou da napravi bilo sta kada je u pitanju poboljsanja kvaliteta igrackog kadra,oni su zadovoljni skudetom u jadnoj Italijanskoj ligi i to je to,njima dosta....Kupe navijace skudetom i to je to,kakve Evre,Drogbe,Pinille kurci palci dovoljno je pogledati ko se sve dovodio u zadnjih par godina i svima jasno....Uredu kao stedi se,financije trebaju ozdraviti ali dokle tako do 2035 mozda ???
I ako Alegri dodje od skudeta se mozemo pozdraviti odma na startu... a izgleda da je vec proglasen za novog trenera
dosla veca ubleha od Safeta Susica

I ako Alegri dodje od skudeta se mozemo pozdraviti odma na startu... a izgleda da je vec proglasen za novog trenera

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 16 jul 2014, 11:30, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Dobio je Ciro Ferrara mjesto trenera i 100mil za pojacanja pa znamo kako je zavrsilo.. I dan danas se Juve od toga oporavlja...milanist je napisao/la:ma sve je to isto moj jarane, ne valja ni jedan dvije pare ali ajd et nek im bude, bolje da su stavili na klupu neku legendu Juveta ( citaj nedved, ili neko slican ) da vodi ekipu fakticki za Dzaba i da stice iskustvo, ubjedjen sam da bi bolje vodio neko ovaj degenerik. kad se samo sjetim fizicke spreme igraca pod njegovim vodstvom, pa nemogu ljudi da hodaju oko 60 minuteMrMuscle je napisao/la:Niko ne kaze vrhunski trener ili bolji od Contea.. Al' u konkurenciji Mancinia, Ranieria, Mihajlovica itd jednostavno svemirski brod...milanist je napisao/la:vidim neki vec ''zavoljeli'' Allegrija i vec ga pravdaju i vide kao dobrog trenera, tesko vama![]()
![]()
vrijeme ce sve pokazati
Volio bi ja Capella (iako mu je fudbal bio odvratan), Deschampa (pare nisu problem) alse kesa....
Protiv Nedveda nemam nista, apsolutno od svih nedokazanih legendi u smislu trenerskog posla jedini kojeg bi volio vidjeti, mozda jos Zizoua... Ostalo sve talasika teska... I naravno Alexa sam zaboravio.. Njega u strucnom stabu...
Al je Allegri bolji trener od njih, a da ne govorim od ovim mu protivkandidatima koji su fakat za plakanje... i zato sam za Massimiliana....
- 10DelPiero
- Kontakt:
I Conte je daleko veci motivator vec takticar, imao je I on mana a o Allegriju se vec sudi covjek nije jos ni sjeo na klupu. Zivi bili pa vidjeli sta ce I kako radit ako kojim slucajem dode na klupu Juventusa. Kazem najbitnije igracki kadar sacuvat.
Alessandro Del Piero !
U julu se sjetio da mu se ambicije ne poklapaju sa upravom. Ma daj ba. Smijurija.
Mogao je kako god, ispoštovat, ako nikoga navijače i ostati do kraja sezone i dati priliku i vremena da se dovede novo ime.
Ovako, poslije mene potop.

Mogao je kako god, ispoštovat, ako nikoga navijače i ostati do kraja sezone i dati priliku i vremena da se dovede novo ime.
Ovako, poslije mene potop.
Ma gdje to Ferrara dobio 100 miliona kakve su to priče. Takav budžet je jedino imao Moggi u toj sezoni kad je prodao Zidana. Juventus se jedino može oporaviti ako dodju pare od kojekakvih naftnih bušotina ali u ovu ligu niko neće ulagati više...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Radio sam na velikom konglomeratu gdje se prozvodilo prvenstveno mlijeko i meso te mlade životinje za priplod, kad kažem proizvodilo to je zasita bilo tako sa skoro 4.000 grla na farmi gdje je sve jedna velika fabrika.
Gazda privatnik, titiz kao i njegovi podređeni.
Firma ima prometa otprilike između 220 - 240.000,00 KM mjesečno, kad se pdbiju troškovi, plate radnicima, gorivo, struja, voda i ini ostaje čistaka nekih 105 - 107 000,00 KM prosječno.
Gazda kupuje junad iz Rumunije i dovodi ih na istu farmu (struka kaže da se to ne radi bez karantina, odnosno da tovna junad ne mogu na farmu zajedno sa mliječnim) ali gazda neće da sluša. Mi doktori ga molimo i kumimo neka napravi pričuvni objekat za karantin gdje bi trebalo uložiti nekih 20 - 25.000,00 KM samo da iste ne ubacuje tamo ali on kaže ''Šta je vama znate li vi koliko je to!!!!'' titiz...
Ubacije tih 300 komada u farmu i pravi haos... tokom transporta životinje pokupe rota i corona viruse koji izazivaju bronhopneumoniu kod goveda... ako nisu prošli karantin propisani i ako ih se ubaci u već postojeći konglomerat zaražavaju se i ostale koje su se zatekle...
Haos u roku 7 dana nastaje, sva goveda febrilna, mlijeko opada za nekih 3.000 litara dnevno (sa 8,500 l koliko je bio prosjek), steone krave neke pobacile, telad koja se otele slaba, već imaju proljev prvi dan, i pored sve terapije u roku tri mjeseca od 400 terapiranih ugiba njih 50... gori bukvalno...
Štete finansijske, stručne, ljudi se iscrpljivaju do maksimuma i radnici i doktori (nas četvorica) koji danonoćno visimo i dajemo infuzije, terapiju onim najlošijima...
I na kraju nas je kinjio kako ne radimo dovoljno, kako smo mi doktori za klinac, kako koncepcija opada, telad se rađa slaba (a umjesto predloženih sjemna kvalitetnih koja koštaju 5, 7 ili 10 KM, on naručuje ona od 1,20 ili 1,50 KM... oD VANAGO SE PITA NE PRAVI...
Imam još nekoliko primjera sa tog radnog mjesta, ali prvom prilikom kad se pružila šansa drugdje lijepo sam se zahvalio gazdi i digao sidro, ne kažem da se opet ne bih vratio ali vjerovatno pod drugačijim uslovima gdje se i struka nešto pita a ne samo strogi trparoški u džep penge ne dao Bog da se to gdje uloži kvalitetno nego samo neka prebijanja i tavorenje sa polovnom robom.
Ovo me sve podsjeća na moje bivše radno mjesto.
FJ
Gazda privatnik, titiz kao i njegovi podređeni.
Firma ima prometa otprilike između 220 - 240.000,00 KM mjesečno, kad se pdbiju troškovi, plate radnicima, gorivo, struja, voda i ini ostaje čistaka nekih 105 - 107 000,00 KM prosječno.
Gazda kupuje junad iz Rumunije i dovodi ih na istu farmu (struka kaže da se to ne radi bez karantina, odnosno da tovna junad ne mogu na farmu zajedno sa mliječnim) ali gazda neće da sluša. Mi doktori ga molimo i kumimo neka napravi pričuvni objekat za karantin gdje bi trebalo uložiti nekih 20 - 25.000,00 KM samo da iste ne ubacuje tamo ali on kaže ''Šta je vama znate li vi koliko je to!!!!'' titiz...
Ubacije tih 300 komada u farmu i pravi haos... tokom transporta životinje pokupe rota i corona viruse koji izazivaju bronhopneumoniu kod goveda... ako nisu prošli karantin propisani i ako ih se ubaci u već postojeći konglomerat zaražavaju se i ostale koje su se zatekle...
Haos u roku 7 dana nastaje, sva goveda febrilna, mlijeko opada za nekih 3.000 litara dnevno (sa 8,500 l koliko je bio prosjek), steone krave neke pobacile, telad koja se otele slaba, već imaju proljev prvi dan, i pored sve terapije u roku tri mjeseca od 400 terapiranih ugiba njih 50... gori bukvalno...
Štete finansijske, stručne, ljudi se iscrpljivaju do maksimuma i radnici i doktori (nas četvorica) koji danonoćno visimo i dajemo infuzije, terapiju onim najlošijima...
I na kraju nas je kinjio kako ne radimo dovoljno, kako smo mi doktori za klinac, kako koncepcija opada, telad se rađa slaba (a umjesto predloženih sjemna kvalitetnih koja koštaju 5, 7 ili 10 KM, on naručuje ona od 1,20 ili 1,50 KM... oD VANAGO SE PITA NE PRAVI...
Imam još nekoliko primjera sa tog radnog mjesta, ali prvom prilikom kad se pružila šansa drugdje lijepo sam se zahvalio gazdi i digao sidro, ne kažem da se opet ne bih vratio ali vjerovatno pod drugačijim uslovima gdje se i struka nešto pita a ne samo strogi trparoški u džep penge ne dao Bog da se to gdje uloži kvalitetno nego samo neka prebijanja i tavorenje sa polovnom robom.
Ovo me sve podsjeća na moje bivše radno mjesto.
FJ
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- IlCapitano
- Kontakt:
Evo i zvanicno je zubalo potpisalo ugovor. Idemo dalje, Forza Juve.
Kazu na tuttojuve da Iturbe nije propao zbog odlaska Conte vec zato sto su u zadnji cas jucer u Rimu iz Verone trazili jos 3 miliona, tj. 30, a Iturbe i vecu platu od dogovorene i ovi ga ****...

Kazu na tuttojuve da Iturbe nije propao zbog odlaska Conte vec zato sto su u zadnji cas jucer u Rimu iz Verone trazili jos 3 miliona, tj. 30, a Iturbe i vecu platu od dogovorene i ovi ga ****...
Itekako je imao Diego, Melo, Grosso i jos neki su dosli.. Mozda okvirno oko 80mil, a ne 100mil al nije velika razlika.. A de ne govorimo koliko je Ranieri imao.. Amauri, Iaquinta, Sissoko, Poulsen, Tiago, Grygera itd....Marchisio je napisao/la:Ma gdje to Ferrara dobio 100 miliona kakve su to priče. Takav budžet je jedino imao Moggi u toj sezoni kad je prodao Zidana. Juventus se jedino može oporaviti ako dodju pare od kojekakvih naftnih bušotina ali u ovu ligu niko neće ulagati više...
Znaci gol di muntari potpisao,hajd nek mu je sa srecom,solidan je trener.Treba ga odmah pitat na preskonferenciji "ko bi reko da ce vas gol di muntari" na kraju odvest do klupe najveceg italijanskog kluba:)
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- Ponos Torina
- Kontakt:
ako nista igracemo sa 4 napadaca sad

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 16 jul 2014, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi