FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ellaxaz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ellaxaz » 22 maj 2011, 19:29

Zaslužen
poraz...
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 22 maj 2011, 19:32

Vasa Ladacki je napisao/la:
twisttm87 je napisao/la:ma ovo danas je bilo ocajno,cak mislim da i vratnik i vrbanjusa bi bolje odigrali,Lazo cccc kad ga golman onako baci trebao je skinut dres i sam izac ionako je igrac manje :/ nekako gledam za utjehu da su razmisljali o toj utakmici sa celikom ali opet ako budu priblizno ovom igrali bit ce veoma tesko ista tamo,sad svi trebaju da pokazu karakter pred sljedecu utakmicu u srijedu!!e sad nam i 2 mjesto u pitanje dolazi,e sta uradismo sami smo krivi cccc :/ cestitke borcu na zasluzenoj tituli danas su to dokazali...
Izvini ali Lazar je danas najborbeniji bio, dva puta je Avdukica natjerao da izbije loptu u aut kod svog kaznenog, jednom je ukrao loptu klizecim startom i Jamaku namjestio gol - sansu, ali alkos ne zna. Dosta je vise sranja Lazar ovo, Lazar ono :roll: Nije imao ucinkovite lopte na Grbavici, mozda jednu ili dvije eventualno, ostalo nista. Nosi dvojicu na ledjima, razumijem ja da ga nesto nece, da ne ide i ja bi volio Ibrahimovica, ali ne moze ;) To za bacanje golmana, momak se bar bori nije ko pojedinci ( citaj Visca ) koji su umislili da su igracine, a vjetar ih otpuse i samo se bacaju, trazeci faul. Mojne vise suplje ko Boga vas molim :!:
vidi sve to stoji fakat da se bori covjek i sve to ali nekako vise se ocekuje od napadaca bar kad znamo da moze sjecate se prosle sezone pa ovom borcu je dao 2 gola predobra na Grbavici mene to muci sto i kad ima priliku ne iskoristi je,to je problem ali eto kazem opet nadajmo se da je ovakva igra bila samo danas i da nece biti ni blizu u srijedu i ako Bog da da slavimo svi zajedno u zenici :)

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 22 maj 2011, 19:33

HAJMO ONO SADA UPRAVA NAPOLJE AMARE ODLAZI :D :D :D :D

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 22 maj 2011, 19:36

Koji vam je **** drugi ste imate finu sansu da osvojite kup...idete u evropu..sta hocete vise...de malo opustanja komsije... :D

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 22 maj 2011, 19:36

Ako vam ode Osim sa ovom ekipom nevjerujem da bi bili ni u prvi 10.
Zato tisu i molite ga da ostane vjecno tu.

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 22 maj 2011, 19:37

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:A sto se tice nase ekipe ovo je cirkus, samo mi jedno nije jasno sta je Amar uradio dovodjenjem Perice najavio momka kao veliko pojacanje i sada mu ne da minute jadan momak sada sebi mu.da jede sto je dosao u ovaj otpad :D :D :D
Drug pa Stanceski je suspendovan..zato ga danas nije bilo...a nazalost nece ga ni u Prijedoru biti.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 22 maj 2011, 19:37

themaniaks je napisao/la:Samo cu reci .ebo nasu ligu kad je onakav Zeljo drugi na tabeli i u fianlu kupa

Slazem se potpuno.Zamisli nas prvi napadac za polusezonu zabije hmhmhmhmhhm.......... 0 NULAAAAA golova.I on je standardan u timu.I onda se cude neki zasto je mali otisao u Liverpol i zasto Dzeko nije kod nas pokazao talenat.Stvarno nezelim smarati ali meni nikad nece biti jasno da ovaj Lazar igra sve vrijeme. :oops: :oops: :oops:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 22 maj 2011, 19:37

Alipasino je napisao/la:Ljudi trebamo mi navijaci otjerat onog lazara.Unisti nas.
Nije Lazar kriv. Kada je Lazo pauzirao, Bajro Spahić je dobio šansu i odigrao dvije utakmice, te dao jedan ekstra gol. Bajro je i na pripremama (zimska pauza), na svakoj utakmici davao golove, ali je u prvenstvu i u KUPU igrao Lazo. Znači nije Lazo kriv. Kriv je onaj koga stavlja u tim, ali ni za kakva tjeranja ja nisam.Bio bih sretniji da je ovih 29 kola umjesto Laze igrao Bajro, Baljić, Nikolić ili Ramić i siguran sam da bi i oni u bar dvije utakmice, kao i Lazo, dali golove.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 22 maj 2011, 19:38

sta odma panicite :D

losa utakmica pa sta?! :roll:

borac zasluzeno uzeo i svaka im cast!

nama preostaje trofje kupa bih-a i nadat se drugo mjesto...

ovde odma neke apokalipticne prognoze navijaca zelje... **** to... meni je drago sto smo zijanili... barem znao gdje skripi... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 22 maj 2011, 19:40

namjesteno, i to ofirno namjesteno. nije borac dobar, nego smo mi losi ;)

prvo poluvrijeme = najgorih 45 minuta mog zivota!
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Mr.Casual
Kontakt:

Post Postao/la Mr.Casual » 22 maj 2011, 19:42

1921 je napisao/la:namjesteno, i to ofirno namjesteno. nije borac dobar, nego smo mi losi ;)

Lahko je pisat po forumu,a kad teba ici na utkamice da se podrzi zeljo tu te nema.. :evil:

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 22 maj 2011, 19:44

tm84 je napisao/la:sta odma panicite :D

losa utakmica pa sta?! :roll:

borac zasluzeno uzeo i svaka im cast!

nama preostaje trofje kupa bih-a i nadat se drugo mjesto...

ovde odma neke apokalipticne prognoze navijaca zelje... **** to... meni je drago sto smo zijanili... barem znao gdje skripi... ;)
Ma ništa ba, život ide dalje. :mrgreen:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

mejdan
Kontakt:

Post Postao/la mejdan » 22 maj 2011, 19:46

1921 je napisao/la:namjesteno, i to ofirno namjesteno. nije borac dobar, nego smo mi losi ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: KAKO SI JADAN [youtube][/youtube]

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 22 maj 2011, 19:46

Da nam nema Amara mi ne bi bili u konkurenciji za Top 10 a ne za titulu jer iako i on zna usrat ipak nas dobro vodi i vuce maksimum iz ovih balerina koji da se umjesto bore s loptom bore sa vjetrom na Dolini cupova i nakon 2 dodira s loptom padaju i traze faul jer im je mrsko trcat(il ih boli stomak od Sarajevske i cevapa kod Zelje).
FK Željezničar
Chelsea FC

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 22 maj 2011, 19:47

Mr.Casual je napisao/la:

Lahko je pisat po forumu,a kad teba ici na utkamice da se podrzi zeljo tu te nema.. :evil:
a kad se trebalo ici u skolu gdje si ti bio ?
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 22 maj 2011, 19:48

[youtube][/youtube]

Plavo oko plakalo jeeeeee,mnogo snova nestalo jeeeee,samo suze kapi kiseeee,i nista viseeeeeee :( :( :( :(

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 22 maj 2011, 19:50

1921 je napisao/la:
Mr.Casual je napisao/la:

a kad se trebalo ici u skolu gdje si ti bio ?

bio na utakmici i bodrio zelju

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 22 maj 2011, 19:52

@jubitubi

onaj ko je tuzan zbog ove sezone radi zelje, ili je instant navijac ili nema veze o fudbalu...

vama svaka cast! ali sada misliti da ces normalne ljude izprovocirati tamo nekim pjesmama je na nivou djeteta od 10 godina... :roll:

ja sam zadovoljan sezonom.. moglo je bolje al jbg... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 22 maj 2011, 19:54

Borac zasluzeno titulu osvojio, a mi molit Boga da ne popusimo ovo drugo mjesto i kup. U EL sa ovakvom ekipom necemo moci ni prdnut.
NO PYRO NO PARTY

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 22 maj 2011, 19:55

A jbmu misa,pa moram malo peckati,ipak smo vas pobjedili u gostima.Nemoj se odmah ljutiti. ;) A ne radim ja to zbog tebe,ti si korektan,kao i vecina,ali ima ona manjina sto je bila bas glasna,u pljuvanju Borca,u prognozama,neko su demoliranje spominjali na Grbavici,pa bih volio da mi se oni jave,da ih cujem malo,da vidimo "dje je ba zapelo". :mrgreen:

Da bog da se i do godine opet ganjali.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.