Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
e'o mančesta ispoštov'o ali eibar - elče ostaje -2 umjesto 2+ 

Eh tako.
Pozdravljam mamu, tatu, Hugu, Hugolinu, male Hugice i sve koji naa gledaju 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Consigliere
- Kontakt:
Hvala vam momci

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Rooney neka te je sramota, ofsajd kod prvog gola i simuliranje kod penala

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Ovako su se nekad igrali listići, samo što bi nekad na 4 i kusur uzeo 100+ KM ali eto, i feslija je dobar.Consigliere je napisao/la:Monday Night Football... and basketball![]()
Preston- Man Utd (SP) 2 1.70 - United ne briljira, blago receno, ali mislim da bi bio luksuz ne uzeti ga po ovoj kvoti protiv treceligasa, posebno kad je FA Kup jedina nada gostima da ove sezone ipak dignu kantu
Crvena Zvezda- Cedevita (SP) 1 1.40 - ne pratim nesto specijalno ABA ligu, ali znam da je domaci teren ipak ogromna prednost u ovakvim susretima
Eibar- Elche gdg 1.60 - cijeli dan planiram igrati 2+ dok ne ugledah ovu kvotu na gol Elchea koja je po meni odlicna. Eibar je primio gol u zadnjih 10 utakmica kuci, zasto ne i veceras.
Brest- Nimes gdg 1.75 - slicno kao i gore... po kvoti bi se dalo zakljuciti da je Nimes zakucan za dno tabele, a ustvari je sasvim solidan ligas sa dobrim igrama u posljednje vrijeme, plus Brest je odigrao 120 minuta u Kupu neki dan
Jong Ajax- Roda 3+ 1.55 - ovo sam zadnje dodao, i skoro da mi je krivo. Previse sam lako pogadjao ova 3 gola u drugoj holandskoj u zadnje vrijeme, da me ne bi neki vec skinuo... Valjda nece ovaj
Na 4 i kusur, skoro 50
Svaka čast!

Ispratio sam te, zivio ti meniConsigliere je napisao/la:Hvala vam momci![]()
![]()
![]()

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
za 72 marke samo žuti na eibaru. pa isto majke mi ko da sudije znaju da se počelo igrati na kartone i nema boga da ih daju ko prije, još majmun crveni pokaza
prošle sedmice za 200 žute na sevilji, juće za 99 na atletiku, danas ova **** pa dokad više
al neka, dolijat će oni kad tad do kraja sezone

nema potpisa

Ko me nagovori da ovo odigram

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ima li neko 0.10 poslat na wwin?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Predjes u WWIN, tamo ti je crveni karton=2 zuta. Kutariši se šugavog premieraAdmir_Sa je napisao/la:za 72 marke samo žuti na eibaru. pa isto majke mi ko da sudije znaju da se počelo igrati na kartone i nema boga da ih daju ko prije, još majmun crveni pokazaprošle sedmice za 200 žute na sevilji, juće za 99 na atletiku, danas ova **** pa dokad više
![]()

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
E cuj dva zuta pa sad bio imao jos stoju na racunu pihkrmpotich je napisao/la:Predjes u WWIN, tamo ti je crveni karton=2 zuta. Kutariši se šugavog premieraAdmir_Sa je napisao/la:za 72 marke samo žuti na eibaru. pa isto majke mi ko da sudije znaju da se počelo igrati na kartone i nema boga da ih daju ko prije, još majmun crveni pokazaprošle sedmice za 200 žute na sevilji, juće za 99 na atletiku, danas ova **** pa dokad više
![]()
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
e ta kladionica se još nije otvorila u mom naselju. imaju ja mislim sve, al te nema. ne znam ni ja kakokrmpotich je napisao/la:Predjes u WWIN, tamo ti je crveni karton=2 zuta. Kutariši se šugavog premieraAdmir_Sa je napisao/la:za 72 marke samo žuti na eibaru. pa isto majke mi ko da sudije znaju da se počelo igrati na kartone i nema boga da ih daju ko prije, još majmun crveni pokazaprošle sedmice za 200 žute na sevilji, juće za 99 na atletiku, danas ova **** pa dokad više
![]()
u 53minuti pala tri žuta i još 0-1 i nema tog boga bogovog da daje kartone. a prošle sedmice kada sam fulio sevilju na žute, čekao bi espanjol/valencia preko žuti i od 83 do kraja palo 6 žutih kartona. ne kontam više ovo fakat
nema potpisa
-
- Kontakt:
Pa ne mora bit kladionica, mozes dopunit preko xbona a njega mozes kupit na energopetrol pumpama il na onim kioscima inovineAdmir_Sa je napisao/la:e ta kladionica se još nije otvorila u mom naselju. imaju ja mislim sve, al te nema. ne znam ni ja kakokrmpotich je napisao/la:Predjes u WWIN, tamo ti je crveni karton=2 zuta. Kutariši se šugavog premieraAdmir_Sa je napisao/la:za 72 marke samo žuti na eibaru. pa isto majke mi ko da sudije znaju da se počelo igrati na kartone i nema boga da ih daju ko prije, još majmun crveni pokazaprošle sedmice za 200 žute na sevilji, juće za 99 na atletiku, danas ova **** pa dokad više
![]()
u 53minuti pala tri žuta i još 0-1 i nema tog boga bogovog da daje kartone. a prošle sedmice kada sam fulio sevilju na žute, čekao bi espanjol/valencia preko žuti i od 83 do kraja palo 6 žutih kartona. ne kontam više ovo fakat

- masteRofPoker
- Kontakt:
Ima li ko da prati snooker da baci koji prijedlog uzivo?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Admire, sudio je Prieto.. nije baš poznat kao sudija koji daje dosta kartona.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

Šteta, mogli su izjednačiti.. ali dobro bar padoh na 3+ kvoti, a ne ko na Romi,PSG, Atl. Madrid..

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, dobar od koga je...orbit je napisao/la:Ovako su se nekad igrali listići, samo što bi nekad na 4 i kusur uzeo 100+ KM ali eto, i feslija je dobar.Consigliere je napisao/la:Monday Night Football... and basketball![]()
Preston- Man Utd (SP) 2 1.70 - United ne briljira, blago receno, ali mislim da bi bio luksuz ne uzeti ga po ovoj kvoti protiv treceligasa, posebno kad je FA Kup jedina nada gostima da ove sezone ipak dignu kantu
Crvena Zvezda- Cedevita (SP) 1 1.40 - ne pratim nesto specijalno ABA ligu, ali znam da je domaci teren ipak ogromna prednost u ovakvim susretima
Eibar- Elche gdg 1.60 - cijeli dan planiram igrati 2+ dok ne ugledah ovu kvotu na gol Elchea koja je po meni odlicna. Eibar je primio gol u zadnjih 10 utakmica kuci, zasto ne i veceras.
Brest- Nimes gdg 1.75 - slicno kao i gore... po kvoti bi se dalo zakljuciti da je Nimes zakucan za dno tabele, a ustvari je sasvim solidan ligas sa dobrim igrama u posljednje vrijeme, plus Brest je odigrao 120 minuta u Kupu neki dan
Jong Ajax- Roda 3+ 1.55 - ovo sam zadnje dodao, i skoro da mi je krivo. Previse sam lako pogadjao ova 3 gola u drugoj holandskoj u zadnje vrijeme, da me ne bi neki vec skinuo... Valjda nece ovaj
Na 4 i kusur, skoro 50
Svaka čast!

Svaka cast!uNbx je napisao/la:Ispratio sam te, zivio ti meniConsigliere je napisao/la:Hvala vam momci![]()
![]()
![]()

Fit Tony: I keep my friends close...
Taman uđem na forum, vidim tvoje prijedloge, odo ispratit reko, kad ono holandezi počeli, francuzi počeli, zvezda počela i ne stigoh..Consigliere je napisao/la:Ma, dobar od koga je...Hvala!
![]()
Svaka čast, drugi put ću valjda vidjeti na vrijeme..

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Svaka cast Konsiljer cvakno sam nesto sitno al lijep je osjecaj kad to konacno prodje tiket
Semper Fidelis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.