Ili Slaviji i nekom drugom treba tri boda za opstanka, oni ti delegiraju sudije kako bi ti preko ledja uzeli vrijedna tri boda xdstaragarda je napisao/la:ma ja..klasika...tipa,odigra ti igrac sezonu i oni nadju uz svesrdnu pomoc dobrocinitelja iz sirokog,recimo, da on u stvari nije mogao nastupati...tuzlak1987 je napisao/la:Toga se i ja plasim, nekih eventualnih kradja i spletkarenja. Biti ce sigurno..staragarda je napisao/la:ova ekipa bez i jednog pojacanja vise je bar po imenima u top 5...e sad,dal je to dovoljno za trofej,evropu zavisi od milion faktora...ne igraju imena plus sto u nasoj korupiranoj fudbalskoj asocijaciji moras uvijek ukalkulisat faktor lobija i podvaljivanja...bar mi imamo iskustva sa tim![]()
![]()
....to ti se moze desiti sa ovim Skahicem,recimo..ili potpisali ste reprogram 1.9. a za evropsku licencu ste morali do 31.08..i te fore....mene cudi da nisu Olimpika uspjeli nekako zavalit..mislim,ne bi im bilo prvi put a mi na zalost nemamo Osime
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Što se tiče karti, bilo bi idealno da cijene budu u skladu sa atraktivnošću protivnika. Veći interes, veće cijene, manji interes . .coelho41 je napisao/la:A karte i ako budu 10 i 7, biće najduže prve dvije utakmice, pa kad ne bude posjete dovoljne, biće jedno kolo u kojem će ulaz bit džaba, pa će ih opet vratit na 5
ja nešto vjerujem Husiću i što se mene tiče ne mora nikad donijet izvještaj Sulji Doriću na skupštinu, sumnjam da ima prostora koga gdje zakinut, a dovodit igrače koji su zapravo pojačanja, a ne samo prinove u ekipu..
Ako cijene ostanu fiksno 10 i 7, onda je to loš potez. Nije problem za nas 20 sa foruma, a šta je sa onih koji neće moći to iznijeti. . . . .moramo sebi priznati, da mnogo tuzlaka ne prati naš fudbal (nemaju pojma šta se dešava oko kluba,lige i niti ih zanima), a sa ovom cijenom . . . .pih . .
Neka te, idi spavaj.staragarda je napisao/la:sad je rano ujutro...PUCAJzlajci je napisao/la:Sutra rano ujutro novosti za sezonske i nagradne igre uz top glavnu nagradu.![]()

Objavit ce klupska ujutro.
tuzlanska Sloboda
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
dalji igracki kadar zavisi od par faktora...npr ako se nece dovoditi krilo i bek , tj ako ce Skahic i Veselinovic igrati te pozicije onda nam treba zamjena za Sarica na sredini terena (igrac koji ce biti backup Ordagicu i Zebi)...
dok recimo ako dovedes krilo, onda ti ne treba vezni jer je Veselinovic ta zamjena itd itd..stvari su jasne, za top ekipu treba desno krilo i desni bek (onda bi se mogao i rijesiti nekih igraca)
isto tako kako vas je sad pukla euforija jer sve ide ok, nadam se da nece biti kolaps ako Velez uspije sje.ati Skahica ili ako neki drugi problem iskoci..a dugo je do pocetka sezone, bice problema
dok recimo ako dovedes krilo, onda ti ne treba vezni jer je Veselinovic ta zamjena itd itd..stvari su jasne, za top ekipu treba desno krilo i desni bek (onda bi se mogao i rijesiti nekih igraca)
isto tako kako vas je sad pukla euforija jer sve ide ok, nadam se da nece biti kolaps ako Velez uspije sje.ati Skahica ili ako neki drugi problem iskoci..a dugo je do pocetka sezone, bice problema
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Js cu uzeti nekoliko ovih sezonakih i ako neko zna momcice omladinu koja voli Slobodu a nema novac da izdvoji i znas ih reci mi ja cu mu poklonit odnosno ti ili Riki ....s obzirom da ovi na forumu imaju moucnosti za njih ne vazi dealzlajci je napisao/la:Sutra rano ujutro novosti za sezonske i nagradne igre uz top glavnu nagradu.

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ne znam otkud ta frka sa Škahićem, ne vjerujem da su svi propustili da provjere njegov ugovor. Prvo što bi Škahić morao znati kakav ugovor ima, drugo što mu je premazani Husara menadžer i treće naši ljudi zaduženi za papirologiju.
Logično da možemo i bez njega, ali bi bilo glupo da nam bezveze sjedi na tribinama i prima plaću tj penziju.

Logično da možemo i bez njega, ali bi bilo glupo da nam bezveze sjedi na tribinama i prima plaću tj penziju.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sto se tice karti, fazon i kod jacih klubova je da sezonska bude jeftinija. Tj fino uzmes sezonsku i rijesis se. Kada uzimas za utakmicu jedni onda te vise izadje..
Mislim dobro je za klub ako hocemo da se ima novca i radi kako treba. Samo se mora za sezonske dici guzica i napraviti stek za to, izdvojit i rijesio si se.
Mislim dobro je za klub ako hocemo da se ima novca i radi kako treba. Samo se mora za sezonske dici guzica i napraviti stek za to, izdvojit i rijesio si se.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
sezonske se prije svega moraju IZREKLAMIRAT...AGRESIVNO....bruka raje i ne zna da imaju sezonske,jbt....vjeruj mi...pa Sloboda kad bi prodala recimo 2000,3000 sezonskih karata sto nije neka strasna cifra strasne bi pare za nase uslove uzela samo od karatatuzlak1987 je napisao/la:Sto se tice karti, fazon i kod jacih klubova je da sezonska bude jeftinija. Tj fino uzmes sezonsku i rijesis se. Kada uzimas za utakmicu jedni onda te vise izadje..
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kod nas je problem sto ne znaju ljudi planirat, npr znam ih 200-300 na zapadu svaku su, ne fulaju ali nemaju sezonske.. A izaslo bi ih jeftinije mozda al et
ma nije kod nas puno 5KM karta i da kupuješ svaku utakmicu u obje sezone te ne izađe puno i ne osjetiš, utakmica svake dvije hefte, a zamisli u Sarajevu karte 8, 10 i 12 e onda bi se isplatila sezonska.
[quote="Chinaglia"]hajde ovako, Stokić i Bilbija nam uopšte nisu neophodni igrači, ali ako jedan od njih dođe, dobrodošao! Stokić i Bilbija pokrivaju poziciju napadača i poziciju iza napadača, u slučaju njih dvojice, drugu špicu, al' tu igra Zeba, u njegovom slučaju, ofanzivni vezni, pa tu nemaju šta tražit'
nisam siguran koliko su obojica upotrebljivi na poziciji krila, mislim da nisu! Mešanović je već druga priča, on bi dobro došao kao desno krilo, mada, nije problem i ako ne dođe, tu poziciju će vjerovatno pokrit' Veselinović, a desni bek će već doći
još jednom, ako jedan od njih trojice dođe, dobro je, ako ne, nikakva šteta

Mesanovic striktno zeli centarforsko mjesto...
Niko, niko, samo Sloboda
onda nam striktno nije potreban, simple as that
Husref je babo, djeca ima da slušaju babu, ili klupa rođeni
Husref je babo, djeca ima da slušaju babu, ili klupa rođeni
Svaka cast Tuzlaci a posebno Azmiru Husicu na ovome sto radi za Slobodu a to ce doprinjeti i razvoju cijele lige da gledamo kvalitetnu PL.Zelim vam puno srece u narednoj sezoni da ako Bog da izborite i evropu jer to Sloboda i zasluzuje. 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Za Mujica je to rezervisano. Ne znam sto ga svi ovdje zanemaruju. Lik je uz Zebu statisticki najbolji igrac. Dodajmo i da je Zeba pucao penale. ..
Niko, niko, samo Sloboda
Ahmetovic ce biti nase najvece pojacanje
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
U Sarajevu je i kahva skuplja, ali i plata bolja.coelho41 je napisao/la:ma nije kod nas puno 5KM karta i da kupuješ svaku utakmicu u obje sezone te ne izađe puno i ne osjetiš, utakmica svake dvije hefte, a zamisli u Sarajevu karte 8, 10 i 12 e onda bi se isplatila sezonska.
Kao sto Staragarda rece, sezonske karte se moraju maksimalno i kvalitetno izreklamirati sirom TK, pa i podijeliti nekoliko karti, pokusati tusnuti veci broj njih u vecim firmama, razgovarati sa njihovim direktorima... npr. masa raje iz Doma zdravlja ide redvno na utakmice, zasto ne popricati s nekim iz kadrovske da se upozna njihovo osoblje i predoci mogucnost kupovine sezonskih na nekoliko rata, odbijanje od plate, a u mnogim nasim firmama bi na taj nacin kupovine pristali.
A to povecanje cijene karte na 7 i 10KM ce samo stvoriti kontraefekat, znamo nas i siguran sam da bi posjeta bila manja, nego prosle godine. zajebimo tu pricu kako je bolje da bude i 1000 gledaoca ovakvih ili onakvih, nama treba zestoka atmosfera na tribini, sto veca posjeta.
Mi smo na istoku prosle sezone imali nekih 700-800 ljudi u prosjeku, manje vise. to je 3500-4000KM. A da smo ostavil 3KM ulaz, imali bismo sigurno u prosjeku 1500 ljudi (minimalno), a to je nekih 4500KM, dakle, i veca posjeta i veca zarada. Kad ostvarimo neki rezultat, unaprijedimo igru, tako cemo vracati i ljude na stadion i s obrazom podici cijenu karte. **** principe.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Pozz i vama ,da se konsolidujete pa da za god dvije igramo PL ,SN i Bihac zasluzuju premijerligaša.Bihac96 je napisao/la:Svaka cast Tuzlaci a posebno Azmiru Husicu na ovome sto radi za Slobodu a to ce doprinjeti i razvoju cijele lige da gledamo kvalitetnu PL.Zelim vam puno srece u narednoj sezoni da ako Bog da izborite i evropu jer to Sloboda i zasluzuje.

Ako je vjerovat ovoj stranici BHT Premijer Liga, Mešanović je novi igrač Zrinjskog.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Nije neka steta to sto je Mesanovic u Zrinjskom.Mi na poziciji napadaca imamo Ahmetovica, Krpica i Mujica tako da nam gomilanje igraca nije potrebno.Trenutno nam je bek prioritet, a ako se ugrabi kakvo krilo bice odlicno. 

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Realno, za sada su igracki ispred nas samo Sarajevo, Zrinjski i Olimpic dok cemo se mi sa Sirokim i Zeljom boriti za tu poziciju broj 4. Ali kad skontam da Olimpic ima taj problem da nema navijace, onda i njih mozemo svrstati u ovu nasu grupu koja ce se boriti za 3. i 4. mjesto. Iako se ja potajno nadam barem kupu ove sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.