Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Tino-Sven Sušić
Dinamo je uplacivao porez, Siamonoi kao i svi ovi antimamic "dinamovci" laze i manipulira...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Re: Odg: Tino-Sven Sušić
Troler me opet proziva,a sad očekujem da ulete jahači Sajokalipse i da ga brane,kako ga ja napadam i prozivamamorovski je napisao/la:Mislis da nece Virtual, vicekantica i ekipa pisat o tome?? Kakva sve nebuloze pisu, a i pisali, ne bi me cudilo.SjeverniVjetar je napisao/la:Ocekujem iscrpnu analizu kako Basel ima vise titula od ManCity, Rome, Lazia...da je vise puta igrao u ligi sampiona ,pa da samim time , TSS igra u najjacem klubu od svih reprezentativaca .
Sretno Tini Schweizu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Al' najjače je kad on pokušava nekom zakačit kako postovi nemaju veze s temom

A godinu dana meni pisao o grahu,paprikama,ajvaru,zajedno sa misterom korida iz H. Pijeska

Troler ostaje troler...

Virtu4l je napisao/la:Joj panike, dream team je na okupu. Zar je moguće da od svih naših reprezentativaca, antitalenat igra u najvećem klubu.
1. Internazionale FC
2. prazno mjesto
3. prazno mjesto
4. prazno mjesto
5. Roma
6. Everton
7. Man City
8. Leverkusen
itd, itd...
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa vjerovatno zato jer sam ja totalno neutralan po pitanju ovog igraca, nit' mi je mrzak, niti ga nesto posebno gotivim...ne smatram ga krampom tipa Vrsajevic jer to i nije objektivno, ali treba takodjer biti realan i reci da on nema mjesta u timovima tipa Inter, Milan, Napoli, Swansea...znaci nema...jer bi ga ti timovi samo slali po posudbama dok ga ne bi za stalno kupio tim tipa Chievo, Atalanta, Sociedad itd...za njega su ekipe tog ranga (barem za sada), a ne ovi jaki timovi, ma u kakvim god krizama se oni nalazili (Inter, Milan)...pa jedan Kramaric koji je prekucao HNL uzduz i poprijeko ode u Leicester, a Susic u Inter ? ma dajVirtu4l je napisao/la:Zašto burazeru? Nemoj mi reći da te ne zanimaju Dinamo, Mamić, pokušaji duhovitosti makedonca, to što niti jedan post nema veze sa temom? Napravi kaficu i uživajPapastathopoulos je napisao/la:ovu temu jednostavno treba zakljucati

I jednostavno mi ide na qrac ovo vrijedjanje po temi i tona off topic-a...radije nek tema zastari kao tema Borceta Sredojevica, ali ne morate bas svaki dan pisati gluposti...ali ne daju mediji da se to desi kad ne prodje ni jedan sat da se Susic ne poveze s nekim klubom, k'o da je Maradona jbt

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Pa razočarani su što je Tino malo po malo prihvaćen od strane navijača, saigrača, trenera, pojedinci prosto ne mogu da se pomire sa tim. Nedavno su se radovali njegovoj povredi, sad mu priželjkuju da ne ostvari transfer, a u dubini znaju da je to neizbježno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jest se naš'o ko će pričat o mržnji... Čovjek koji je dugogodišnjeg kapitena,koji je bio vođa ekipe zadnjih nekoliko ciklusa,pljuvao na svakom koraku... poredio s psetom... Radovao se kad se oprostio ko da je na Bingu dobio... I opet džaba mu sve bilo... Idol mu napustio klupu,tj otjeran s klupe zbog silnih gluposti i nelogičnosti koje radio,od samog spiska igrača,do formacije... A on to mjesecima sa svojom klapicom podržavao i lijepio infuzije,kola hitne pomoći... I većina vidjela ono sto TROLER ne vidi... A TINU NAŠI NAVIJAČI VOLE... SVE HAJDUKOVE DRESOVE NA UTAKMICAMA u ZENICI NOSE...
BRAVO TROLERU... AFERIM,TI SI UVIJEK VOLIO REPREZENTACIJU A MI SMO JE MRZILI... GOTIVIO SI ČOVJEKA I NJEGOVOG BRATIĆA I NA KRAJU NAS KIPAR PONIZI NA BILINOM
BRAVO MAJSTORE,SVAKA TI JE NA MJESTU 
SMISLI NEŠTO BOLJE... TINO I DA JE PREŠAO U INTER,NEMA MJESTA U PRVIH 11 REPKE ISTO KO NI AVDIJA... TO SEBI ZAPIŠI NA ORMAR U SOBI,VELIKIM SLOVIMA!!!
JEL TI IGRO ONAJ GRK IZ LEVERKUSENA ???

BRAVO TROLERU... AFERIM,TI SI UVIJEK VOLIO REPREZENTACIJU A MI SMO JE MRZILI... GOTIVIO SI ČOVJEKA I NJEGOVOG BRATIĆA I NA KRAJU NAS KIPAR PONIZI NA BILINOM

SMISLI NEŠTO BOLJE... TINO I DA JE PREŠAO U INTER,NEMA MJESTA U PRVIH 11 REPKE ISTO KO NI AVDIJA... TO SEBI ZAPIŠI NA ORMAR U SOBI,VELIKIM SLOVIMA!!!

JEL TI IGRO ONAJ GRK IZ LEVERKUSENA ???

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa znam da bi se pojedini (da ne kazem vecina s ove teme) obradovali nekom Susicevom lomu noge, ali meni je to bezveze, kao covjek to ne mogu nekome pozeljeti, na stranu sport...ali Tino moze i amidzi zahvaliti na svemu ovome jer realno nije zasluzio da ide u Brazil, i zbog toga ga dosta raje ne podnosi, a ne zbog toga sto mu je Pape amidza..Virtu4l je napisao/la:Pa razočarani su što je Tino malo po malo prihvaćen od strane navijača, saigrača, trenera, pojedinci prosto ne mogu da se pomire sa tim. Nedavno su se radovali njegovoj povredi, sad mu priželjkuju da ne ostvari transfer, a u dubini znaju da je to neizbježno.
I da, ne bi se slozio s tobom da su ga navijaci prihvatili, vidjeces to ako ga Mesa bude zvao

TINO-SVEN, po hiljaditi put. Tino Susic se zove mladju brat Tina-Svena.Virtu4l je napisao/la:Pa razočarani su što je Tino malo po malo prihvaćen od strane navijača, saigrača, trenera, pojedinci prosto ne mogu da se pomire sa tim. Nedavno su se radovali njegovoj povredi, sad mu priželjkuju da ne ostvari transfer, a u dubini znaju da je to neizbježno.
Ova tema je najveći dokaz za to. Ako izuzmeš makedonca i još par njih, ostaju ljudi koje zanima šta će se desiti sa njegovom karijerom i koji mu žele da uspije.Papastathopoulos je napisao/la:I da, ne bi se slozio s tobom da su ga navijaci prihvatili, vidjeces to ako ga Mesa bude zvao
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Koja seljacka familija yebote.PapeSusic je napisao/la:Nije Tino Susic nego Tino-Sven Susic. Tino Susic se zovi mladji brat Tina-Svena.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ja bih pije rekao da ljudi na forumu ismijavaju Tina najvise radi ovih 4-5 papetoljubaca sto su svakom prilikom provocirali i velicili tog malog. Svi znamo da realno uredu je sto je bio na spisku ali u prvih 11 nikako. Pravo su se bili digli i pisali svakakve gluposti kad je izlazila dezinformaija de je Tincek u Inter presao, tako da je ljudima dojadilo citati gluposti i poceli u suprotnom pravcu. Neke zajebancije su bile dosta smijesne, dok su neki pretjerali.
Papetoljubac je najjaca rijec koja je nastala na ovom forumu. 
Definicija: Vrlo ozbiljan psihicki poremecaj koji se najvise javlja kod muskaraca izmedju 30 i 60 godina.
Glavni simptomi:
* Uvjerenje da je Safet Papke Susic najbolji trener Svijeta
* Uvjerenje da je Tincek Susic igrac svjetske klase
* Uvjerenje da je Avdija Vrsajevic Bosanski Cafu
* Mrznja prema vjecnom kapitenu Bosne i Hercegovine, Emiru Spahicu
* Jugonostalgija
* Ponavljanje izreke "Nismo se osramotili"
* Koristenje termina "lazna devetka"
* Totalni nedostatak razumnog i logicnog razmisljanja.

Definicija: Vrlo ozbiljan psihicki poremecaj koji se najvise javlja kod muskaraca izmedju 30 i 60 godina.
Glavni simptomi:
* Uvjerenje da je Safet Papke Susic najbolji trener Svijeta
* Uvjerenje da je Tincek Susic igrac svjetske klase
* Uvjerenje da je Avdija Vrsajevic Bosanski Cafu
* Mrznja prema vjecnom kapitenu Bosne i Hercegovine, Emiru Spahicu
* Jugonostalgija
* Ponavljanje izreke "Nismo se osramotili"
* Koristenje termina "lazna devetka"
* Totalni nedostatak razumnog i logicnog razmisljanja.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 06 feb 2015, 18:28, ukupno mijenjano 3 puta.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Realno niste objektivni, predstavljate Tinu Svena kao nekog antitalenta dok i hrvatski i domaci mediji pisu o pohvalama na njegov racun... Mrzite ga samo zato sto je Safet Susic bio arogantan dok ga je pozivao i nije se htio pravdat hijenama novinarskim nego ih provocirao i tako navukao gnjev i na sebe i na Tina Svna. Dalje, ja ne znam sta serete koji k vi kao nesto '' gledali ste utakmice Bosne uzivo Tino bio najlosiji''. I ja sam gledao te iste utakmice u Zenici i Tino je bio jedan od najborbenijih na terenu i najpozrtvovanijih... I Tino Sven ce kad tad otici u bolji klub od Hajduka i bice standardan reprezentativac jer to i zasluzuje s obzirom da nemamo boljih igraca od njega. Samo serete i serete i serete i uopste niste realni... A vi jadni forumasi koji samo znate pljuvat NAĐITE SEBI ŽIVOT !
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Tino jesi to ti ?DevilsAdvocate je napisao/la:Realno niste objektivni, predstavljate Tinu Svena kao nekog antitalenta dok i hrvatski i domaci mediji pisu o pohvalama na njegov racun... Mrzite ga samo zato sto je Safet Susic bio arogantan dok ga je pozivao i nije se htio pravdat hijenama novinarskim nego ih provocirao i tako navukao gnjev i na sebe i na Tina Svna. Dalje, ja ne znam sta serete koji k vi kao nesto '' gledali ste utakmice Bosne uzivo Tino bio najlosiji''. I ja sam gledao te iste utakmice u Zenici i Tino je bio jedan od najborbenijih na terenu i najpozrtvovanijih... I Tino Sven ce kad tad otici u bolji klub od Hajduka i bice standardan reprezentativac jer to i zasluzuje s obzirom da nemamo boljih igraca od njega. Samo serete i serete i serete i uopste niste realni... A vi jadni forumasi koji samo znate pljuvat NAĐITE SEBI ŽIVOT !

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
B..
..Ba...
Bazel

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Kada sam rekao "navijaci", mislio sam na navijace na tribinama, jer Susic vjerovatno niti zna niti moze pohvatati sva ova pljuvanja po raznim forumima, ali ako mu navijaci na utakmici budu recimo zvizdali (sto nije nemoguce da se desi, pogotovo jer ce se vjerovatno cekati i njegova najmanja greska na terenu), onda mu nece biti svejedno, a to ce biti odgovor na pitanje da li je on prihvacen od strane navijacaVirtu4l je napisao/la:Ova tema je najveći dokaz za to. Ako izuzmeš makedonca i još par njih, ostaju ljudi koje zanima šta će se desiti sa njegovom karijerom i koji mu žele da uspije.Papastathopoulos je napisao/la:I da, ne bi se slozio s tobom da su ga navijaci prihvatili, vidjeces to ako ga Mesa bude zvao

Forum je nebitna stvar u tom kontekstu, vjerovatno najbolji primjer koji mozes naci u univerzumu je Edin Dzeko i njegov klub...na Bluemoon-u od stotinu komentara na njegovoj temi, otprilike 90 ih je pljuvanje po Edinu, a na utakmici covjek provuce ruku kroz kosu i eto pjesme..
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
U Zenici protiv Belgije je par puta sa tribina cak bilo i pozitivno skandiranje za TS a ni u jednom trenutku negativno, pa cak i ovacije za safeta a opet na forumima samo pljuvanje i sl. Tako da je teren definitvno mjerilo, a koliko pljuvanja na forumu ima dokazuje samo to da ih vecina i nije vidilo Bosnu uzivo...Papastathopoulos je napisao/la:Kada sam rekao "navijaci", mislio sam na navijace na tribinama, jer Susic vjerovatno niti zna niti moze pohvatati sva ova pljuvanja po raznim forumima, ali ako mu navijaci na utakmici budu recimo zvizdali (sto nije nemoguce da se desi, pogotovo jer ce se vjerovatno cekati i njegova najmanja greska na terenu), onda mu nece biti svejedno, a to ce biti odgovor na pitanje da li je on prihvacen od strane navijacaVirtu4l je napisao/la:Ova tema je najveći dokaz za to. Ako izuzmeš makedonca i još par njih, ostaju ljudi koje zanima šta će se desiti sa njegovom karijerom i koji mu žele da uspije.Papastathopoulos je napisao/la:I da, ne bi se slozio s tobom da su ga navijaci prihvatili, vidjeces to ako ga Mesa bude zvao
Forum je nebitna stvar u tom kontekstu, vjerovatno najbolji primjer koji mozes naci u univerzumu je Edin Dzeko i njegov klub...na Bluemon-u od stotinu komentara na njegovoj temi, otprilike 90 ih je pljuvanje po Edinu, a na utakmici covjek provuce ruku kroz kosu i eto pjesme..
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Tincek je jedini igrac nakon Bulenda Biscevica koji je dobio zvizduke u Zenici. To dovoljno govori o njegovom statusu. On je jedan od glavnih razloga za unistenje reprezentacije u zadnjih 12 mjeseci. Sve je krenulo od Egipta, i onda smo (nadam se) dotakli dno dna protiv Izraela. Tom poganom narodu smo prakticki poklonili EP i pobjedu.
Opet kazem, ako ga Mesa otjera kupti ce povjerenje i navijaca i igraca. To bi bio odlican potez. Potez koji bi preporodio reprezentaciju. Otkad je Tincek u reprezentaciji ne znamo za pobjedu u takmicarskoj utakmici.
6 UTAKMICA:
4 PORAZA
2 NERIJESENE
Katastrofa.
Opet kazem, ako ga Mesa otjera kupti ce povjerenje i navijaca i igraca. To bi bio odlican potez. Potez koji bi preporodio reprezentaciju. Otkad je Tincek u reprezentaciji ne znamo za pobjedu u takmicarskoj utakmici.
6 UTAKMICA:
4 PORAZA
2 NERIJESENE
Katastrofa.
Protiv Belgije kada je izveden nakon kriminalne partije.Virtu4l je napisao/la:Kad su mu zviždali?

- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Cartman ja ne znam sta ti pises kad sam ja sam bio na utakmici protiv Belgije i nijedan zviduk, osim naravno od par kretena, nije upucen ni prema Tinu ni prema bilo kome drugom. Protiv Kipra su svi izidzani tako da pretpostavljam da nisi gledao utakmicu uzivo...Cartman je napisao/la:Protiv Belgije kada je izveden nakon kriminalne partije.Virtu4l je napisao/la:Kad su mu zviždali?I onda su neki debili uzvratili aplauzom. Isti oni koji kmece "Odvoo nas Safet na svjecko Alaaaaha mi, nismo se osramotili OCAM". Eto ti.
Ja mu nisam ni apladudiro ni zvizdao al bila mi je zanimljvia reakcija navijaca da ga podrzavaju a na forumu ublehe samo pljuju...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 11 gostiju.