KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- Barney Stinson
- Kontakt:
Re: KK Bosna
nemoj da se čudiš, tako ti je toBarney Stinson je napisao/la:54:24![]()
Pa sta si ocekivao, ja samo molim boga da bude manje razlike nego na prvoj utakmicu u onoj njihovoj novoj dvorani, ne sjecam se koliko je bilo ali znam da smo se propisno obrukali.Barney Stinson je napisao/la:54:24![]()
- Barney Stinson
- Kontakt:
mislim znao sam da ce zadar dobiti (pretpostavljao sam) ali ovoliko i na polovremenu da ce zadar voditi 30 razlike uz samo bosnina 24 kosa... 
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
101-57 "mešćini". Biće dobro ako ponovimo taj rez i večeras, mislim da je ovaj tim ipak sposoban za tothunder je napisao/la:Pa sta si ocekivao, ja samo molim boga da bude manje razlike nego na prvoj utakmicu u onoj njihovoj novoj dvorani, ne sjecam se koliko je bilo ali znam da smo se propisno obrukali.Barney Stinson je napisao/la:54:24![]()
Evo zavrseno 104-54, prava katastrofa, ocekivao sam poraz, ali ovoliki sigurno ne

Evo zavrsena utakmica i to gorim porazo nego prosle godine. Na kraju je bilo 104-54. Molim VV da ode s klupe jer mi je stvarno zao covijeka, radi za mizernu platu dok neki kriminalci KK Bosnu vode u propast. Sljedece sedmice mislim da ce biti samo rodbina i biliski prijatelji igraca na utakmici. Oni traze previse para za karte, a ne mogu toliko ponuditi. Mozda bi oni trebali placati da njih neko gleda. Sve ono treba poslati u lijepu PM, osim VV jer nije covijek krvi sto mu je kloc Bukva doveo retarde.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
neka istupe brukaju nas samo
majko mojaaa 50 razlike
- Kobe Bryant
- Kontakt:
fujjjjjjjjjjjjjjjj !
sutra ocekujem sve ostavke
jao bruke , pa zar opet ispocetka
sutra ocekujem sve ostavke
jao bruke , pa zar opet ispocetka
joj sramote 
Tuzno je biti navijac Bosne! Sta nam je uprava priredila,sram ih bilo! VV je najmanji krivac,ima retardirane igrace i ruku na srce nemaju uopste kvalitet za ovu ligi..Bilo je u Zadru tesko ocekivati nesto osim ubjedljivog poraza,jer smo igrali bez Jovanovica,Sehovica,Ivanovica,Zimica...ali izgubiti 50 razlike,pa to je sramota nevidjena! Jedina utjeha moze biti ako preostala 2 igraca budu bas kvalitetna i pod uslovom da se vratimo u Skenderiju,ja drugog nacina ne vidim da opstanemo,uopste kao klub!..
Valjda se necemo ugasiti:(
-
sandiegochargers
- Kontakt:
hebo to kad tek pocnu da puse skontaju da trebaju ulagati u omladinski pogon a ne dovoditi debile tipa bajic i ceskovic.
**** ovo.
**** ovo.
Ti baš možeš da sereš. Kad je doveden Kojadinović ti si toj istoj upravi čestitao, kad je doveden Copeland (a prije toga najvljen Bailey) ti si naravno opet čestitao. Sad da ih je sram.bosnas_ je napisao/la:Tuzno je biti navijac Bosne! Sta nam je uprava priredila,sram ih bilo! VV je najmanji krivac,ima retardirane igrace i ruku na srce nemaju uopste kvalitet za ovu ligi..Bilo je u Zadru tesko ocekivati nesto osim ubjedljivog poraza,jer smo igrali bez Jovanovica,Sehovica,Ivanovica,Zimica...ali izgubiti 50 razlike,pa to je sramota nevidjena! Jedina utjeha moze biti ako preostala 2 igraca budu bas kvalitetna i pod uslovom da se vratimo u Skenderiju,ja drugog nacina ne vidim da opstanemo,uopste kao klub!..
VV po tebi nije krivac. Što onda nije otjer'o Zimića, Pašalića, Vučorovića prije početka sezone, već neke još drži, a neke je šutn'o prije 2 hefte. Što je zahtijevao dolazak kloca Ćeškovića, a kasnije vjerovatno i onog sudije.
A to za Skenderiju ti je već tamo (onaj forum) objašnjeno i rečeno.
V.V je najveci krivac!!!!!Raja se lozi na njega,pojma nemam zbog cega?FMP je imao igrace,a u belgiji nije nista napravio....Nemamo igru,akcije ne postoje.....Znali su pljuvati po nenadu "kad je bio na turniru i govoriti kako je pannios los...Nenad ima u grckoj ligi 2-2 skor......Za ove sto misle da samo bukva dovodi igrace grijese,VV je zelio te igrace......
MA uprava je za sve kriva , kakav omladinski pogon u ovoj jadranskoj ligi ..
Omladinski pogon treba da bude -FILIJALA VOGOSCA- pa da KK Bosna iz nje uzima po POTREBI .
Mejson i slicni njemu nisu iz OMLADINSKOG pogona ,,,
U kojem Klubu u NLB ligi je omladinski pogon ?????????????
A kod nas :Pasalic , Zimic , Camdzic ,Buza , Klinac ,Demic , sve djeca bez iskustva i propali talenti...
Sloboda nam je pokazala da bi mi bili NEGDJE U ligi 13...
A da ne pominjemo direktora 35-6 godina ,ali bez iskustva ikakvog ,,PiAra -decko i nezna sta mu je posao ,kada ga vidim odma i pomislim da nezna ni sta bi trebao da radi ali eto -ocevo IME, mu je dalo taj polozaj da nista ne radi ,samo na turniru da uruci pehar ...
ZALOSNO
Omladinski pogon treba da bude -FILIJALA VOGOSCA- pa da KK Bosna iz nje uzima po POTREBI .
Mejson i slicni njemu nisu iz OMLADINSKOG pogona ,,,
U kojem Klubu u NLB ligi je omladinski pogon ?????????????
A kod nas :Pasalic , Zimic , Camdzic ,Buza , Klinac ,Demic , sve djeca bez iskustva i propali talenti...
Sloboda nam je pokazala da bi mi bili NEGDJE U ligi 13...
A da ne pominjemo direktora 35-6 godina ,ali bez iskustva ikakvog ,,PiAra -decko i nezna sta mu je posao ,kada ga vidim odma i pomislim da nezna ni sta bi trebao da radi ali eto -ocevo IME, mu je dalo taj polozaj da nista ne radi ,samo na turniru da uruci pehar ...
ZALOSNO
Vidi se da u rosteru od 18 prijavljenih igraca ,ima pola djece koja nebi igrala ni u ligi 13 ,ili bi imali skroz malu minutazu .E u tome je sada problem ,bonus 20 skoro ispunjen ,a ako ispadnemo iz NLB l. ko zna kada cemo se vratiti ...Zalosno ..
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Ko ce ba odigrati akciju, ne znaju trcati ko ljudi, ne znaju lopte uhvatiti, izgubiti od nekog 50 razlike, neshvatljivo... sta su radili citavu utakmicu, da su samo stajali i pustili ih da sutaju manje bi bilo. Dokad ce brukati ime Bosne???
Sta je problem? Pa ako vidis da nemas normalne igrace daj im kolektivni otkaz, uvedi mlade igrace, pa ces bar imati neko opravdanje za poraze. Ne mogu da vjerujem da je jedna ustanova kao sto je Bosna spala na to da je neka ekipa porazi sa pedeset koseva razlike. Stid me

Sta je problem? Pa ako vidis da nemas normalne igrace daj im kolektivni otkaz, uvedi mlade igrace, pa ces bar imati neko opravdanje za poraze. Ne mogu da vjerujem da je jedna ustanova kao sto je Bosna spala na to da je neka ekipa porazi sa pedeset koseva razlike. Stid me
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
stvarno nemam više komentare na ovakve igre kk bosne

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Trenutno jedino moguće rješenje je odlazak Vukoičića. Jednostavno čovjek nema rezultata kod nas, fulio je s izborom igrača (poslije **** nema kajanja), lani je bilo bar nešta u NLB-u, u prvenstvu slabo, ove godine nema ništa ni u NLB-u. Jbg, savko mijenja trenera, zašto mi da budemo izuzetak. Kad je mog'o Zadar lani Acu otjerat i to nakon titule koju im je donio nakon "sto" godina, što ne bi i mi mogli ovog kad nam praktički ništa nije donio.
Ali pitanje je sta bi dobili sa tim, sta je alternativa, ko bi uopste pristao da vodi ovakvu Bosnu?The Game je napisao/la:Trenutno jedino moguće rješenje je odlazak Vukoičića. Jednostavno čovjek nema rezultata kod nas, fulio je s izborom igrača (poslije **** nema kajanja), lani je bilo bar nešta u NLB-u, u prvenstvu slabo, ove godine nema ništa ni u NLB-u. Jbg, savko mijenja trenera, zašto mi da budemo izuzetak. Kad je mog'o Zadar lani Acu otjerat i to nakon titule koju im je donio nakon "sto" godina, što ne bi i mi mogli ovog kad nam praktički ništa nije donio.