Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

_BooS_
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la _BooS_ » 12 maj 2010, 19:47

http://hr.wikipedia.org/wiki/Zvonar_crkve_Notre-Dame

Sam ovo legendo, ništa više.
Ma ovo se može pročitati za dan-dva, zanimljivo je. Igro je strašan pisac, da se čitati ;)
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 12 maj 2010, 22:14

_BooS_ je napisao/la:http://hr.wikipedia.org/wiki/Zvonar_crkve_Notre-Dame

Sam ovo legendo, ništa više.
Ma ovo se može pročitati za dan-dva, zanimljivo je. Igro je strašan pisac, da se čitati ;)
legendo pa ovo sam i ja nasao,ovo prvo izbaci kad kucas,ali u svakom slucaju hvala
jeli ko drugi sta nasao?
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 12 maj 2010, 22:30

imate li ideja kako da provjerim jel se neko lažno predstavlja, ili je stvarno ona "ona" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 12 maj 2010, 22:37

Hairlija je napisao/la:hej ljudi jeli ko moze da mi nadje kakav link za lektiru "zvonar crkve Notre Dame" ili ti pak " zvonar bogorodicne crkve" pisac Victor Hugo
trazio sam ali nemogu da nadjem pa ako je neko iskusniji da ima prepricano da znam o cemu se radi,hajde ljudi hica je
jako bi bio zahvalan
http://www.knjigice.com/skol_dok.php?dok=900
http://www.lektira.me/zvonar-bogorodicne-crkve/

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 12 maj 2010, 22:40

Hairlija je napisao/la:hej ljudi jeli ko moze da mi nadje kakav link za lektiru "zvonar crkve Notre Dame" ili ti pak " zvonar bogorodicne crkve" pisac Victor Hugo
trazio sam ali nemogu da nadjem pa ako je neko iskusniji da ima prepricano da znam o cemu se radi,hajde ljudi hica je
jako bi bio zahvalan
e lave evo nasao sam ti nesto
evo link
http://www.lektira.me/#Z
ta tvoja se nalazi na kraju reda
samo skini i ''uzivaj''
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 12 maj 2010, 22:52

Ko voli da cita.....OBAVEZNO

Stvarnost je jedan vid nauke...bar ja tako mislim.

Sve ono sto se oko mene desava nije slucajnost. To je neka povezanost sudbine i svega sto je stvoreno.

Da li je uopste bitno biti prisutan svijetu ovakvom kakav je ili treba postojati nesto drugo,nesto sto vodi na drugi put i samim ti pruza potpunost u tijelu i dusi.

Da li je moguce biti ravnodusan prema ovom svijetu i ne pokusavati se pribliziti losim okolnostima. Nije lahko dati svoj doprinos,a jos teze je dobiti zauzvrat ulozeni trud.

Danas je svijet postao jako tvrd,ljudi su isti takvi,nema vise one ljubavi i veze medju ljudima. Svi se brinu samo za sebe,ali ne,nije to zatvorenost ljudi u same sebe,to je nesto sasvim gore,ljudi ne zele kontakt,ne zele biti spremni pomoci.

Svaki covjek sam za sebe postao je svijet. I on zivi u tom pogresnom svijetu,punom materijalizma,egoizma,mrznje,sebicnosti,ne snalazi se,a ne zeli prihvatit pravi put,zeli samo doci do izrazaja svojim glupostima,neizvodivim idejama...

Sve ovo postaje svijet kojem ce brzo doci kraj. Ukoliko ljudi ne pocnu koristiti svoj razum,sve ovo,svijet,kosmos,sve ce otici do tacke i odredista koje niko od covjecanstva nece uspjeti spasiti.

Doci ce kraj nasim zivotima,slabosti koju je ogromni broj stanovnika planete morao pretrpjeti.

Zapocnimo sa nasom sredinom...kakva je ovo stvarnost u kojoj stalno mislis da je san,da je samo prolazna stanica. Da li je moguce da covjek misli da je poludio,a ustvari,razuman je i zna raspoznati oko sebe...

Da li smo mi poludjeli ili nam samo svijet i slavni to namecu.

Ako pogledamo u kakvoj se okolini nalazimo. I onda kazemo da je to samo ovdje,ne to je prostranstvo svijeta… I sta je danasnjem svijetu vazno???

Sve ono sto,ustvari,ne bi trebalo biti vazno ili bolje receno sve ono sto je grijeh ili navodi na grijeh… Ateizam! Blud! Moda!

Pitam se gdje ovo vodi,dokle cemo ici ovako nevjerni, zavidni,pohlepni…

Kako neko ko se izjasni da je Allahov rob moze da govori da nije bitno slusati i neke mozda danas „izbacene“ detalje...

Mladost je ludost…upravo tako.

Ali to treba sprijeciti,a ne lijeciti!

Izadjemo na ulicu,i sta vidimo??? Okrenemo se oko sebe,tipicni znakovi nevjerovanja.

Hodamo otkriveni,pokazujemo svaki lijepi detalj naseg tijela,kojeg smo dobili na dar na cuvanje. Znam da postoje i oni kojima je ovo zaista smijesno..ali ti su zalutali…

Zaboravili su pravila i rezime zivota,zaboravili su moralne principe,a sto je najgore, zaboravili su,vjerovatno,i Boga.

Nisu svijesni vatre i patnje koja ih ceka. Kako kazu: “Ovo je prolazan svijet!”

Ko imalo razmislja svojim umom,darom od Allaha dz.s.,znat ce da nema logike da ne postoji nista poslije ovog zivota...

Svi mi danas imamo mnogo znanja,da,naravno,teorijski o vjeri mnogo znamo,ali zasto bas ti sto znaju ne idu pravim putom. Oni su ti koji trebaju da predvode generacije,treba da za par godina odgajaju svoju djecu i uce ih islamom,ali kako?

Kako? Zasto ljudi ne mogu sebi pomoci,nisu svjesni da svim nevaljalim radnjama i pojavama samo sebi stete...

I onda panem u depresiju,emocije me vuku,tuku... cujem glasove koji me stalno proganjaju kao da mi zele nesto reci. Svaki put kada se probudim ne mogu da se sjetim sta govore… pitam se da li sve to nesto znaci…

I uvijek se ponavlja,stalno iznova…ta jedna te ista osoba.

Cini mi se junakom mojih snova. Strasna,a ipak,jako elegantna djevojka,upotpunjena pravim pogledima na zivot,osjecajna,humana,hrabra,a tako stidna... stidna toliko da svaki svoj pogled spusta ka svom osloncu,tlu… umiljata i kao da je cista od svega… nijedan grijeh nije primjetan,kao da sve sto radi nije slucajnost,vec posebnost,spretnost.

Ne znam objasniti njenu jakocu,a ipak samocu,tugu i srecu istovremeno. Sretna jer je pronasla svoje principe i standarde zivota, tuzna jer ne moze da mi dokuci rijecima zadatke koje treba da prenese...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 13 maj 2010, 10:39

Željoman je napisao/la:imate li ideja kako da provjerim jel se neko lažno predstavlja, ili je stvarno ona "ona" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Postavi joj neko pitanje na koje znas da musko nebi znalo odgovor ;) :D

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 13 maj 2010, 12:04

Ko ima Youtube convector,da mi jednu pjesmu prebaci u mpr format pa da mi je onda posalje preko msn???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 13 maj 2010, 12:08

Bilal je napisao/la:
jako bi bio zahvalan
http://www.knjigice.com/skol_dok.php?dok=900
http://www.lektira.me/zvonar-bogorodicne-crkve/
bilal hvala ti tvoj sam duznik odlicno je prepricano kralju,spasio si me citanja 500 str
jos jednom hvala
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 13 maj 2010, 12:49

Evo za korisnike Opere Widget za sportsport.ba:
slika

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 13 maj 2010, 19:37

imali ko kakav widger za vremensku prognozu napolju za xp

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 13 maj 2010, 19:40

e raja uzeo sam sebi mis za laptop ali ne mogu da ga aktiviram
kad ga prikljucim pise mi da taj USB windows nije prepoznao
pa ako moze neko da mi malo ovo pojasni pa da rjesim ovaj problem
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 13 maj 2010, 19:46

topeks je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:e raja uzeo sam sebi mis za laptop ali ne mogu da ga aktiviram
Jel ti dosao ikakav cd s misem!?
kakvi
samo mis

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 13 maj 2010, 20:09

T-MAC je napisao/la: e raja uzeo sam sebi mis za laptop ali ne mogu da ga aktiviram
pokusaj ukljuciti na drugi usb izlaz,ako nisi vec :roll:
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 13 maj 2010, 20:20

jel zna ko sta se desava sa ovim programima na digitalnoj : Sport 1, 2 i jos 2 sportska ceska programa..samo pise kodiran kanal, jel se moze naci negdje kod il nam polako zakljucavaju programe koje najvise gledamo??? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 13 maj 2010, 20:24

Majku mu,stari uzeo paketu hs-u 44 km

Dodje ti +25 kanalaa

Oni erotski zasticeni,sad cu ih zvati hebat cu ih :P
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 13 maj 2010, 20:27

Nadji kodove na netu
stranica na kojoj ja sve nadjem
click

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 13 maj 2010, 20:28

T-MAC je napisao/la:e raja uzeo sam sebi mis za laptop ali ne mogu da ga aktiviram
Trebas skinuti driver za misa. Vidi koje je marke mis i nadji na netu driver za njega

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 maj 2010, 21:03

Sustiže me danas neki stariji čiča, nije vidio kolonu nikako i u punoj brzini se zabio u mene:

slika

E da više niko nije ništa pisnuo protiv domaće proizvodnje, pogledajte šta je TAS:

slika

Na golfu nigdje packe :mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 13 maj 2010, 21:28

Bilal je napisao/la:
Trebas skinuti driver za misa. Vidi koje je marke mis i nadji na netu driver za njega
marka je acme
ja evo trazim drajvere ali svaki sajt koji sam nasao trazi lovu

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 10 gostiju.