Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Armageddon2012
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Armageddon2012 » 04 jun 2013, 12:15

ennis je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:
Odlične usporedbe vršiš, nema šta.
Kakve usporedbe?

Ako misliš na tu braću,i na Amara,meni su oni potpuno isti...Nečasni ljudi,mešetari..
Ja sam tebe smatrao ozbiljnim i konstruktivnim forumasem,do danas :D

jedina je razlika što je ovaj sad veći lopov,jer hadziabdić je obezbijeđivao opstanak kolo prije kraja,a ovaj osvaja titule,iako je igrački željezničar tad bio duplo bolji nego sad :lol:
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 04 jun 2013, 12:16

stvarno smo bezobrazni, isto kao man utd, nikad slabiji a opet titule uzimamo, nema smisla, nisu to čista posla :!:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 04 jun 2013, 12:19

Treba ovo sve raščivijat, al prvo treba ukinut ovu genocidnu avet to je fakat bilo milom ili silom kako god pa tek onda praviti državu i ligu, pa nek materi svira sa nekim zastavama na dresovima, i kokardama, te ucjenjivanjem svega što je bosansko i hercegovačko.
Zadnja izmjena: zeljooooo, dana/u 04 jun 2013, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 04 jun 2013, 12:21

:D
nemate vi damu za to ;)
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 04 jun 2013, 12:26

Jel se to ponovo javlja Šlager :lol: Nije ga bilo od momenta kad je poručio da je sasvim normalno da se troboja krpa nalazi na stadionima, a da mu smetaju ljiljani, pravi borac za pravdu i poštenje :lol:

Šlager, koji piskara po onom anam forumu sve najgore i o Amaru i o Želji, ovdje je doš'o s polupričom kako je Željo super, a Amar nevalja. Čovjek koji sa svojom bandom na tom otpadu od foruma navijače i igrače Želje naziva zeleni kadar, džihatlije, teheranlije i slično je u svakom slučaju mnogo relevantan da da svoj sud i ovdje. Njegov modus operandi na tom forumu je da banuje svakog onog ko se usudi da o bilo čemu prozbori realno i bez vrijeđanja. Za Željezničar se mora isključivo koristiti naziv jalija i to obavezno malim slovom inače se dobiva opomena pred ban.

Eto kakvom vi liku pokušavate da objasnite nešto.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 04 jun 2013, 12:33

Bravo, sve je tako kako si rekao, i ja sam par puta pokusao normalno sasvim diskutovati, ali sumari su to...
Pojede frajer sebi muda od muke... Pomalo mi ga je i zao (salim se, nije)... Ne treba sa njim uopste pokusavati nesto diskutovati, odmah krece neka deseta prica i teorije zavjere...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 04 jun 2013, 12:37

Najjaca mi je kad rece da Amar gospodari,vedri i oblaci ovom ligom :lol:
I jos kako smo u talu sa grupom klubova i da bez toga nista od nasih titula.
zeljooooo je napisao/la:Treba ovo sve raščivijat, al prvo treba ukinut ovu genocidnu avet to je fakat bilo milom ili silom kako god pa tek onda praviti državu i ligu, pa nek materi svira sa nekim zastavama na dresovima, i kokardama, te ucjenjivanjem svega što je bosansko i hercegovačko.
Ti stvarno svugdje haos napravis,sad ces ih dovest masu ovdje i "otvorit staru pricu",mada se slazem s tobom da ovo treba "raščiviljat" ;)
SLOBODA NAVIJAČIMA

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 04 jun 2013, 12:40

Jok,eto nije tako :cry:

AO je veliki fudbalski mag,svi uspjesi su plod njegove stručnosti i imaginacije,što potvrđuju i poznati klubovi iz evrope i regiona, koji stoje u redu nagovarajući ga da ih preuzme jedan takav stručnjak.

A ova dvojica iznad tebe bi mogla otići malo da se prekontrolišu,dok još nije kasno...

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 04 jun 2013, 12:47

AO je veliki fudbalski mag,svi uspjesi su plod njegove stručnosti i imaginacije,što potvrđuju i poznati klubovi iz evrope i regiona, koji stoje u redu nagovarajući ga da ih preuzme jedan takav stručnjak.

A ova dvojica iznad tebe bi mogla otići malo da se prekontrolišu,dok još nije kasno...
TITULE SE GOMILAJU :D
SLOBODA NAVIJAČIMA

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 04 jun 2013, 12:47

Razumijemo te, i treci trofej, za koji kazete da vam je i najbitniji, otisao je u ruke Radnika... Ali ipak moras malo kontrolisati emocije pa ne dolaziti i naprdjivati ovdje, imas forum tamo gdje si moderator pa laprdaj o ugrozenosti i dominaciji Osima...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 jun 2013, 12:48

Pa dijelom si u pravu vidis Amar ima samo jedak kup osvojen u Japanu a kako je on relativno mlad trener mi ocekujemu da jednog dana podigne pehar ako nista ono bar Bundeslige!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

majstorija10
Kontakt:

Post Postao/la majstorija10 » 04 jun 2013, 12:50

reci te mi za koga da navijam tek sam poceo da pratim nasu ligu

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 jun 2013, 12:50

Ma onaj kup u Japanu što je osvojio je kupljen ! To je Ivica preko nekih svojih veza, a možda je i to plod džihadsko - teheransko - muslimanskog lobija koji ima svoj ogranak i u Japanu.
DRUG NEBI TI PUNCA

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 04 jun 2013, 12:50

@baja,ti si mene zamjenio sa nekim,ja nisam moderator nigdje...

a ovako kao ja misli i 90% navijača drugih klubova,osim vaših guznih havera iz širokog brijega,samo nemaju ljudi živaca da vam objašnjavaju,a meni nije teško odvojiti malo vremena da vam pojasnim situaciju ;)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 jun 2013, 12:53

Armageddon2012 je napisao/la:@baja,ti si mene zamjenio sa nekim,ja nisam moderator nigdje...

a ovako kao ja misli i 90% navijača drugih klubova,osim vaših guznih havera iz širokog brijega,samo nemaju ljudi živaca da vam objašnjavaju,a meni nije teško odvojiti malo vremena da vam pojasnim situaciju ;)
Ljudi osvajaju trofeje, igraju evropu, stvaraju igrače, tako da nemaju vremena za teorije zavjera koje smišljaju navijači i ljudi iz uprava :shock: posrnulih divova :lol: A vama su u krvi teorije zavjera, svi protiv vas, a ustvari...

izgubljeni u vremenu i prostoru 1987
http://www.lesinari1987.net/galerija/al ... uprs_1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 04 jun 2013, 12:58

majstorija10 je napisao/la:reci te mi za koga da navijam tek sam poceo da pratim nasu ligu
slika

Samo ti se reklo.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 04 jun 2013, 13:00

bagrcavi je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:@baja,ti si mene zamjenio sa nekim,ja nisam moderator nigdje...

Ljudi osvajaju trofeje, igraju evropu, stvaraju igrače, tako da nemaju vremena za teorije zavjera koje smišljaju navijači i ljudi iz uprava :shock: posrnulih divova :lol: A vama su u krvi teorije zavjera, svi protiv vas, a ustvari...

izgubljeni u vremenu i prostoru 1987
http://www.lesinari1987.net/galerija/al ... uprs_1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Lakse je oplesti po drugima,lijeciti frustracije na taj nacin.Nego zasukati rukave i raditi..
Al im je ova parola vrhunac primitivizma i neznanja
SLOBODA NAVIJAČIMA

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 jun 2013, 13:00

Reci ti ljudima sta misle ne znaju oni :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 04 jun 2013, 13:01

To je vrhunac seljakluka koji je tamo norma ponašanja. Teško je zamislit veći otpad od njih.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 04 jun 2013, 13:05

Eto super, sada kad ste se popljuvali, hajde na kafu. :lol: :lol:
Sport je lijek za tijelo i duh.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.