jasminka je napisao/la:e moji drugovi da je bogdom ovo smijesno....
Pa najsmijesniji si ti care... places i kumis, na koljena padas zato sto si nekad yebavo mamu Dasi i sad kad ti je prijetio dijetetu, dosao si cak i na forum da se ispravljas? Cemu to? Koga se bojis? Njega? Zbog cega bolan ? Zbog cega? Sta ti moze? Moze da ga duva i nista vise.... i nek si mu yebavo mamu i treba mu mamu yebavat na svakom koraku.
Ovih 5 ljudi ovdje na ovoj temi (uzmi pa prebroj koliko ih pise, al' izuzmi nas par koji dodjemo da im pijemo krv jer se prime ko mladi majmuni) misle da je taj lik neko i nesto u nas u gradu, pa se tako i ponasaju. Stipu bolan to, ima zivota i van nase carsije. Ima, samo ti smijesni forumasi misle da ga nema jer nisu iz carsije nigdje mrdnuli a i to kad odu, odu do Zenice maximum ili do Neuma (ih da je njima i do Neuma doci).
Smijesno je to sto ti tog lika shvatas ozbiljno i sto ne vidis da ti dijete igra u boljem klubu od Bratstva, gdje je apsolutno sve uredjenije.
Smijesno je i to sto si se izgleda prepao covjeka koji bi u normalnoj drzavi bio u zatvoru vec godinama, a ako bude pravde i zavrsit ce tamo.
Smijesno je to sto si ti sa svojim zeljama najveci neprijatelj svom dijetetu. Umjesto da ti zelja bude da dijete napreduje, tebi je zelja da ti dijete igra za yebeno usrano Bratstvo. Jesi li normalan? Onako, bez ljutnje te ovo pitam!
Znas li da ne treba svom dijetetu da budes tezina na ledjima? Ovako to jesi! Yebote Bratstvo. Ko da je Barcelona ili ne znam koji klub. Bolje da si ovu energiju koju trosis ovdje na forumu pisuci i ispravljajuci se jednom klosaru, iskoristio da nadjes kako treba menadzera pa da ti dijete vodi iz BiH i da potpise za klub kako treba a ne za klub u kojem su okupljeni vecinom klosar do klosara. Al' ne, hoces ti da ti je dijete na ocima.
Zapamti, u takvim okolnostima ti si mu najveci neprijatelj care moj. I nista vise.
Daj vise popusti malo sa tim postovima obavijenim aurom izvinjenja i kajanja.