Good times

AVDIC!!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
nikad se to nece desiti zbog ogromne doze srece koju ovaj nicim izazvani glupi holivudski tim imaL-Train je napisao/la:ovako u finalu protiv Lakersa i bice sve za 5
to cemo jos da vidimoAdmir_Sa je napisao/la:nikad se to nece desiti zbog ogromne doze srece koju ovaj nicim izazvani glupi holivudski tim imaL-Train je napisao/la:ovako u finalu protiv Lakersa i bice sve za 5
sta fali ,ja mu velike greske uvrijedio nekoga da voli muskarce,ja mi ljudskih prava,nije mi nesta drag ali sad ima plus kod mene,inace ove sudije su lose ,samo ono glupo pravilo s tehnickim a sudjenje ,a sudjenje u zadnjim minutama utakmica je cesto cudnoL-Train je napisao/la:Bryant pod istragom NBA lige i na udaru homoseksualaca
NBA liga otvorila je istragu protiv najboljeg košarkaša LA Lakersa Kobea Bryanta zbog vrijeđanja sudije dvoboja protiv San Antonija igranoga u utorak navečer.
Da stvar po Bryanta bude gora, na račun sudije Bennieja Adamsa je izrekao uvredljiv izraz za homoseksualce, pa se našao i na udaru niza udruženja koje se bore za ljudska prava.
Najveća zvijezda aktuelnog prvaka i ponajbolji košarkaš današnjice izgubio je živce nakon što je dobio tehničku grešku u pobjedi protiv Spursa (102-93). Nakon vrijeđanja sudije, Bryant je napucao i stolicu, a potom i bijesno bacio peškir na parket.
Glasnogovornik NBA lige potvrdio je u srijedu da se Bryant nalazi pod istragom, a sljedećih će dana biti poznato i hoće li biti kažnjen.
Sam 32-godišnji košarkaš je shvatio što je napravio, pa se obratio javnosti saopćenjem.
''Ono što sam izrekao u utorak navečer ne treba shvatiti doslovno. Moj je postupak bio posljedica frustracije tokom vruće utakmice. Izgovorene riječi ne reflektiraju moje osjećaje prema homoseksualnoj zajednici i nisu izrečene kako bi ikoga uvrijedile'', poručio je Bryant.
Kobe mi postaje sve dražiL-Train je napisao/la:Bryant pod istragom NBA lige i na udaru homoseksualaca
NBA liga otvorila je istragu protiv najboljeg košarkaša LA Lakersa Kobea Bryanta zbog vrijeđanja sudije dvoboja protiv San Antonija igranoga u utorak navečer.
Da stvar po Bryanta bude gora, na račun sudije Bennieja Adamsa je izrekao uvredljiv izraz za homoseksualce, pa se našao i na udaru niza udruženja koje se bore za ljudska prava.
Najveća zvijezda aktuelnog prvaka i ponajbolji košarkaš današnjice izgubio je živce nakon što je dobio tehničku grešku u pobjedi protiv Spursa (102-93). Nakon vrijeđanja sudije, Bryant je napucao i stolicu, a potom i bijesno bacio peškir na parket.
Glasnogovornik NBA lige potvrdio je u srijedu da se Bryant nalazi pod istragom, a sljedećih će dana biti poznato i hoće li biti kažnjen.
Sam 32-godišnji košarkaš je shvatio što je napravio, pa se obratio javnosti saopćenjem.
''Ono što sam izrekao u utorak navečer ne treba shvatiti doslovno. Moj je postupak bio posljedica frustracije tokom vruće utakmice. Izgovorene riječi ne reflektiraju moje osjećaje prema homoseksualnoj zajednici i nisu izrečene kako bi ikoga uvrijedile'', poručio je Bryant.
L-Train je napisao/la:homosi se pozivaju na ljudska prava vise nego i jedna nevladina organizcija
@LBJ MVP
+ i od mene i to veeeeeeeliki. Nakon ovoga vise mi nije mrzak!dema je napisao/la:sta fali ,ja mu velike greske uvrijedio nekoga da voli muskarce,ja mi ljudskih prava,nije mi nesta drag ali sad ima plus kod mene,inace ove sudije su lose ,samo ono glupo pravilo s tehnickim a sudjenje ,a sudjenje u zadnjim minutama utakmica je cesto cudnoL-Train je napisao/la:Bryant pod istragom NBA lige i na udaru homoseksualaca
Slabo pravoSaltCityAttack je napisao/la:Rose, of course, had the most to do with this season's story.
He became the seventh player in NBA history to post averages of at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a single season, joining heavyweights Oscar Robertson, Jerry West, Larry Bird, Michael Jordan, Dwyane Wade and LeBron James. He also became the fifth player — and first point guard — to post 2,000 points, 600 assists and 300 rebounds in the same season.
ebote pa gledajte ove sve ovo i mi smo jos otvarali temu da se raspravljamo ko je bolji....ovdje jos nisu naveli da je Rose kao PG imao cak 51 ili 61 blokadu za sezonu sto je najvise ikada koji je imao jedan PG(ovo su juce na comcastu popodne spominjali, ali nisam cuo jeli se radi o 51 ili 61 blokadi)...svaka cast majstore tebi se statua sprema ispred United Centra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.