Chicago Bulls
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
Evo hokeasi ti pobjedise najveceg favorita sad je 3-3 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Kobe Bryant je napisao/la:Evo hokeasi ti pobjedise najveceg favorita sad je 3-3
ma brate mi smo najveci favoriti, samo su bili desetkovani sa povredama ove sezone...ebiga svaki super star iz ekipe je propustio barem mjesec igranja Hossa,Kane,Toews,Sharp, a i ostali bitni igraci su bili van stroja...kako se Boland vratio nama je krenulo nabolje u seriji...mi ako prodjemo Vancouvera i osvojit cemo ovo ponovo ebiga

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Atlanta je pred prolazom u polufinale konferencije, sto znaci da su nam oni sledeci protivnik. Mnogi vec pocinju pricat lose o Bullsima i da necemo u finale konferencije. Nadam se da to Rose i kompanija slusa i da ce zacepit usta kriticarima, a Derrick po ko zna koji put pokazat ko je i sta je. Nek pokaze Paulu da je bolji od njeg, nek mu uzvrati sa odlicnom partijom.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
dobar video 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
DR1 ce igrat povredjen sutra,primit ce inekcije da moze podnijet bol,steta sto ne zavrsise ovo u 4 da on moze odmorit.Noah nam se vratio i napokon odigrao 1 utakmicu kao prije povrede.Sutra ovo zavrsit i onda s Atlantom za finale.Njih su 2 puta razbili i 1 izgubili 3 razlike.Dobro je za Bullse sto ce Heat-Celtics jedni druge dosta potrosit,a ako Bullsi prodju brzo Atlantu mogli bi Rose,Deng i ovo koji igraju oko 40 minuta malo i odmorit,te bit svjezi za finale istoka.
Sad sam pogledao programsku semu Sport kluba,nigde nijednog NBA prenosa ni u najavi
Ne mogu da verujem da nijedna TV stanica u Srbiji(mislim na ovih 5 sa nacionalnom frekvencijom) nije otkupila prava za NBA prenose
. Kad se setim pre par godina ako mi se ne svidjaju komentari onog na B92,ja lepo prebacim na OBN(kablovska) i uzivam u urlanju onog legendranog komentatora
Covek je znao i kako se zove pra baba bilo kog NBA igraca
Nazalost sad Cikago moram da jurim po nekim linkovima kojekakvim 

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ne svidja mi se ovo sto ce Rose igrat sa inekcijama. Sad treba da ocekujem Boozera i Denga da zavrse seriju.
Ako se sutra ne probude njih dvojica nece nikad!

Ako se sutra ne probude njih dvojica nece nikad!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Titova-Juga
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:Sad sam pogledao programsku semu Sport kluba,nigde nijednog NBA prenosa ni u najavi![]()
![]()
Ne mogu da verujem da nijedna TV stanica u Srbiji(mislim na ovih 5 sa nacionalnom frekvencijom) nije otkupila prava za NBA prenose
. Kad se setim pre par godina ako mi se ne svidjaju komentari onog na B92,ja lepo prebacim na OBN(kablovska) i uzivam u urlanju onog legendranog komentatora
![]()
![]()
Sport Klub se drzi svojih pravila i samo vikendom prenosi nba.
Totalno ocajno da niko od ostalih nije otkupio prava.
Ne mogu da vjerujem, a jedna od nazanimljivijih sezona u NBA jos od ere velikog Michaela.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Brate totalna katastrofa,vidim da si iz stare garde i to,ti se verovatno secas i casopisa "Kos"Titova-Juga je napisao/la:Tribalian je napisao/la:Sad sam pogledao programsku semu Sport kluba,nigde nijednog NBA prenosa ni u najavi![]()
![]()
![]()
![]()
Sport Klub se drzi svojih pravila i samo vikendom prenosi nba.
Totalno ocajno da niko od ostalih nije otkupio prava.
Ne mogu da vjerujem, a jedna od nazanimljivijih sezona u NBA jos od ere velikog Michaela.

- Titova-Juga
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:
Brate totalna katastrofa,vidim da si iz stare garde i to,ti se verovatno secas i casopisa "Kos",stvarno je skandalozno ovo za NBA prenose,ne znam dal ona Arena mozda prenosi???? Znam da je onaj bosanski komentator sad kod njih tamo,al brate ja i ovako placam kablovsku svaki mesec ,a Arena se dodatno placa
Onaj ESPN samo po neki hokej ako ide direktno(mislim na ovo sto se emituje kod nas),od basketa samo snimci
Eeee, "Kos", to su bila vremena. Uvijek se najezim kad se sjetim pocetka devedesetih.
Ja ozbiljno racunam za sljedecu sezonu da se pretplatim na onaj nba league pass, jes da je malo poskupo,
ali na ovoj kablovskoj ionako nikada nista zanimljivo.
Premier liga i ovaj sport klub su mi totalno dopizdili pogotovo sa svojim kretenskim komentatorima.
Sinoc sam nasao neki stream, "veetle" koji je inace poznat po tome da ima kvalitetnu sliku, ali vecinom prekida.
Ovaj sto sam nasao i gledao Hawkse i Orlando uopce nije prekidao.
Nadam se da ce preko njega biti i Bullsi sutra!
Evo o kojem se radi:
http://veetlesportsnba.****/201 ... nel-2.html
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Scottie Pippen, who actually works for the Chicago Bulls these days, has taken to criticizing oft-maligned Bulls forward Carlos Boozer(notes) for his play during Chicago's opening-round series against Indiana. And that's the proper thing to do, right?
If Chicago Bulls fans were leery about the signing of scoring forward Carlos Boozer heading into the playoffs, his four-game turn in the 2011 postseason has likely sent those dubious fans over the edge. Not only is the team's highest-paid player shooting just 37.5 percent against the Pacers thus far, but he's turning the ball over 3.5 times per game. These offensive marks go hand-in-hand with his typically terrible defense, which was at least then passable enough during the regular season as Boozer chalked up 17.5-point and 9.6-rebound averages in just 32 minutes of play.
Worse? Boozer was signed to be the type of scorer that finishes plays that weren't drawn up for him in the paint with little muss and/or fuss, and yet Boozer has been terrible finishing around the rim. In short, the guy has been awful, on both ends. And what does Scottie Pippen decide to criticize him on?
Hard, unnecessary, fouls.
Come on, Pip.
''They've all got two legs and two arms,'' the six-time NBA champion said. ''You've got Carlos Boozer out there who's spending fouls and a lot of his fouls are not needed at the time that he's giving them. Those could be hard fouls. Those could be fouls that you knock a [Darren] Collison to the floor, you knock a [Jeff] Foster to the floor.
''Utilize your fouls and make them more valuable for you and your team.''
I … guess?
Listen, for every foul that Boozer racks up, Bulls coach Tom Thibodeau's Grinch-y smile grows a little larger. He's just dying to put in the defensive-minded Taj Gibson(notes) in Boozer's stead (though it should be noted that I appreciated the way that Thibs hung with Boozer in the second half during Game 4, with the Bulls needing offense badly, when he could have been the tough guy and sat him), and Boozer piling up the tough fouls helps him in that regard.
But the real issue with Boozer lies in his offensive play. Everyone has given up on his defense, and rightfully so, because it's not coming around. But for him to miss jump hook after lay-up after runner after jumper? There's your issue. Not needless and un-taken fouls on Jeff freakin' Foster.
That said, Scottie Pippen played through back spasms in a finals-deciding game back in 1998 that saw a team trainer literally punching his lower back to drive the discs and muscles and sinew back where it was nearly supposed to go, so I won't completely dismiss the thoughts of a man who absolutely gave it his all.
Bravo Scottie !
If Chicago Bulls fans were leery about the signing of scoring forward Carlos Boozer heading into the playoffs, his four-game turn in the 2011 postseason has likely sent those dubious fans over the edge. Not only is the team's highest-paid player shooting just 37.5 percent against the Pacers thus far, but he's turning the ball over 3.5 times per game. These offensive marks go hand-in-hand with his typically terrible defense, which was at least then passable enough during the regular season as Boozer chalked up 17.5-point and 9.6-rebound averages in just 32 minutes of play.
Worse? Boozer was signed to be the type of scorer that finishes plays that weren't drawn up for him in the paint with little muss and/or fuss, and yet Boozer has been terrible finishing around the rim. In short, the guy has been awful, on both ends. And what does Scottie Pippen decide to criticize him on?
Hard, unnecessary, fouls.
Come on, Pip.
''They've all got two legs and two arms,'' the six-time NBA champion said. ''You've got Carlos Boozer out there who's spending fouls and a lot of his fouls are not needed at the time that he's giving them. Those could be hard fouls. Those could be fouls that you knock a [Darren] Collison to the floor, you knock a [Jeff] Foster to the floor.
''Utilize your fouls and make them more valuable for you and your team.''
I … guess?
Listen, for every foul that Boozer racks up, Bulls coach Tom Thibodeau's Grinch-y smile grows a little larger. He's just dying to put in the defensive-minded Taj Gibson(notes) in Boozer's stead (though it should be noted that I appreciated the way that Thibs hung with Boozer in the second half during Game 4, with the Bulls needing offense badly, when he could have been the tough guy and sat him), and Boozer piling up the tough fouls helps him in that regard.
But the real issue with Boozer lies in his offensive play. Everyone has given up on his defense, and rightfully so, because it's not coming around. But for him to miss jump hook after lay-up after runner after jumper? There's your issue. Not needless and un-taken fouls on Jeff freakin' Foster.
That said, Scottie Pippen played through back spasms in a finals-deciding game back in 1998 that saw a team trainer literally punching his lower back to drive the discs and muscles and sinew back where it was nearly supposed to go, so I won't completely dismiss the thoughts of a man who absolutely gave it his all.
Bravo Scottie !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Hvala ,pokusacu tu da gledam.al opet kao sto znas i sam nista bez TV ekrana za tekmu.Sto ti rece malopre,najinteresantnija sezona posle one 1997-1998 .Konacno da neko stane na put Bostonu i Lejkersima.
San Antonio vise i ne smatram toliko ozbiljnom ekipom .

- Titova-Juga
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:Hvala ,pokusacu tu da gledam.al opet kao sto znas i sam nista bez TV ekrana za tekmu.Sto ti rece malopre,najinteresantnija sezona posle one 1997-1998 .Konacno da neko stane na put Bostonu i Lejkersima.San Antonio vise i ne smatram toliko ozbiljnom ekipom .
Ako ne bude na ovoj, postavit cu ja definitivno jos par linkova koji budu solidni, naravno i ostali ce uciniti isto kao i svaku Chicagovu utakmicu pa cemo valjda moci barem djelimicno uzivati.
Nema nista gore nego kad prekida taman kada se neka akcija treba zavrsiti kosem, ne vidis uopste sta je bilo.
Jes vala, slazem se.
Pogotovo ovo za Spurse, pomalo vec stare a i Pop je izabrao po meni jako pogresnu filozofiju za igrace kakve ima na raspolaganju. Neka vrsta skoro pa Phoenix Suns kosarke

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Pomenuh ti neko vece BarklijaTitova-Juga je napisao/la:Tribalian je napisao/la:Hvala ,pokusacu tu da gledam.al opet kao sto znas i sam nista bez TV ekrana za tekmu.Sto ti rece malopre,najinteresantnija sezona posle one 1997-1998 .Konacno da neko stane na put Bostonu i Lejkersima.San Antonio vise i ne smatram toliko ozbiljnom ekipom .
Ako ne bude na ovoj, postavit cu ja definitivno jos par linkova koji budu solidni, naravno i ostali ce uciniti isto kao i svaku Chicagovu utakmicu pa cemo valjda moci barem djelimicno uzivati.
Nema nista gore nego kad prekida taman kada se neka akcija treba zavrsiti kosem, ne vidis uopste sta je bilo.
Jes vala, slazem se.
Pogotovo ovo za Spurse, pomalo vec stare a i Pop je izabrao po meni jako pogresnu filozofiju za igrace kakve ima na raspolaganju. Neka vrsta skoro pa Phoenix Suns kosarke

- Titova-Juga
- Kontakt:
Eeee, sta ti glupi Ameri rade sa tim premjestanjima iz grada u grad i mijenjanjem imena klubova,Tribalian je napisao/la:
Pomenuh ti neko vece Barklijamaler kad sam rekao
, e to su i Phoenix maleri jedni nista drugo
![]()
![]()
Inace ovi mladji verovatno ne znaju,naravni ja navijam za Cikago,ali uzivao sam godinama dok sam gledao ekipu Seattle koja vise ne postoji,tj. preseljena u Oklahomu ,a to ti je otprilike kao kad bi ne znam Cibonu ili Zvezdu premestio u neki gradic na makedonsko-grckoj granici
k'o'da je rijec o igrackama a ne jednoj tradiciji koja treba da se postuje. Ma sramota !
Uh SuperSonicsi sa Paytonom i mrcinom Shawn Kempom.
Vazda me bilo strah da mu se i obruc i tabla ne sruse po glavi kako je snazno kucao loptu

A Payton onaj pravi provokator bio, nije se gasio tokom cijele utakmice

Da nije bilo M.J-a, ona bi ekipa sigurno uzela naslov bas kao i Jazzeri sa poznatom kombinacijom Stockton - Postar

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Titova-Juga je napisao/la:
Eeee, sta ti glupi Ameri rade sa tim premjestanjima iz grada u grad i mijenjanjem imena klubova,
k'o'da je rijec o igrackama a ne jednoj tradiciji koja treba da se postuje. Ma sramota !
Uh SuperSonicsi sa Paytonom i mrcinom Shawn Kempom.
Vazda me bilo strah da mu se i obruc i tabla ne sruse po glavi kako je snazno kucao loptu![]()
A Payton onaj pravi provokator bio, nije se gasio tokom cijele utakmice.
Da nije bilo M.J-a, ona bi ekipa sigurno uzela naslov bas kao i Jazzeri sa poznatom kombinacijom Stockton - Postar

Cikago je mnogo nade pogasio,ipak je jedan jedini MJ 23

- Titova-Juga
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Cikago je mnogo nade pogasio,ipak je jedan jedini MJ 23.Uz ove sto si nabrojao iz Seattle ja bih dodao i onog svabu Srempfa (nisam omasio prezime mnogo),znam da sam imao njegov poster iz casopisa "Kos"
,bili su tu i Nate McMilann,Sem Parkins
a sad Oklahoma
,mogu da zamislim kako kauboji uzivaju u kosarci
![]()
![]()
potrpamo krave u stalu pa na basket
HAHAHA, u stalu jasta

Eh taj Nijemac, sto je on znao pogodit sa poludistance, imao je bas zanimljiv izbacaj, dosta visok, mogo je komotno da igra tri pozicije.
Evo, sada ce uskoro Spursi poceti, bas me interesuje hoce li uspjet izjednaciti seriju.
Probat cu ovaj link sto sam ti postavio, mozda ce bas s njega prenositi.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Mislim da mogu da dobiju,sad cu i ja da trazim da ih gledam negde ,probacu i ovaj tvoj link .
ima prenos na nba.de netrebas nista placat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.