Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Kud imam ispit u ponedjeljak citav vikend ce mi proc u nekim prejakim emocijama
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ja danas skinuo jedan јeben, idealno reklo bi se
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Bujrum prat supke i ne sikirat se oko ispita. 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Tebe uvijek krene kad je neki nevakat
Najbolje realno
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Klopp vrlo tajanstven oko Manea, Fabinho i Thiago spremni.
Mane je već mislima u Minhenu neće biti problem dogovor između klubova.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Evo i ja bas kontam kako ga ne zanima finale LP, jedva ceka da podere currywurst.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Mirno spavajte redsi 
I'm back
Najbolji igrač Liverpoola u ligi je Mo Salah.
Forumaši su fantastičnog Egipčanina nagradili sa 289 bodova. Na drugom mjestu je najbolji bek lige i svijeta TAA sa 149 bodova, dok je na trećem mjestu iznenađenje sezone.
On je pola čovjek, pola žirafa. Joel Matip!
Jurgen Klopp je skupio 778 bodova, te ligaški dio sezone završio sa prosječnom ocjenom od 4.03.
Najbolji igrač Liverpoola u ligi je Mo Salah.
Forumaši su fantastičnog Egipčanina nagradili sa 289 bodova. Na drugom mjestu je najbolji bek lige i svijeta TAA sa 149 bodova, dok je na trećem mjestu iznenađenje sezone.
On je pola čovjek, pola žirafa. Joel Matip!
Jurgen Klopp je skupio 778 bodova, te ligaški dio sezone završio sa prosječnom ocjenom od 4.03.
- Premier liga:
Salah - 289
TAA - 149
Matip - 129
Alisson - 97
VVD - 88
Thiago - 84
Firmino - 77
Tsimikas - 76
Mane - 76
Robertson - 75
Jota - 74
Fabinho - 58
Diaz - 54
Origi - 41
Keita -39
Henderson - 37
Konate - 37
Milner - 33
Elliott - 5
Ox - 3
Gomez - 3
Minamino - 1
Klopp - 778 bodova - prosječna ocjena: 4.03
Pep - 9 (Chelsea)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kako Mane ima tako malo 
Lako, nekad malo forumaša da ocjene i to se odrazi. Zbog toga mi se ne sviđa sistem. Morat ću smisliti neki sistem gdje broj forumaša neće biti toliko presudan. No, o tome nekad u sedmom mjesecu.
Za danas mi je jedina dilema Konate ili Matip. Mislim da će Klopp dati prednost Konateu zbog brzine, no brzina me ujedno i brine. Zaspat će na sekund i ostavit će ga Vinicius dva metra iza, a neće biti ofsajd. Matip mi je sigurniji sa te perspektive.
Ako su Fabinho i Thiago spremni moraju startati. Henderson, Thiago, Fabinho. Gore se nema šta pričati. Salah, Mane i Diaz.
Glavni cilj je kontrola veze, ne dopustiti da se skrati teren za igru. Ne smijemo dopustiti da igramo na 15 metera naše polovine i 15 metara njihove. Tu će nas ubiti. Thiago mora unijeti kontrolu, mora raširiti vezni red da lopta slobodno može ići. Ne dopustiti Villarreal i City na Etihadu. Diaz nam je prednost i morati će lomiti njihovu lijevu stranu, odnosno desnu.
Salah će valjda odigrati meč kao iz prvog dijela sezone i neće valjati baš svaku loptu.
Mane, e ****, on je vjerovatno u mislim u Minhenu i ovaj meč mu je nebitan.
Kontrola i smirenost od prve minute, zabiti više (regularnih) golova od protivnika i trebali bi onda podići trofej
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Za sistem mozda ankete za igraca utakmice, prva 3 dobiju 5-3-1, a za Kloppa ne znam 
Najpostenije da se ocijeni svaki igrac koji je igrao od 1-5 ili 1-10 ocjenama.
Nekad imas vise odlicnih igraca koji su odigrali za 5 ili 10, a ne mogu dobiti ni bod
Nekad imas vise odlicnih igraca koji su odigrali za 5 ili 10, a ne mogu dobiti ni bod
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Braćo redsi idemo po trofej večeras bez grča na licu.
Luiz Diaz po 3 lagana gola.
Luiz Diaz po 3 lagana gola.
-
FernandoGago
- Kontakt:
Po meni u kijevskom finalu Liverpool i bez obzira na Salahovu povredu nije uopće imao velike izglede protiv Reala. Ove sezone je priča drukčija. Imate bolji igrački kadar od Reala, igrate bolji nogomet, konzistentniji, sama ekipa je već sazrila za velike utakmice i velika finala tako da po meni Liverpool je puno veći favorit za osvajanje i vrlo vjerovatno će osvojiti.
Nikako ne vidim kako se Realova odbrana može u ovakvoj utakmici nositi sa takvim napadom Liverpoola.
Mi s druge strane ako osvojimo, a opet kažem šanse protiv ovog Kloppovog Liverpoola sa ovom ekipom koju imamo nisu velike, bio bi to najbolji run u historiji Lige Prvaka. Sve u svemu, bolje finale od ovog nikako nije moglo.
Nikako ne vidim kako se Realova odbrana može u ovakvoj utakmici nositi sa takvim napadom Liverpoola.
Mi s druge strane ako osvojimo, a opet kažem šanse protiv ovog Kloppovog Liverpoola sa ovom ekipom koju imamo nisu velike, bio bi to najbolji run u historiji Lige Prvaka. Sve u svemu, bolje finale od ovog nikako nije moglo.
Meni je iz tog finala najjace bilo kako se Lovren dobro drzao protiv RonaldaFernandoGago je napisao/la: ↑28 maj 2022, 13:00Po meni u kijevskom finalu Liverpool i bez obzira na Salahovu povredu nije uopće imao velike izglede protiv Reala. Ove sezone je priča drukčija. Imate bolji igrački kadar od Reala, igrate bolji nogomet, konzistentniji, sama ekipa je već sazrila za velike utakmice i velika finala tako da po meni Liverpool je puno veći favorit za osvajanje i vrlo vjerovatno će osvojiti.
Na repeat
Uh jos 7 sati oteglo se ko godina
Ja otvorim malo RMB forum, pustim koju suzu od smijeha i nastavim dalje.
Kakav mentalni sklop tamo vlada
Do pola šest se da, biciklizam, F1. Poslije pola šest će stati vrijeme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.