SS.ba Kviskoteka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: SS.ba Kviskoteka
Ko je djipke jbt
- BoixosNois1899
- Kontakt:
@Rajaz odnosno @Makaveli i @Petardaa nisu ista osoba.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Leze mi ovi bostonovi kvizovi 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Marsale đe Heller **** ga ljeb begi ne može da uniđe
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Hajmo sinovi 505.
Vjerujem u vas!

Vjerujem u vas!

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ne razumijem se u kinetičku energiju ali mora da je nešto moćno u pitanju čim nam se ekipa tako zove :kafa
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
jel se meni učinilo ili je na ovom kvizu u pola 9 80% odgovora bilo opcija 1 ili opcija 4
Ja ne znam hocu li moci stici na prvih 5 pitanja, moram do nane svratiti.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 20:51Ne razumijem se u kinetičku energiju ali mora da je nešto moćno u pitanju čim nam se ekipa tako zove :kafa

Let's talk about SIX baby!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bilo je oko 60%.Jer po meni nema smisla da najvise bude odgovora pod b) ili c) gdje se najčešće “lupa”
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kad se vratiš biću u prvih 10Geerroo je napisao/la: ↑06 maj 2020, 20:54Ja ne znam hocu li moci stici na prvih 5 pitanja, moram do nane svratiti.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 20:51Ne razumijem se u kinetičku energiju ali mora da je nešto moćno u pitanju čim nam se ekipa tako zove :kafa![]()

Btw onaj Robust piše tamo na temi korone. Zaboravio frajer da se prijavio za ligu

FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.