Katastzrofa igra, bezmudo, bezidejno, moral na niskom nivou, želja na arhaičnom modu...
Begović - penal je bara-bara, imao je jednu solidnu intervenciju, ni za drugi ga ne bih krivio...
Spahić - psihološki što stariji stabilan kao stara baraka na vjetru, nije zaslužio onaj žuti karton, prestrogo je dosuđen ali je lako mogao crveni, hvala ti za sve jarane i oprosti se
Zukanović - ni on nije psihološki sto posto u tekmi, onaj pokušaj glavom kad ga pogađa u ruku...
Kolašinac - fizika ok, razmišljanje 0, nabij, nat'raj... onako se ne može igrati
Vranješ - baš se njemu ona odbi kod drugog gola, loša partija
Medunjanin - neigranje i loša forma vidljivi od samog starta utakmice, nespreman i glava negdje daleko
Pjanić - loša partija, korneri k'o da nije jeo pet dana
Cocalić - solidan ali nije svario koju poziciju treba da igra, spor
Lulić - škerni je tamo, škerni je 'vamo, nat'raj, pobodi, zapetljaj...
Višća - slab u duelima, trudio se, nema taj potrebni kvalitet, trčao koliko je to protivnik dozvoljavao
Džeko - ekstra partija, ne može on sve sam, vidjelo se da se trudi ali džaba
Bešić, Vedo i Đurić - tako-tako, bar da Vedo utrpa onaj za počasni.
Ne da se u.s.r.anom do potoka, za prolaz u ovakvim utakmicama treba krv da padne, hektolitri znoja da se proliju, da grizu kao bijesni vukovi, da pjene i trče k'o navijeni. Toga svega je falilo + Meša u prvoj utakmici sa postavom koja je iznenadila sve te nabrijani sudac koje eto ''sluša'' Enesa Begovića...

(lafo trebao bi da nagne na našu stranu

)
Nije morao svirati onaj penal ali je jedva dočekao, kao i za svaki prigovor da potegne karton. Mogao je glat penal na Đuriću svirati.
Ipak nisu nam oni krivi, mi da smo izašli sa m.u.dima ni Colina im ne bi pomogao...
Za svjetsko je daleko, grupa nije obećavajuća, ako, ako baraž dohvatiti...
Cijelu noć nisam zaspao, j.e.bo ti sekiraciju i sve... što mi to treba.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO