Tribalian je napisao/la:Tritolone je napisao/la:
Normalno da cu pisat da cu se sisnit sa mosta kad se jedan Mihajlovic povezuje sa nama, ej Mihajlovic, di je on to svojim trenerskim znanjem dokazao i pokazao da je dostojan da sjedne na klupu kluba kao sta je INTER. Protiv Massima nikad u zivotu nisam rijeci reka i postujem ga vise nego ijednog nogometnog duznosnika, zato te molim da ne izvlacis moje rijeci i pises ih u kontekstu neceg sta ja nisam reka.
Hvala i doviđenja!
To sto ti ne volis Mihajlovica to je iz drugih razloga,niko nije mutav pa ne vidi"Sisni" se sa mosta slobodno,odmah sad. Mihajlovic je svoje trenersko znanje pokazao kako u Cataniji tako i u Fiorentini,ako pratis Seriu A,onda znas kakve je Fiore imala probleme protekle sezone,a on je sa njima uspeo uci u "Top half of the table".U svakom slucaju bice bolji ako postane novi trener Intera od Lea sigurno,ili od famoznog Bielse ukoliko bi taj postao trener.
Ja nisam reka da nevolim Mihajlovica, dapace cijenim ga ko nogometasa i izvrsnog izvođaca slobodnih udaraca, ali budimo realni treba on jos zanata peci po drugim klubovima da bi moga sjest na klupu Intera, vec sam reka ako se ide dat prilika nekom ko je svoje igracko vrijeme provodio u Interu neka to bude Zenga, a daj bolji od Bielse ili da ce postat na to necu ni odgovarat