FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ado-hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ado-hz » 25 apr 2013, 00:44

Na kraju sezone zahvaliti se po meni:
Ivan Tatomirović ( mozda ga i ostaviti al za hoklice)
Mario Tadejević (ovoj je zalutao)
Denis Čomor ( antitalenat- mozda za atletiku )
Radan Šunjevarić ( izgubljen u prostoru i vremenu)
Ermin Huseinbašić ( kad vec ne igra koji ce nam, povrijeđen a nije sigurno nista bolji od ovih gore)
Ivan Matošević ( ovog ko je doveo neka ga i vodi sa sobom )
Nemanja Zlatković ( od njega sam i najvise ocekivao a totalni je promasaj izgleda)
Fadil Čizmić, Adnan Hrelja ( ili na kaljenje ili neznam ni ja sta sa njima)
Ako skontaju sta para i izadjemo u Evropu dovesti neke normalne igrace ako mi to znamo i umijemo, a ne da cekamo zadnji tren pa da nam igraci dolaze na dan utakmice. Uvijek cemako neke igrace dok oni pokusaju da nagu ino transfer....pa nismo mi autobuska stanica da cekako uvijek nekoga.
P.S Ako zelimo dobro klubu nadati se da ce otici Irfan ako ga vec mi ne mozemo otjerati ;)

Fidel
Kontakt:

Post Postao/la Fidel » 25 apr 2013, 03:40

Hvala na podrsci!! :cry: :evil: :twisted: :roll: :mrgreen:
JA TRAZIM SAMO JEDNO,A TO SU DVIJE STVARI,RED,MIR I DISCIPLINU. ......TM87!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 25 apr 2013, 06:07

hilmo je napisao/la:Zato ja volim reći: Ni jednan igrač nije pojačanje dok se ne dokaže....
U nasoj ligi nema pojacanja. A za pojacanja treba istresti pare za transfer. Mi ne mozemo plate obezbjediti a da se obezbjede pare za pojacanje.

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 25 apr 2013, 08:17

bježimo borcu 5 bodova. mogu nas lahko prestiči pogotovo ako nebudemo osvajali bodove u gostima. od slijedeče sezone zbog slabih igara u europi naših klubova sad i drugi i treči igraju u prvom pretkolu LE a osvajač kupa u drugo pretkolo. e sad ako željo osvoji kup da li če na to mejsto iči 2. iz prvenstva ili poraženi u kupu neznam.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 apr 2013, 08:21

Bistrik je napisao/la:bježimo borcu 5 bodova. mogu nas lahko prestiči pogotovo ako nebudemo osvajali bodove u gostima. od slijedeče sezone zbog slabih igara u europi naših klubova sad i drugi i treči igraju u prvom pretkolu LE a osvajač kupa u drugo pretkolo. e sad ako željo osvoji kup da li če na to mejsto iči 2. iz prvenstva ili poraženi u kupu neznam.
2. iz prvenstva
al po meni je bolje odmah igrat od prvog radi zarade..prolazak, tv prava, ulaznice + vise utakmica ako prođeš
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 25 apr 2013, 08:27

Kevin je napisao/la:
Bistrik je napisao/la:bježimo borcu 5 bodova. mogu nas lahko prestiči pogotovo ako nebudemo osvajali bodove u gostima. od slijedeče sezone zbog slabih igara u europi naših klubova sad i drugi i treči igraju u prvom pretkolu LE a osvajač kupa u drugo pretkolo. e sad ako željo osvoji kup da li če na to mejsto iči 2. iz prvenstva ili poraženi u kupu neznam.
2. iz prvenstva
al po meni je bolje odmah igrat od prvog radi zarade..prolazak, tv prava, ulaznice + vise utakmica ako prođeš
Pa ni ne treba igrati 1. pretkolo jer svakako dobijes od Uefe pare kao da si ga i igrao.... Naravno da ces zaraditi na ulaznicama i TV pravima (ovo dr. naravno mizerno) al' ces vise izgubiti vjeruj, jer ranije poceinjes pripreme, igraci su bezvoljniji i umorniji, trosis pare na pripreme tj. placanje boravka i smjestaja u hotelima za vrijeme priprema, a ako prodjes ides opet negdje na mini pripreme i tako ti ostaje prazna kasa, jos ako ne dao BOG pa odmah ispadnes, nema te nigdje itd.....
Uglavnom bolje odmah od 2. pretkola krenuti....
Zadnja izmjena: MrMuscle, dana/u 25 apr 2013, 08:28, ukupno mijenjano 1 put.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 apr 2013, 08:28

MrMuscle je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
2. iz prvenstva
Pa ni ne treba igrati 1. pretkolo jer svakako dobijes od Uefe pare kao da si ga i igrao.... Naravno da ces zaraditi na ulaznicama i TV pravima (ovo dr. naravno mizerno) al' ces vise izgubiti vjeruj, jer ranije poceinjes pripreme, igraci su bezvoljniji i umorniji, trosis pare na pripreme tj. placanje boravka i smjestaja u hotelima za vrijeme priprema itd.....
Uglavnom bolje odmah od 2. pretkola krenuti....
a to jest..nisam znao da dobiješ iste pare odmah.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 25 apr 2013, 09:17

ado-hz je napisao/la:Na kraju sezone zahvaliti se po meni:
Ermin Huseinbašić ( kad vec ne igra koji ce nam, povrijeđen a nije sigurno nista bolji od ovih gore)
Nemanja Zlatković ( od njega sam i najvise ocekivao a totalni je promasaj izgleda)
Ako skontaju sta para i izadjemo u Evropu dovesti neke normalne igrace ako mi to znamo i umijemo, a ne da cekamo zadnji tren pa da nam igraci dolaze na dan utakmice. Uvijek cemako neke igrace dok oni pokusaju da nagu ino transfer....pa nismo mi autobuska stanica da cekako uvijek nekoga.
P.S Ako zelimo dobro klubu nadati se da ce otici Irfan ako ga vec mi ne mozemo otjerati ;)
A jeko Hrelja? to neki iz podmlatka? a **** mater, ovaj Sunjevaric je jedno vrijeme pravo igro,trco ko lud,ja sam mislio da vam je pravo pojacanje i odjednom ga nestade?!
Amare hvala ti...

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 25 apr 2013, 13:36

zeljo4life je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Na kraju sezone zahvaliti se po meni:
A jeko Hrelja? to neki iz podmlatka? a **** mater, ovaj Sunjevaric je jedno vrijeme pravo igro,trco ko lud,ja sam mislio da vam je pravo pojacanje i odjednom ga nestade?!
Iskreno, ja sam ga hvalio najvise od svih ljudi na istoku. :mrgreen: Ali se covjek potpuno izgubio nakon evrope, nestao totalno. Ne znam je li ga povreda unazadovala ili sta...
1946

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 25 apr 2013, 14:23

znate li vi hoce li se kakve korekcije na Kosevu raditi sto se stadiona tice,fali jos stolica na zapadu a i travnjak nije u najboljem stanju.Puno bi bolje bilo i za vas i za nas da Evropu igramo u ljepsem ambijentu
SLOBODA NAVIJAČIMA

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 25 apr 2013, 14:28

ennis je napisao/la:znate li vi hoce li se kakve korekcije na Kosevu raditi sto se stadiona tice,fali jos stolica na zapadu a i travnjak nije u najboljem stanju.Puno bi bolje bilo i za vas i za nas da Evropu igramo u ljepsem ambijentu
Travnjak jucer bio u savresnom stanju. Ne znam o cemu pricas.

Sto se tice stolica, trebalo bih izmjeniti dosta i na istoku, puno ih polomljeno, a i zapad bi bio ljepsi da se kompletira.
#divovi

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 25 apr 2013, 14:42

e ako je ono savrseno ;) ,moze to jos puno bolje vjeruj mi a ne treba ni puno novaca
SLOBODA NAVIJAČIMA

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 25 apr 2013, 14:54

Kosevo bolje od ovoga ne moze izgledati.

slika

slika
#divovi

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 25 apr 2013, 15:13

moustapha je napisao/la:Kosevo bolje od ovoga ne moze izgledati.

slika

slika
Nek mi Travnicani ne zamjere,al koji im je ovaj trener papcic da te bog sacuva,on i onaj iz GOSK-a...nema dalje...A sto se trave tice na Kosevu... Odlicno!
Amare hvala ti...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 apr 2013, 15:16

Što je papak ? Mlad momak, razumije se u posao kojim se bavi, e sad što na svakoj utakmici nosi odjelo to je njegova lična stvar.
DRUG NEBI TI PUNCA

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 25 apr 2013, 15:22

ennis je napisao/la:e ako je ono savrseno ;) ,moze to jos puno bolje vjeruj mi a ne treba ni puno novaca
to odlučuje kanton i općina centar to jest zavisno koliko sredstava izdvoje za stadion koševo. trenutno je prioritet stolice pa mokri čvor itd. ali u budžetu nema para za tu stavku

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 25 apr 2013, 15:23

bagrcavi je napisao/la:Što je papak ? Mlad momak, razumije se u posao kojim se bavi, e sad što na svakoj utakmici nosi odjelo to je njegova lična stvar.
dobro,oprosti, nije papak...
Amare hvala ti...

xxl basket
Kontakt:

Post Postao/la xxl basket » 25 apr 2013, 16:51

jedan momak je pisao post na onoj temi bh klubovi u evropi , po ovome ne dobijas novac za prvo pretkolo ako ga nisi igrao ne znam je li tacno ali moze biti da jeste...

Evo koliko su nam susjedi koji su igrali grupnu fazu evrope zaradili novca od ucestvovanja:

GNK Dinamo Zagreb - € 11.200.000,00 (€2.100.000,00 za ucestvovanje u play-offu Lige Prvaka + €8.600.000,00 za ucestvovanje u grupnoj fazi Lige Prvaka + €500.000,00 za jedan remi)
NK Maribor - za sada € 4.040.000,00 (€200.000,00 zato što je prvak svoje zemlje + €140.000,00 za igranje u drugoj kvalifikacionoj rundi Lige Prvaka + €2.100.000,00 za ucestvovanje u play-offu Lige Prvaka + €1.300.000,00 za ucestvovanje u grupnoj fazi Lige Evrope + €300.000,00 za jednu pobjedu i remi)
FK Partizan - za sada € 2.080.000,00 (€200.000,00 zato što je prvak svoje zemlje + €140.000,00 za igranje u drugoj kvalifikacionoj rundi Lige Prvaka + €140.000,00 zato što je ispao u trecoj kvalifikacionoj rundi Lige Prvaka + €1.300.000,00 za ucestvovanje u grupnoj fazi Lige Evrope + €300.000,00 za tri remija)

Evo za usporedbu koliko su naši klubovi dobili para od UEFA:

FK Željezničar Sarajevo - € 340.000,00 (€200.000,00 zato što je prvak svoje zemlje + €140.000,00 za igranje u drugoj kvalifikacionoj rundi Lige Prvaka)
FK Sarajevo - € 300.000,00 (po €100.000,00 za ucestvovanje u prvoj, drugoj i trecoj kvalifikacionu rundi Evropa Lige)
NK Široki Brijeg - € 100.000,00 (za ucestvovanje u drugoj kvalifikacionoj rundi Evropa Lige)
FK Borac Banja Luka - € 100.000,00 (za ucestvovanje u prvoj kvalifikacionoj rundi Evropa Lige)

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 apr 2013, 16:52

Ako ides direktno u 2 pretkolo dobijas i one pare kao da si prosao prvo pretkolo to je opcepoznato.

xxl basket
Kontakt:

Post Postao/la xxl basket » 25 apr 2013, 17:00

terabajt je napisao/la:Ako ides direktno u 2 pretkolo dobijas i one pare kao da si prosao prvo pretkolo to je opcepoznato.

vidis da ti pise da je siroki isao direktno prosle god u 2. pretkolo i da je zaradio samo 100 000 eura procitaj...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, Hajdeee, HordasFks, iliyaa8, Jadnimi, NazorUso, Tatamata1946 i 122 gosta.