soxx je napisao/la:Jbt pa Dzeko i Mandzo su Henry za Girouda. Ne znam kako jos moze tu panjinu neko braniti.
Bez uvrede navijaci.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
soxx je napisao/la:Jbt pa Dzeko i Mandzo su Henry za Girouda. Ne znam kako jos moze tu panjinu neko braniti.
Bez uvrede navijaci.
pasa nemoj tako izazvat ces revoltsoxx je napisao/la:Jbt pa Dzeko i Mandzo su Henry za Girouda. Ne znam kako jos moze tu panjinu neko braniti.
Bez uvrede navijaci.
Za tebe je Podolski bolji od njega. Dovoljno da znam koliko se razumijes u fudbal.Head je napisao/la:Giroud je panj to je pokazao u prethodnim utakmicama.
ma kmeeee ,giroud je wc to se ne sporiAllGunsBlazing je napisao/la:Jah Dzeko i Mandzukic su bolji, a to sto ni jedan do sad u karijeri nisu prestigli Girouda po broju golova to nije bitno? Igrali su manje vise slicnim ligama i Dzeki i Giroudu maksimalno 21-22(dzeko 26) , a Mandzukicu nije cak ni 20. Ali su oni bolji, jer eto jesu, logike nema, ali su bolji.
A imas li gdje podatak koliko je ovih suteva zapravo i zavrsilo u golu?anell je napisao/la:
To je to. Samo oni su nasi pa vise vrijede, naravno samo nama.Greivis je napisao/la:Da se ne lazemo. Nije Giroud neki igrac. Solidan napadac, i to je to. Ali ova dvojica nisu nista bolja.
let3 je napisao/la:ma Džeko je zapravo bosanska bezobrazna lijenčuga koja igra fudbal samo kad dobije loptu ili kad se nađe unutar 16-erca![]()
sad ce me napasti bh fanaticosi
![]()
njega je samo Magath mogao natjerati da trci i da se bori, a otkako je prešao na Otok i došao do para niko živ ga više ne može natjerati da trci ko nekad....boli ga q
mojNe matere ti spominjat tu korisnost...napadač treba da daje golove a ne da igra DM-a u nekim trenucima što Žiru često radi....Džeko ne trči,al će prvu priliku ili polupriliku zabit....Žiru je Bgmi daleko od togChuckie je napisao/la:Kloc Giroud je korisniji 10x za tim od kloca Džeke. Realno gledajući. Arsenalu treba pravi igrač tipa Suareza, ne panjine bukove poput ove dvojice nabrojanih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.